Konfirmation - Gaver..... Hvad giver man sit eget barn i konfirmationsgave?

Jeg har sagt mit job op…..

Sagt op

Jeg har sagt op…..

Måske havde I gættet det?
Efter mit indlæg i fredags, så er det strømmet ind med varme tanker og ønsker om at jeg var okay. Det er selvfølgelig også mega træls at lave sådan et indlæg, som på mange måder siger alt og alligevel ingenting. Men jeg er altså helt okay. Faktisk bedre end længe, hvor mærkeligt det end lyder.

Jer der har fulgt mig længe, ved at jeg altid har gået utrolig meget op i mit arbejde. Det har så længe jeg kan huske været en kæmpe stor del af min identitet. Måske også FOR stor del af min identitet.
Så da jeg mistede mit faste job for knap 1 år siden, så var det på mange måder et kæmpe nederlag for mig. Det føltes som om hele mit grundlag blev revet væk under mig, og jeg følte det som en identitetskrise uden lige. Jeg var så hamrende glad for det job, at det er meget meget svært helt at sætte ord på. Det var jo for pokker bare et job, syntes mange at mene dengang.

Det var slet ikke sundt at gå så meget op i sit job, og jeg trængte nok til at finde et job hvor jeg kunne skille job og privatliv lidt mere ad.

Det første halve år, trak jeg karriere-stikket så at sige. Prøvede at finde mig selv i det hele og ikke mindst finde ind til hvad jeg nu skulle. I slutningen af 2017 lykkedes det mig så, at få et nyt job som jeg efter bedste overbevisning troede var det helt rigtige for mig. D. 2. januar startede jeg således hos Estee Lauder som E-commerce store Lead for MAC.

Hvorfor har jeg så sagt op?

På mange måder troede jeg, at mit nye job var det helt rigtige. De sidste 12 år har jeg arbejdet indenfor e-commerce og typisk i virksomheder i kraftig vækst, men med et iværksætter islæt over sig.  Nu havde jeg så landet et spændende job i en helt ny branche og tilmed i en stor international virksomhed.

Jeg nåede at arbejde hos Estee Lauder i 3 måneder, men har altså selv sagt op her med udgangen af min prøveperiode. Det var simpelthen bare ikke det rigtige for mig. Jeg følte dag for dag, at jeg mistede mere og mere energi. Mit sande jeg, trivedes slet ikke i det selvom det på mange måder var et virkelig spændende job med mange muligheder.
Der er flere grunde til, at jeg har sagt op og altså valgt at stoppe. Af respekt for virksomheden som trods alt gav mig en chance, så har jeg ikke i sinde at konkretisere det nærmere. Jeg er dem evigt taknemmelig for at have givet mig chancen. Det er udelukkende et valg jeg har truffet og det er truffet ud fra helt egoistiske grunde. Jeg har simpelthen sat mig selv i fokus.

Men hvad så nu?

Jeg har tænkt rigtig meget over hvad jeg skulle gøre, og ikke mindst hvordan jeg skulle håndtere, at mit nye job bare ikke var mig. Det er ikke fordi, det er en forhastet beslutning. Det må I endelig ikke tro.
Når det så er sagt, så føles det lige nu allermest som et kæmpe nederlag. Et nederlag som jeg lige nu prøver at vende mod at være en sejr. En sejr fordi jeg prioriterede mig selv, min intuition og min mavefornemmelse. Noget jeg har haft rigtig svært ved i mange mange år.

Jeg har lært rigtig meget af det, og jeg er nu endnu mere klar på hvad det er jeg gerne vil. Og ikke mindst hvad jeg måske IKKE skal 😉
Vigtigst af alt så trives jeg bare bedst, når mit job får lov at fylde i mit liv. Jeg var rigtig glad for tempoet, energien og drivkraften på mine 2 tidligere arbejdspladser her og her. Dét vil jeg rigtig gerne finde igen.
Min egen forsvarsmekanisme fik mig nok til at søge i en helt anden boldgade og overbevise mig om, at det var det rigtige.

For nu, der har jeg altså for første gang i mit liv meldt mig ledig på jobnet. BUM…….

4 kommentarer

 • Hej Pernille.
  Kæmpeskulderklap herfra. At evne at sige fra, er en styrke der er større end man umiddelbart forstår. Pt. er jeg sygemeldt på 5. måned med arbejdsrelateret stress, netop fordi, jeg ikke evnede at sige fra og mærke efter. Så det er jeg ved at lære nu…. Og ting tager tid. Håber du lander det rigtige sted for dig. Kh Tina

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pernille

   Hej Tina,

   Tusind tak for din kommentar <3
   Hvor er jeg ked af at høre om din oplevelse af ikke at få mærket efter og sige fra i tide. Du har ret, det er nemlig SÅ vigtigt at vi har os selv med i alt vi gør. Men det er virkelig også det sværeste, og jeg har selv været meget tæt på der hvor du er nu i et tidligere job. Heldigvis lærer vi af det, så vi ikke laver samme fejl igen og det er lige præcis derfor jeg denne gang har fået sagt fra i tide 😉
   Ønsker dig alt det bedste <3

   Kram fra Pernille

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sikke fint, at du fik mærket efter – håber du finder noget, der er lige dig 😀

  – A

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kære Pernille…
  Jeg håber, det har givet “fred” i hovedet at tage beslutningen <3

  Jeg har KÆMPE stor respekt for, at du er godt til at mærke efter.
  Personligt vil jeg hellere findes i fosterstilling – end have et job jeg ikke brænder for.. Så jeg forstår til fulde, at du føler din mavefornemmelse.

  Det gør ondt at tage beslutningen – det er dumt – og økonomisk uklogt … Men du er af den type menneske jeg har størst respekt for<3

  Held og lykke med fremtiden – og dit næste job.
  Jeg håber, der kommer en forbi og hapser dig og alt den fantastiske viden og muligheder du har.

  Hilsen Annette

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Konfirmation - Gaver..... Hvad giver man sit eget barn i konfirmationsgave?