Kaktus krukke - Opbevaring med kant

Når tavshed er guld……

180330-tavshed-er-guld

Det er ikke til at komme udenom. Der er gået over en måned siden jeg har tjekket ind her på bloggen. Marts måned var måneden hvor jeg trådte ind i mit sidste år i trediverne (GISP!!!), men det var også en måned hvor jeg desværre måtte se mig nødsaget til at trække stikket.

Den trofaste læser ved, at jeg de sidste mange år har sat bloggen lidt på standby her ved den her tid på året, grundet vores årlige rejse til Thailand. Det er dog ikke det der er tilfældet i denne omgang, desværre.
Jeg har strukket den længe nok, men jeg har i den grad haft brug for det. Sagen er den, at mit hoved simpelthen har været fyldt med store beslutninger der skulle tages og udfordringer i familielivet. Ikke bare én stor ting, men mange store ting som bare virker til at være klumpet sammen i en stor pærevælling.

→ LÆS OGSÅ: 3 UGER MED THAILAND

Med sådan en rum tavshed, så kommer efterfølgende også en formodning fra min side om, at det der så kommer efter det skal være virkelig godt. Jo længere tid der gik, dets vigtigere syntes jeg det næste indlæg burde være.

Som person er jeg sådan indrettet, at jeg fungerer bedst når jeg har det godt. Altså sådan psykisk og mentalt godt. Det lyder måske dumt, men jeg kender f.eks. bloggere der skriver og udtrykker sig bedst når det hele er lidt noget lort. Sådan er det bare ikke for mig. Min inspiration, mine ideer og min lyst den forsvinder langsomt når jeg ikke er til stede mentalt. Jeg føler ganske enkelt bare slet ikke, at jeg kan bidrage med noget. Og her er det så ofte også sådan, at jeg bliver i tvivl om det jeg KAN bidrage med, rent faktisk er noget der kan give andre noget.

Tavshed er guld….

Jeg vil rigtig gerne dele hvad det er jeg har gennemgået i de sidste måneder og uger, men det kommer nok dryppende henad vejen og vigtigst af alt når tiden er den rigtige. Det er jo ikke bare mig der er involveret, men i lige så høj grad mine nærmeste. For selvom jeg gerne deler ud af mig selv, så kan jeg ikke undgå, at jeg inddirekte også kommer til at dele dem. Så jeg har brug for at veje mine ord og finde den bedste måde jeg kan dele.

Vigtigst er, at jeg rigtig gerne vil dele. Måske kan mine oplevelser hjælpe nogen der står i samme situation. Eller nogle som engang kommer til at stå med de samme oplevelser og problemer. Det er jo det jeg synes er så vigtigt ved det her bloggeri. Alt er ikke et glansbillede, og det er det hos ingen af os. Så ja, jeg vil rigtig gerne dele. Men hvornår og hvordan, det ved jeg ikke helt selv endnu for at være helt ærlig.
Så jeg håber I har tålmodighed med mig, for lige her og nu, har månedens tavshed været guld værd for mig <3

180330-tavshed-er-guld1

2 kommentarer

 • Pia

  Velkommen tilbage! Er enig i at blogs er bedst, hvis der er ærlighed bag, men forstår også godt dit behov for at få tingene til at falde lidt på plads først. Knus herfra.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pernille

   Tusind tak for det Pia <3
   Ærlighed er vigtigt ja, men også nogle gange lidt svært når man deler alt på et åbent domæne 😉

   Kram herfra

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Kaktus krukke - Opbevaring med kant