Status på teenager sms....

Ugen der gik #13 – Skal / Skal ikke?

Ugen der gik #13 - Pandehår

Okay det er simpelthen så dumt, og jeg prøver at læse dette indlæg igen og igen….
Jeg har igen fået en vanvittig lyst til at få klippet pandehår igen, og det er jo seriøst SÅ dumt. Lige præcis fordi jeg jo for 1 år siden, havde præcis samme tanker – gjorde det og fortrød. For det er nemlig ikke altid lige let med sådan et pandehår. Alligevel forhindrer det mig ikke i igen at overveje det temmelig kraftigt.

Sådan her så jeg ud for 1 år siden:
Pandehår eller ej? -Ugen der gik #13

Jeg vil ikke have det lige så tungt og kraftigt som dengang, Lidt mere let og løst. Synes bare min frisure mangler lidt kant efterhånden, og måske kan lidt farve også løse det.

Min gode frisør, som farver mit hår har jeg en date med i næste uge og jeg må simpelthen have besluttet mig inden ;0)
Hvad siger I? Pandehår eller ej?

→ LÆS OGSÅ: BESVÆRLIGE PANDEHÅR

Ugen der gik #13

Ellers er den forgangne uge gået med en masse maleri af vores lille ombygning (læs om den her), som nu snart står mere eller mindre klar. Det er bare altid de sidste finesser der tager tid, så det trækker sgu lidt ud synes jeg.

Status på jobsøgningen

I løbet af ugen har jeg haft 2 samtaler, men der er desværre ikke noget der er faldet i hak for mig endnu. Jeg leder stadig med lys og lygte efter det rigtige. Jeg mærker mere og mere hvordan jeg gerne snart vil lande det faste job igen, så jeg holder modet oppe så godt jeg kan.

Det er uden tvivl ved at være lidt opslidende at være jobsøgende og modtage sms’er fra velmenende om der er kommet en løsning. Det er der ikke, og jeg lover at jeg nok skal dele så snart jeg føler mig klar ;0)

Bilkøb

Selvom der ikke er kommet styr på jobsituationen så har jeg alligevel valgt at få styr på bil situationen. Det var simpelthen ganske uholdbart for mig ikke at have bil, og mulighed for at komme rundt. Så i dag har jeg hentet min spritnye lille bil, som skal følge mig de næste år uanset hvor jeg så ellers lander henne jobmæssigt. Hvis du vil se den, så har jeg delt et billede af den på min instagram ;0)

Det var lidt om min uge, og nu er vi ellers godt i gang med en ny.
Dejlig mandag og uge til dig ;0)

 

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Status på teenager sms....