Status på ugen #1 // Jobsamtale, nyt hår og første julefrokost

Uhh baby it’s cold outside….. / Mine nye farmor sutsko

171120-farmor-sutskoMine nye farmor sutsko – Find dem LIGE HER

Farmor sutsko når de er bedst ;0)

Nu er det da for alvor blevet koldt udenfor, og jeg har også måtte indse at det faktisk også kan mærkes indenfor. Jeg har nemlig frosset noget så gevaldigt om fødderne herhjemme. Selvom vi har gulvvarme i det meste af huset, så har vi det altså ikke på vores kontor. Det er jo ligesom her jeg befinder mig allermest, i min jagt på nyt job og med at producere indlæg hertil bloggen bl.a.

Sidste år smed jeg mine elskede uld sutsko ud, sådan nogle rigtige farmor sutsko. I filtet uld, for at det ikke skal være løgn. De måtte simpelthen lade livet efter noget der måske ligner 10 år i min varetægt.
Ikke de mest sexede jeg nogensinde har set, men de kunne godt nok holde et par kolde fusser varme. Så i sidste uge så jeg altså mig selv sidder og drømme om de her uld sutsko.

171120-farmor-sutsko1Mine nye farmor sutsko – Find dem LIGE HER

Lynhurtig levering

Fra tanke til handling så fik jeg lynhurtigt googlet Glerups og fandt mine vidunder farmor sutsko LIGE HER. Fluks bestilte jeg og krydsede for at de ville ankomme hurtigt. Og det gjorde de !
Jeg bestilte onsdag kl. 10.39 og kl. 13.22 fik jeg en mail om at nu var de på vej. WAUW – det var fanme hurtig ekspedition og jeg nåede et sekund at tænke om det mon var snyd og der nu gik flere dage før de ankom. Men mine tanker blev gjort til skamme for dagen efter, altså torsdag kl. 12 ankom min pakke.

Det er altså ca. 1 døgn efter bestilling!!!

SÅ tak Footway – nu er mine fusser varme igen ;0)
Og hermed tip, givet videre. Jeg har aldrig shoppet på Footway før, men dét var altså en succesoplevelse.
Eneste ulempe er at deres site ikke just er det mest brugervenlige og jeg synes faktisk det er ret svært at navigere rundt i. Men leveringen den kan jeg ikke sætte en finger på.

Har du nogensinde shoppet noget fra Footway?

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Status på ugen #1 // Jobsamtale, nyt hår og første julefrokost