Nyt hår ???

Status på ugen #1 // Jobsamtale, nyt hår og første julefrokost

Det har været en fantastisk uge, hvor virkelig mange ting er sket. Hvem sagde lige det var kedeligt at være hjemmegående ;0) Ej spøg til side – det har seriøst aldrig været min stærke side at sidde stille for længe.
Når det så er sagt, så nyder jeg virkelig min tid hjemme nu mere end jeg nogensinde har gjort. Måske fordi jeg inderst inde ved, at jeg snart skal igang igen.

jobsamtale

Jobsamtale

Jeg har det bedre end jeg længe har haft det, og hviler rigtig meget i hele min situation uden fast arbejde. Noget som jeg bestemt ikke har gjort tidligere. Jeg er begyndt at gøre status over hvad jeg har nået, og indset at jeg virkelig også har haft brug for tiden. Vigtigst af alt så er jeg landet der, hvor jeg oprigtig føler mig klar til et nyt projekt og dermed fast arbejde. Men min jagt efter nyt job er stadig på sit højeste, jeg føler dog bare en helt anden energi i det end tidligere.

171119-status-pa%cc%8a-ugen4Et eksempel på mit CV

 

Ugen tog også en positiv drejning allerede mandag, hvor jeg fik positivt svar tilbage på en ansøgning jeg havde sendt. Jeg blev kaldt til samtale :0) Samtalen gik godt, og jeg har faktisk en opfølgende samtale i den kommende uge. Dét kunne virkelig være så perfekt, hvis lige netop det her job faldt på plads. Kan mærke at det her virkelig kunne være det job jeg har ledt efter. Så vær søde at krydse fingre for mig. Vil virkelig gerne lande lige netop det her job.

Nyt hår

Som I ved har jeg også i den forgangne uge været en smut til frisøren, og faktisk i min egen stue. Jeg havde nemlig bestilt tid hos hende her, som kører ud til folk og ordner hår hvor de nu befinder sig. Hun har den vildeste farveteknik, som jeg længe har været vild med. Se bare her i mit tidligere indlæg.

Jeg valgte at gå efter farve nr. 7 i det her indlæg.
Mit resultat blev dog en anelse mørkere, da de lyse reflekser ikke trådte helt ligeså meget frem som beregnet. Jeg er lidt i tvivl stadig om jeg skal få lagt lidt mere lyst i eller det faktisk er ok med denne lidt mørke udgave? Der er jo stadig super meget spil i farverne.

jobsamtale

Årets første julefrokost

Weekenden bød på årets første julefrokost. Med intet mindre end pigelogen. En loge som vi stiftede for 3 år siden, hvor vi mødes 4 gange årligt. Det er simpelthen noget af det bedste selv om vi er meget forskellige.
Nogle af os kendte hinanden da vi startede, og andre slet ikke. Vi startede logen med at samle en flok tøser, eller det vil sige min veninde gjorde. Derfra inviterede vi andre piger med som vi hver især kendte og gerne nogle de andre ikke kendte. På den måde blev vi en god flok tøser.

Julefrokosten blev holdt herhjemme hos mig, uden at de andre piger vidste på forhånd, at de skulle være her. Det er nemlig sådan at vi på skift arrangerer for hinanden, og så er det lidt en hemmelighed for de andre hvad vi skal. På samme måde som var man på polterabend 4 gange om året.
Det er sådan en god måde at være sammen på, og man glæder sig hver gang til at se hvad vi mon nu skal.
Har er du mon også med i noget lignende? Eller har du hørt om andre pigeloger?
Det kan ihvertfald varm anbefales ;0)

171119-status-pa%cc%8a-ugenCointreau på billedet herover er modtaget i gave ;0)

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Nyt hår ???