Workout Wednesday II - Det gælder ikke om at se tynd ud....

Besværlige pandehår og 20% rabat til jer på Nicehair.dk

Indeholder Reklame

Affiliate links

Besværlige pandehår og hvad man lige skal overveje….

For lidt over 2 måneder siden fik jeg igen klippet pandehår. Det har jeg haft før, men jeg må altså indse at jeg simpelthen havde glemt hvor besværligt sådan et pandehår er i mit hår.

Her er 3 ting, man lige skal overveje inden man anskaffer sig pandehår:

1. Træning

Hvis du som mig er glad for at træne, så skal du vide at det virkelig er upraktisk med pandehår. For det første så er det virkelig varmt indenunder – specielt hvis man som jeg anlægger sig sådan et tungt pandehår….. Mit pandehår er forkort til at jeg kan sætte det op-og det er altså bare noget man rigtig gerne vil når man træner. Eller er på ferie for den sags skyld.
Derudover så er det noget nær umuligt at undvære……

2. Glattejern

……et glattejern. Nu ved jeg ikke om det bare er mit tykke hår, der på ingen måde lader mit pandehår falde pænt og naturligt. Men de fleste jeg har snakket med, har altså brug for et glattejern når man har pandehår.
Tilbage til træningen, så hvis man går i bad efter træning, så har man problemet igen. Måske er det nok for de fleste lige at føntørrer pandehåret, men i mit tilfælde skal jeg både føntørre det OG glatte det efterfølgende. Og det fører mig til næste punkt…..

3. Krøller

……jeg har nemlig krøller. Når mit hår er udsat for fugtighed eller bliver vådt, så krøller det.
Et pandehår som mit, skal ligesom være glat. Så det er fanme upraktisk.
Jeg troede fejlagtigt at mit hår måske med denne frisure ville falde lidt naturligt, så jeg ikke skulle bruge så lang tid på at sætte det, men det er altså ikke tilfældet.

Vil jeg have krøllerne frem, så har mit pandehår også bare en dum længde, hvor det ikke rigtig passer ind nogle steder. Det ser altså bare dumt ud med pandehår der er helt glat, og så er resten af håret bare krøllet.

? LÆS OGSÅ: Jeg gjorde det ? Velkommen tilbage pandehår :0)

Så for at gøre mit liv lidt nemmere så er jeg nødt til at bestille mig en ny ghd styler til mit pandehår. Og hvor heldigt er det lige at der i dag er 20% rabat på den LIGE HER.

 

ghd-copper

Få 20% på Ghd styler hos Nicehair – og ALT andet

Min egen Ghd styler er uundværlig for mig. Jeg har et virkelig kraftigt hår og naturkrøller oveni, som jeg allerhelst er fri for. Fordi mit hår er så tykt, så har jeg den tykkeste tykkeste model af Ghd styleren og den er altså ikke helt så nem i et pandehår. Derfor har jeg lige bestilt den lille model, så jeg nemt kan have den med.

Der er mange forskellige, men jeg er lidt forelsket i denne kobber model.
Den fås lige nu på Nicehair med 20% rabat. Der er faktisk 20% på alt derinde i anledning af deres fødselsdag. Brug koden HURRA20 og der fratrækkes automatisk 20% på din ordre. Koden gælder på hele shoppen, og I kan shoppe med den LIGE HER, men den gælder KUN idag – torsdag d. 31. august.

Mine egne favoritter hos Nice Hair er bl.a. denne geniale neglelak som holder i optil 14 dage eller mere (I kid you not) og parfumen som jeg altid får komplimenter på når jeg har den på ;0)

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Workout Wednesday II - Det gælder ikke om at se tynd ud....