Le Mini Macaron - Konkurrence

2018 nærmer sig…. Family Planner fra Søstrene Grenes

Family Planner

Family Planner til bare 29,76 DKK

Siden vi fik børn og primært siden de begyndte i skole, så har vi været dybt afhængige af at have en Family Planner. Desværre er sådan nogle generelt bare pænt grimme !!! Men ikke den fra Søstrene Grenes og så er den tilmed billig. MEGET billig ! Så den har fulgt os de sidste år, hvor det har lykkedes mig at få fingrene i den.
Den har nemlig haft en tendens til at blive hurtigt udsolgt. Så derfor ville jeg da lige tippe jer om at det altså er NU I skal købe den 😉

Den koster sølle 29,76 DKK !!!
Faktisk er den blevet billigere siden jeg skrev om den tilbage i 2016 LIGE HER.

Desuden har Søstrene Grenes netop udgivet deres julekatalog, som kan ses LIGE HER. Jeg har lyst til at gå juleamok allerede NU :0) Der er seriøst SÅ meget fint imellem.

Family PlannerFamily PlannerFamily Planner

Der er 5 kolonner i Søstrene Grenes Family Planner og selvom vi blot er 4 i kalenderen, så er det rart også at kunne skrive mærkedage, fødselsdage mm. i den sidste kolonne.

En Family Planner er nærmest som en bibel herhjemme hos os. Selvom vi generelt er gode til at informere hinanden, så er det som om aktiviteter ikke rigtig er gældende før de er noteret i kalenderen. Det gælder også planlægningen af f.eks. børnepasning, hvis både Hr. mand og jeg skal noget samme dag. Den der har noteret i vores Family Planner først har retten på sin side så at sige, i tilfælde af, at der ikke kan findes pasning ;0)

Har I også, ligesom os nærmest et afhængighedsforhold til at have en Family Planner?
Og husk, at hvis du ligesom mig er vild med Søstrene Grenes, så er det nu at den for 2018 skal i hus ;0)

Family PlannerSøstrene Grenes Family Planner 2018 – 29,76 DKK

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Le Mini Macaron - Konkurrence