Imedeen Time Perfection - Min udfordring og hvad jeg filmede.....

Sommerferie 2018 – Det var så den sommerferie….

Hov, så gik der næsten en hel måned uden aktivitet herinde på bloggen. Det var på ingen måde bevidst som den der trend med planlagt digital detox. Tror bare jeg ramte et punkt hvor jeg blev lidt træt af “likes”, læsertal og stræben efter det perfekte indlæg. Jeg har også stadig en eller anden begrænsning jeg skal have defineret i forhold til at dele. Rigtig mange følger efterhånden med herinde, og det er helt vildt dejligt. Nej min blog her er ikke kæmpe stor, men det er alligevel skræmmende, at der findes så mange der ved så meget om mig og mine tanker uden jeg ved de følger med på sidelinjen. Egentlig er det mest skræmmende når jeg pludselig støder ind i bekendte jeg ikke har set eller snakket med i lang tid og de synes de ved alt om mit liv, og jeg intet ved om dem. Dét er altså en mærkelig følelse, og jeg ved ikke om andre bloggere kan føle det samme?

Overvejer at dele lidt mere om mine tanker om at dele på så offentligt et forum som her. Hvordan og hvor jeg definerer mine egne grænser. Hvilke holdninger jeg har når jeg kommer til at involvere andre end mig selv, f.eks. mine børn. Er der mon interesse for det?

Fast job / Jobsøgende og sommerferie 2018

For et år siden skrev jeg dette indlæg:
HVERDAG EFTER FERIEN…. HOV HVOR ER DU EGENTLIG ???

Jeg er nået dertil, at jeg rigtig gerne vil have et fast job igen. Det har jeg faktisk ville længe, men også haft virkelig svært ved at finde det rigtige. Jeg har måske vævet lidt rundt på min egen banehalvdel, og ikke helt fået solgt mig selv godt nok.
Jeg savner i den grad kollegaer, og at have en fast rytme i hverdagen. Mærke, at jeg gør en forskel.

Derfor har jeg faktisk ikke holdt sommerferie i år. Jeg har søgt job og holdt mine forpligtelser som jobsøgende, selvom Hr. mand har haft ferie de sidste 3 uger. Min stilhed har derfor i høj grad også været mit forsøg på at finde fokus. Så når computeren har været tændt, så har det været i forbindelse med jobsøgning.

Udover jobsøgning, så har vi nydt tiden herhjemme i Danmark hvilket vi ikke ærgrer os et splitsekund over. Vejret har jo været intet mindre end fantastisk til ferie hjemme.

Lidt af det min “sommerferie 2018” også gik med…..

Vi har ikke haft de helt store aktiviteter i vores “ferie”, men lidt er det da blevet til alligevel. Tror alle i familien havde brug for et break, måske nok mest drengene som har fået lov at slappe totalt af. De har en uges ferie endnu, og jeg er faktisk så småt begyndt at glæde mig til at de igen får en hverdag. Må man godt sige det?

Her er lidt af feriens højdepunkter i korte træk.

Vig festival

Som altid, startede vi vores sommerferie 2018 ud med Vig festival. Vi var en lidt mindre flok i år, end vi plejer at være. Festivalen var nemlig blevet rykket en uge frem, og det gav lidt udfordringer med vores venners sommerferie. Vi endte dog med at have en fest med alle dem vi mødte deroppe. Torsdag og fredag toppede vi, mens jeg gik helt død lørdag. Jeg er simpelthen ikke længere i stand til sådan et program 3 dage i træk……

Sommerferie 2018 - Vig festival

Sommerferie 2018 - Phlake på Vig festival Koncerten med Phlake var ét af højdepunkterne.

GoBoat

En af feriens absolutte højdepunkter var en dag vi tog til København og sejlede rundt i Københavns kanaler med GoBoat. Jeg har altid været vild med kanalrundfart i København, men med GoBoat blev det bare endnu mere hyggeligt. Vi bookede båden i 2 timer, og det kostede 700 kr. Lidt dyrt hvis man ikke er så mange i båden, men man kan være optil 8 personer i én båd. Det var dog 100% alle pengene værd, og vi kunne snildt have brugt mere end 2 timer.

Dét at vi kunne sejle rundt i eget tempo var helt optimalt, og så ser man bare København fra en helt anden side når man sejler rundt i kanalerne. Drengene sprang endda i og badede hvor de ville.

Sommerferie 2018 - GoBoat

GoBoat i sommerferien 2018

Sommerferie 2018 - GoBoat i Københavns kanaler

Herlev Big Bio

Jeg tror aldrig jeg går i biografen andre steder efter at vi her i sommerferien prøvede Herlev Big Bio. Lucas fik lov at vælge filmen, da han havde en stor drøm om at se den nye Jurassic film. Den var sådan set ikke så slem, og det er jo lidt ens lod når man udelukkende lever sammen med hankøns væsener ;0)

Herlev Big Bio har de største biografsæder jeg nogensinde har set, og så kan de lægges helt med uden at forstyrre dem hverken foran eller bagved. Umiddelbart er billetterne ikke dyrere end alle andre steder, så en klar anbefaling herfra. Det er ihvertfald ikke sidste gang vi har været der.

Sommerferie 2018 - Herlev Big bio

Sommerferie 2018 – Strand, strand og atter strand

Jeg er nødt til at tilstå at en stor del af mine vågne timer har foregået på stranden i år. Med det vejr vi har haft herhjemme, så ærgrer jeg mig ikke et sekund over at vi ikke tog udenlands. Det har virkelig været skønt og en stor del af min sommerferie 2018 vil have minder skabt lige netop her.
Tror faktisk aldrig vi har haft en sommer herhjemme, hvor jeg har været så meget på stranden.

Ordrup næs - Sommerferie 2018

Sommerferie 2018 - strandselfie

Nye teenageværelser

Selvom vi ikke har brugt penge på udenlands rejse i år, så endte vi – eller nærmere jeg – med at kaste mig ud i projekt “større-teenage-værelser”. Vores børneværelser har altid været ekstremt små. Sådan 6-7 kvm MAX. Det har fungeret fint nok indtil nu, hvor drengene er blevet store. Vi har altid prioriteret samvær og store fællesrum, istedet for store og prangende børneværelser. Da drengene var små, fungerede det super fint og de havde da også nogle ret fine værelser dengang. Se dem her:

BØRNEVÆRELSER – SÅDAN SER VORES UD

Samtidig var den del af huset det eneste vi ikke har renoveret endnu.
Derfor har de sidste 2 uger faktisk stået på nedrivning og opbygning. Med den varme vi har haft, har det givet lidt udfordringer. Men det bliver så godt, når vi er færdige og drengene får deres nye teenageværelser. Udover det, så får jeg et lille kontor som jeg glæder mig helt enormt til.

Større teenageværelser - renovering i sommerferie 2018

Sommerfest

I lørdags toppede min “sommerferie” med sommerfest med en del af mine gamle kollegaer. En tradition vi har ført videre, selvom vi ikke længere arbejder sammen og mange af os idag er videre.

Jeg postede en del på min instagram story, og lad mig bare røbe at det ikke gik stille for sig. Filmene er for længst borte igen, og de er IKKE gemt – Ha ha. Udover i min egen memory ;0) Så det eneste minde jeg lige kan dele med dig er min badeværelses-selfie :0) Bemærk den flotte t-shirt, som var købt til lejligheden fordi vi har en tendens til at genskabe nogle scener fra netop den film.
Jeg er stadig helt høj efter den aften. Bedste fest længe.

Sommerferie 2018 - sommerfest

Jeg håber også du har haft den mest fantastiske sommerferie 2018, om du har været udenlands eller ligesom jeg har nydt den danske sommer. Sommeren 2018 vil bestemt have en helt særlig plads blandt alle mine sommerferie minder.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Imedeen Time Perfection - Min udfordring og hvad jeg filmede.....