De 3 mest læste i oktober....

Tirsdags tanker….

Mit hoved er simpelthen så fyldt med en masse spøjse tanker for tiden. Måske fordi jeg i virkeligheden snart er så meget nede i gear, at jeg trænger til at få styrket de små fætre deroppe 🙂
Anyway her får I lige en masse alt og ingenting – fuldstændig ucensureret.

tanker

Tirsdags tanker

Lige pt. tænker jeg ……

 • at det egentlig er utroligt hvor meget tøj man køber når man arbejder i modebranchen? og hvor lidt jeg rent faktisk har brug for alt det nu. Det er drastisk hvor meget mit shoppebehov er faldet eller mit behov for at have det nyeste nye….. Skræmmende faktisk.
  Samtidig er jeg også blevet lidt for god til at have behageligt tøj på. Det har jeg egentlig altid haft, men må altså indrømme at det kan være svært at klæde sig super pænt på hver dag, når man ikke SKAL ud af døren.

 

 • at det er helt utroligt hvad der kan ske på bare 5 år !!! På en måde er det virkelig godt vi ikke ved hvad fremtiden bringer og jeg forsøger at minde mig selv om dagligt hvor vigtigt det er at leve i nuet.
  Endnu engang er jeg i denne uge blevet mindet om hvor dyrebart livet er, og hvor sårbare vi er <3
  Efter min søsters død, har jeg svoret mig selv at få det bedste ud af hver dag. Ingen ved hvornår det er slut, eller hvor længe lykken tilsmiler os. NYD NYD NYD, mens tid er.

tanker

 

 • hvor mærkeligt det er at kardemomme snurrer ikke er blevet lige så populære her i Danmark som i Sverige? Måske meget godt, for de smager virkelig godt, men jeg har slet ikke godt af dem. Overvejer dog om jeg skulle kaste mig ud i at bage nogle selv…..

 

 • hvor svært det kan være at tabe sig, når ens krop bare ikke vil.
  Jeg har i den grad haft stress inde på livet og uanfægtet, at jeg har trænet som en gal og været på kostplan, så har jeg ikke rykket mig en døjt.
  Til gengæld kan jeg nemt tage på, men har ALTID ekstremt svært ved at smide det. Hvorfor er det så svært at smide de kg. når de er så nemme at få på?
  Men igen så ved jeg også at det er en benhård kamp, og jeg ikke kommer sovende til det. Jeg MÅ virkelig komme ind i kampen. I det hele taget så tænker jeg for tiden rigtig meget over at komme i form og tabe mig igen. Prøver virkelig at finde gejsten til at få gjort noget NU.
  God grund til IKKE at bage de kardemomme-snurrer.

 

 • hvor let jeg kan få flashback og dårlige nerver når Lucas er syg. Han var syg i sidste uge, og nu igen. Det sidder så dybt i mig efter hans megen sygdom som spæd, at jeg helt automatisk bare bekymrer mig ekstra når han f.eks. hoster.
  Heldigt er det dog ligenu, at jeg sagtens kan tage mig af ham, nu jeg ikke er i fast job – men det skubber også ret hurtigt alt hvad jeg lige havde planlagt for dagen. Bl.a. har jeg måtte melde afbud til et par spændende events jeg var inviteret til. Håber ikke jeg må aflyse et par planlagt events igen i morgen og torsdag.

LÆS OGSÅ: Vores Historie – En personlig føljeton

tanker

 

 • at jeg nu har brugt knap et halvt år på at finde mig selv, og at jeg hver dag nærmer mig en person og følelse som jeg langt bedre kan kende mig selv i. Så sort jeg så på det hele for bare 5 måneder siden og nu har jeg virkelig mod på alt hvad fremtiden byder mig igen.

 

 • at jeg er så mega rejselysten lige pt. at jeg nærmest har lyst til at opleve hele verden. Vi er lidt nogle tryghedsnarkomaner når det kommer til vores rejser og ferier. Vi ender derfor ofte med at tage steder hen, hvor vi har været vildt glade for at være tidligere. Men lige pt. har jeg fået overskud til igen at eksperimentere lidt med rejsemålene. Der er jo seriøst så mange spændende steder i verden jeg gerne vil opleve.
  Mine ønske destinationer spænder vidt, men jeg har en stor drøm at opleve havskildpadder. Har hørt at Bali og Gili Island skulle være det sikre valg?

 

 • at jeg allerede er begyndt at glæde mig til jul. Overvejer at gå all-in på julen i år, hvor den de sidste år nærmest bare har været noget der ligesom skulle overstås :0( Måske jeg allerede nu skulle lave en plan over alle de ting jeg gerne vil nå så det kan blive den ultimative jul med masser af hygge.
  Stod det til mig, så var jeg klar til at rejse udenlands henover julen, men mine drenge siger stort fedt NEJ til den ide. Det gør min pengepung forøvrigt også. Shit det er dyrt at rejse henover julen…..

 

En masse tanker om alt og ingenting :0)

2 kommentarer

 • Rikke

  Fin læsning Pernille ✨ Der er så mange destinationer meget mere spændende end Bali

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pernille

   Tak Rikke <3
   Ja bestemt – der er jo SÅ mange steder jo. Men har du et forslag? Og hvor der er havskildpadder <3

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

De 3 mest læste i oktober....