Clairvoyance som karrierevejledning

Ugen der gik #10 // Status på Bil og Hudlæge samt en ny Yndlings-is

Ugen der gik #10

Ugen der gik #10

Ugen har bl.a. budt på:

Slut med leasing af bil

Det bærende højdepunkt i denne uge var, at jeg skulle aflevere min bil. Det sidste år har vi leaset en VW Passat. Jeg mistede jo min firmabil da jeg stoppede med at arbejde hos Boozt, og den var faktisk vores primære bil. Hr. mand havde en gul plade firmabil igennem sit job, så det hjalp jo ikke meget når vi alle skulle afsted.
Vi kunne ikke rigtig undvære en bil, og omvendt så vidste vi heller ikke hvor vi ville stå bare et halvt år frem i tiden. Du husker måske at vi overvejede nøje hvorvidt vi skal skulle købe eller lease. Vi endte altså med at lease.

→ LÆS OGSÅ: HVILKE BIL SKAL JEG HAVE? LEASING ELLER KØB?

Nu skete der så det, at Hr. mand gik hen og fik nyt job og med det en firmabil på hvide plader. Så det sidste halve år har vi altså haft 2 store biler på hvide plader. Fuldstændig unødvendigt. Så nu da Hr. mands firmabil er blevet vores primære bil var Passat’en simpelthen blevet for dyr for os at have.

Tirsdag troede jeg så, jeg havde booket tid til at aflevere den. Det gik bare slet ikke efter planen. For istedet for at have booket tid til d. 26. JUNI, så havde jeg så åbenbart booket til d. 26. JULI !!!
Hertil skal så siges, at jeg havde forberedt bilen. Klargjort den indvendig OG vasket den udvendig. Kørt den til Ballerup til kl. 16.40, ligesom Hr. mand var kørt ind for at hente mig.

Behøver jeg at sige at der var rimelig lukket kl. 16.40?
Dumt, bare dumt. Var bestemt ikke i høj kurs lige der……

Hvem har også bestemt at to måneder lige efter hinanden skal hedde juNi og juLi?

Hudlæge

Som jeg har været lidt inde på før, så har Lucas haft sådan en byld på benet. Den opstod i oktober, hvor jeg straks troede det var en flåt. Lægen afviste og få dage efter var der gået betændelse i. Lægen afviste stadig og gav ham antibiotika.

Men på trods af antibiotika, så blev bylden ved at være der.
De sidste måneder har vi derfor gået hos en hudlæge for at følge op. Lucas har fået taget en biopsi og gæt hvad? Det viser sig faktisk at det højest sandsynligt HAR været en flåt.
Heldigvis er der ikke borrelia, men den lille byld skal nu opereres væk af en plastikkirurg.

Hvornår lærer man bare at stole på sin intuition?
Og hvorfor er det så forbandet svært at få tid til en hudlæge?

→ LÆS OGSÅ: UGEN DER GIK #3 // Hudlæge

Aften gå-ture

Det er virkelig lækkert at det er så lyst til langt ud på aftenen. Selv på hverdage får jeg gået de skønneste ture og vi har virkelig en dejlig natur her i Odsherred hvor vi bor.
I onsdags blev det således til en lang gåtur på Ordrup Næs med mine 2 træningsmakkere. Vi havde taget badetøjet på indenunder, så da vi var nået hele vejen rundt om næsset tog vi os en afkølende dukkert.

Det eneste vi manglede var den kolde rosé ;0)

Nyudklækkede Studenter

Er jeg den eneste der hvert år ved denne tid får de dejligste minder frem om studentertiden? For mit vedkommende er det nu 19 år siden jeg blev student. Shit mand, hvor blev tiden af?
Jeg husker det stadig som noget nær den bedste tid, og drømmer stadig om at kører i vogn igen.
Næste år har vi 20 års jubilæum, og har faktisk snakket om at fejre det med at køre i vogn igen. Det kunne da være alt for grineren.

Sun Lolly og strand - Ugen der gik #10

Sommerferie

Drengene har nu officielt sommerferie fra skolen. De gik på ferie i fredags, og har virkelig glædet sig til ferie. Vi ved stadig ikke helt hvad vi skal i ferien, men her til en start så får de lov at koble lidt af uden de store planer.

Hverken Julius eller Lucas går jo i institution mere og har faktisk ikke gjort det i flere år. Så nu har jeg da lidt selskab herhjemme i dagligdagen ;0)
Hvis du har nogle gode ideer til hvad jeg kan lave med en 11-årig og en næsten 14-årig så sig endelig til ;0)

Lørdag på stranden

I går tog Hr. mand og jeg på stranden – ALENE !
Drengene fik tilbuddet, men havde ikke rigtig lyst. Fuck det tænkte vi, og tog da bare afsted selv. Så har man altså store børn, og alle var glade.

Vi bor ret tæt på en af DKs absolut bedste badestrande, så det er noget vi virkelig prioritere her om sommeren at komme afsted.

Vi havde taget lidt koldt at drikke med, lidt at læse i og desværre lidt for lidt solcreme….. AV

Vejarbejde

I dag har den stået på frivilligt vejarbejde på den vej vi bor på. Det er en privat vej, og vi har længe døjet med nogle gevaldige huller i vejen. Jow jow, livet som husejer.

I morgen kommer et asfaltfirma og fikser hullerne, men inden skulle vi lige i fællesskab forberede. Så det er lidt af søndagen ligesom gået med. Godt man har gode naboer ;0)

Ny god og anbefalelsesværdig is

Jeg har fundet endnu en god is ! Måske husker du den sidste jeg anbefalede? Nu har jeg fået øjenene op for den nye variant af  SUN LOLLY, nemlig SUN LOLLY – Creamy Karamel.
Jeg lover jer, den er god og smager mere syndig end den egentlig er. Der er godt nok sukker i, men blot 84 kcal pr. is.

 

Den kommende uge, skal jeg forsøge at affinde mig med at jeg ingen bil har. I morgen skal jeg f.eks. med toget til København, hvor jeg bl.a. skal besøge de her skønne piger.
Ønsker dig den bedste uge <3

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Clairvoyance som karrierevejledning