Ugen der gik #12 // Et styks HOT modeuge....

Status på teenager sms….

teenager sko

Jeg har ikke lagt skjul på, at jeg synes det er en helt ny æra at være mor til en teenager. De sidste år som mor, synes jeg faktisk er nogle af de hårdeste. Før kunne jeg sagtens bestemme over dem, og sætte grænser osv. Nu er det bare som om det hele har fået en helt anden dimension, og mine børn har mere end nogensinde behov for at blive set og hørt.

→ LÆS OGSÅ: TEENAGEREN

Samtidig løsriver de sig langsomt fra mig, og det er både en lettelse at se hvor godt de klarer sig og samtidig mega svært. Ligesom forhåbentlig de fleste forældre, så er der ikke det jeg ikke vil gøre for mine børn. Alderen gør bare at det ligesom ikke kun er hvad man vil gøre, men også hvor man er nødt til at give slip og lade dem komme på banen selv.
Giver det mening?

Teenager SMS

Der er virkelig også sjove episoder når man har en teenager, og selvom jeg helst ikke vil udlevere mine børn så delte jeg altså på min instagram dette screenshot af en SMS fra Julius i onsdags:
sms fra teenager

Og det blev faktisk lidt en stående joke, hvor også én mente det var så sjovt, at Anders Hemmingsen skulle tagges :0)
Flere bad om en opdatering, så det kommer her.

Den var faktisk god nok. Teenageren havde ret :0)
Hans sko havde stået 2-3 meter fra alt det som pedellen skulle køre på lossepladsen. Han havde så fået taget Julius’ sko med ved en fejl. Eller det vil sige den ENE sko med. For den anden stod der stadig…… Hvordan kunne det ske? Hmmm, billedet herover er den sko der stod tilbage. Måske lignede de rent faktisk skrald :0)

Nå, men hvorom alting er, så havde Julius selv undersøgt hvad pokker der var sket og hvad løsningen blev. Så han havde selv taget kontakt til kontoret, som havde givet ham beskeden om at købe nogle nye til max. 1000 kr. Så status er altså at vi nu har bestilt et par nye Stan Smith sko til Julius i str. 44 2/3 (JA FOR DET ER GUDHJÆLPEMIG DEN STR. TEENAGEREN BRUGER – 44 2/3 !!!!!!!)

Men altså man glor’ sgu lidt når der tikker sådan en sms ind onsdag over middag :0) Men jeg er faktisk også stolt over, at Julius selv havde reageret og fundet en løsning. Måske er han rent faktisk ved at forstå mit budskab, for man kunne godt have forventet at knægten var kommet hjem med én sko og ikke anede hvad der var sket. Jeg synes faktisk han er hamrende sej og er pisse stolt af ham !

Life with a teenager ;0)

God weekend !

* Monni.dk sammenligner hele lånemarkedet for dig

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ugen der gik #12 // Et styks HOT modeuge....