Ugen der gik #13 - Skal / Skal ikke?

Ugen der gik #14 // Intet nyt er godt nyt…. eller?

Ugen der gik #14

Ugen der gik #14 – Jobsøgning

Jeg synes virkelig livet det udfordrer mig på mange måder lige pt. På den ene side så sker der vildt meget og på den anden side så sker der også bare for lidt. Det giver på ingen måder mening, men jeg synes virkelig jeg står i et limbo.

De sidste uger har jeg fået en del henvendelser på, om jeg ikke kan skrive lidt om at være i det her job limbo. Hvordan man bevarer optimismen og hvordan man undgår panik tilstande. Der er ikke noget jeg hellere ville, og det gør mig på et eller andet plan enormt beæret hvis I læser, at det er dét overskud JEG har. Sandheden er, at det langtfra føles sådan. Jeg er bare et menneske og jeg synes det er hårdt ligesom alle andre formodentlig synes. Specielt når man nu rigtig gerne vil igang igen.
Men min livs filosofi vil til enhver tid være, at man ikke skal lade sig nøjes. Jeg VIL ikke lade mig nøjes og jeg ved jeg igen vil kunne få den arbejdsglæde jeg altid har haft.

→ LÆS OGSÅ: JEG HAR SAGT MIT JOB OP…..

Ny bil

Denne uge startede ud med, at jeg mandag kunne hente min nye bil. Slut med leasing som ikke rigtig gav mening mere. Så nu har jeg fået mig en lille fin bil – en Peugeot 208 og jeg kan mærke vi allerede bliver rigtig gode venner.
Det har egentlig fungeret fint her de sidste par måneder uden 2 biler, men der er flere grunde til, at det ikke længere fungerede for vores lille familie.

→ LÆS OGSÅ: HVILKE BIL SKAL JEG HAVE? LEASING ELLER KØB?

Min nye Peugeot 208 er både så økonomisk, at jeg kan leve med den, selvom der skulle gå lidt tid inden drømmejobbet er landet. Men den er også så komfortable, at jeg sagtens ville kunne drøne til København hver dag i den, hvis drømmejobbet nu ender med at være et pendler job igen. Planen er at jeg skal beholde den i ihvertfald 3-4 år – hvis ikke mere.

Ugen der gik #14 - Venindehygge

Veninde tid og hygge

Med bil, var jeg pludselig noget mere mobil igen, så det første jeg gjorde var at drage op til en god veninde hvor jeg blev til tirsdag. Havde i den grad brug for veninde hygge og mig-tid, så det var virkelig skønt.

Vi spiste sushi til aftensmad, hvorefter vi gik en lang tur rundt om Lyngby sø og fik vendt verdenssituationen. Dagen efter gik vi ind til Lyngby, hvor vi spiste top lækker frokost. Jeg tror det er SÅ vigtigt, at man husker at forkæle sig selv lidt og også stoppe op for at nyde situationen lidt. Så hermed gjort ;0)

I sidste uge, fik jeg afslag på en stilling jeg i den grad havde håbet på at lukke. Det ramte mig, også selvom jeg har flere skud i bøssen ;0) Ville bare så gerne have haft lige netop den her stilling. AV.
Så denne her uge, har jeg virkelig forsøgt at lade op og ikke lade mig gå på af det. Der er helt sikkert en mening med, at det ikke var dér jeg skulle lande.

Jeg har været til en spændende samtale allerede igen tirsdag, men desværre ikke fået afklaring endnu. Min erfaring er desværre at intet nyt, IKKE er godt nyt. De gange jeg har ligget i front eller ligefrem fået jobbet, der rykker man hurtigt. Så jeg frygter lidt endnu et afslag, og det er ikke godt. Når man først begynder at frygte det, så er det også ekstra svært at gå ud og sælge sig selv påny.

Så sandheden er, at jeg i disse dage, bare ikke lige er helt der hvor jeg gerne vil være. Jeg har også gået rigtig meget herhjemme, så derfor tager jeg nu alle midler i brug for at få fyldt kalenderen.
Allerede i morgen har jeg en date med hende her, som også står lidt i et job limbo som jeg. Resten af ugen er faktisk også fyldt op med spændende aftaler.
Jeg har virkelig brug for at holde mig igang. I virkeligheden er jeg nok et af de her mennesker, hvor der helst skal ske noget.

Ugen der gik #14 - Ikea

IKEA hyggetur med Lucas

Drengenes værelser er efterhånden ved at være færdige (jeg skrev lidt om renoverings projektet her). Torsdag havde Lucas og jeg hyggedag, hvor vi drog til IKEA for at købe lidt ind til hans værelse. Det var rigtig hyggeligt og lang tid siden vi har haft sådan en hyggelig dag sammen.

Lucas fik købt nyt skrivebord, sengebord (ville han selv have) og en masse småting til hans nye værelse. Han fik frit lejde, men valgte heldigvis nogle rimelig fornuftige ting rent prismæssigt. Drengene har helt selv fået lov at indrette sig, indenfor de midler der nu er. Men det er altså lidt vildt det her med at have så store børn, der selv har en ret klar holdning om hvordan de vil bo.

Jeg var lidt nervøs for om alle de ting vi fik shoppet, nu også kunne være i min noget mindre bil. Men det gik sørme ;0) Pyt med, at vi måtte skubbe forsæderne så langt frem, at jeg sad helt oppe i forruden hele vejen hjem derfra. DET GIK og det er det vigtigste.

Næste step, bliver mit eget kontor. Lige pt. leder jeg efter det perfekte skrivebord til mig selv. Det skal være min. 150 cm bredt (og gerne op til 180 cm) og helst 80-90 cm dybt. Har I et godt tip? Jeg er ret vild med det her skrivebord – specielt stålbenene på det. Har du set det perfekte skrivebord, så tip mig lige.

Ugen der gik #14

Nu truer en ny uge, og jeg glæder mig allerede. På lørdag har teenageren fødselsdag, hvor vi så ellers skyder september igang. September som for mit vedkommende byder på hele 2 rejser. Mere om det senere ;0)
Rigtig dejlig uge til dig <3

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ugen der gik #13 - Skal / Skal ikke?