1. søndag i advent - Fuck up

Vind: 2018 kalender fra Good-Things.dk

KalenderGood-things Kalender 2018 

Kalender 2018

En af mine veninder har designet en kalender som er lige i tråd med hele den planlægning af mit videre karriereforløb som jeg står overfor. Den er simpelthen som skabt til mig. Jeg har i den grad også en svaghed for pæne notesbøger og kalendere som jeg også tidligere har været inde på her på bloggen. Jeg kan simpelthen ikke gå forbi notesbøgerne i f.eks. Søstrene Grenes uden at købe min. 2 nye med hjem…..

Jeg har også virkelig forsøgt at kaste mig over hele Bullet Journal trenden, under stærk inspiration fra denne skønne dame 😉 Jeg simpelthen knuselsker det, men må også indrømme, at jeg ikke helt har knækket koden endnu i forhold til at finde tiden til at tegne op og gøre til i sådan en Bullet Journal.

Og her kommer Good-things kalenderen 2018 netop ind i billedet. For den har nemlig så mange fine fortrykte sider som “bare” skal udfyldes. Se bare billederne herunder:

Kalender

Kalender

Kalender

Kalender

Kalender

 

Udover at Good-things kalender 2018 selv klart indeholder en kalender for kalenderåret 2018, så indeholder den også en masse gode og relevante sider. Sider som kan bruges til at få bedre styr på sit liv, sine måle og alt det der gør en glad.
Jeg har på ingen måde, nogensinde været en god planlægger i forhold til min egen tid. Jeg er sindsyg god til at sætte struktur på en arbejdssituation, og i projektrelaterede emner. Men det er som om, at når det gælder mig selv, og mine egne mål for netop mig selv, så fejler jeg BIG TIME.

Karriereplanlægning

Jeg har ekstremt mange venner, bekendte og tidligere kollegaer som altid har haft en karriereplan. At de f.eks. inden de var 30 ville side i en lederstilling, have den og den løn osv. Sådan har jeg bare aldrig set på min karriere. Måske lyder det uambitiøst, i og med at jeg jo faktisk er endt i et ganske fornuftigt karriereforløb. Men jeg har vitterlig altid været drevet af det der føltes rigtigt nede i maven. Jeg har simpelthen ikke haft behov for den planlægning synes jeg.
Det har jeg bare nu, og derfor kan Good-things kalenderen hjælpe mig godt på vej i netop den planlægning.

Konkurrence

Sammen med Maria, som står bag Good-things.dk udlodder jeg den fine Kalender for 2018 til én af jer læsere her på bloggen. Vinderen vinder ikke bare én kalender, men et dobbeltsæt og dermed 2 kalendere.

Meningen er, at man beholder den ene kalender selv. Den anden gives til en veninde, ven, bekendt, kollega – ja hvem end man nu ønsker at glæde med samme redskab.

I kan deltage i konkurrencen inde på min Instagram profil, som I finder LIGE HER (Pforpernille.dk).

Kalender

Kalender

Kalender

4 kommentarer

 • Dorte Slouborg

  Den vil jeg rigtig gerne vinde til mig og min datter Signe 🙂 Håber!!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Uh, den ville jeg elske! Jeg er selvstændig med lille en-mands konsulent virksomhed, og sådan en planner er liiige hvad jeg mangler 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sidsel

  Åh, den ser også ud til at være skabt til mig 🙂 Jeg er i en udviklingsproces hvor jeg prøver at finde mere nærvær, mere intention og blive bedre til at bruge min tid “rigtigt”, da den ofte forsvinder mellem fingrene på mig (og jeg er fascineret af BuJo, men det kommer bare ikke til at ske for mig, må jeg indse). Har fluks fundet dig på insta, og krydser fingre for at kunne glæde både mig selv og min svigerinde med den smukke kalender 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria Ørum

  Hvor er det skønt i disse elektroniske tider, at der er andre end mig der kan se formålet med en kalender i papirsform.
  Glæder mig over det og krydser fingre 😁

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

1. søndag i advent - Fuck up