Personlige bordkort til konfirmation

Ugen der gik #3 // Blå mandag, Roskilde Domkirke og Gokart

Lidt senere end lige først forventet kommer lige en status på ugen der gik #3. Så selvom det allerede føles som om den nye uge her synger på sidste vers, synes jeg alligevel en lille update er på sin plads.

Vi havde jo konfirmation i forrige uge. Fredag d. 27. april blev Julius konfirmeret hvis det skulle være gået nogens næse forbi 😉 Men dagene efter, synes jeg faktisk har været mere travle end dagene inden. Det var som om alt bare var tømt i os. I kender måske følelsen efter en god og vellykket fest. Det var præcis sådan vi havde det.
Og så havde jeg bare skubbet rigtig mange ting til ugen efter konfirmationen.

Ugen der gik #3

Ugen der gik #3

Ugen der gik har bl.a budt på:

1: Blå Mandag

Mandag havde Julius blå mandag sammen med sin klasse. De er altså de sejeste unge mennesker, for de havde valgt at bruge hele dagen sammen.
Jeg har hørt rigtig meget om, at det skaber stort postyr med de unges blå mandag rundt omkring i landet. Både omkring, at de ikke kan blive enige klassemæssigt og splittes for alle vinde. Og også det fact, at mange forældre blander sig unødigt. Her for vores vedkommende må jeg bare sige, at det simpelthen gik så fint.
Vi var en flok forældre der stod til rådighed med vores biler, for at de unges planlagte program kunne lykkedes. De blev fragtet til København, men havde et lidt alternativt program. De lagde bl.a. ud med at være i Escape Room hos Midgaard event. Noget de selv havde valgt, og dét synes jeg fanme er sejt. En flok 13-14 årige, der bare allerhelst vil ind og løse en masse gåder. I kan læse meget mere om aktiviteten her, hvis I ikke aner hvad et escape room er 😉

De unge fik også tid til shopping på strøget, og imens de var på strøget så plantede vi forældre os i Nyhavn. Her fik jeg den skønneste kartoffelmad, som I kan se på billedet.

Jeg skal nok komme med et opfølgende indlæg omkring hvordan vi greb Blå mandag an ;0)

2: Hudlæge med Lucas

I løbet af ugen var jeg også til hudlæge med Lucas. Han har fået en knop på benet, som har generet ham det sidste halve år. Det startede egentlig med at være sådan en lille sort prik. I starten tænkte jeg det kunne have været en tæge, hvor hovedet stadig sad inde i benet og kroppen var blevet revet af.
Så vi tog ret hurtigt til lægen dengang tilbage i November. Lægen mente dengang ikke det var noget, men efter nogle dage hævede den op og blev helt betændt. Nu tog vi igen til lægen, som gav ham antibiotika og stadig ikke mente det var noget.

Men knoppen er der altså stadig, og han siger den er øm. Så i 2 måneder har vi nu ventet på at komme til en hudlæge. Lucas er virkelig utryg ved at gå til enhver form for læge, og er specielt bange for at blive stukket. Så vi havde brugt rigtig lang tid på at snakke med ham om det, og jeg – DUM som jeg er – havde forsikret ham om at der ikke var noget med at blive stukket. Og kender I det, sådan noget skal men bare IKKE love. For det viste sig jo selvfølgelig at hudlægen, mente det var nødvendigt at tage en biopsi af knoppen.

Ej men altså. Lucas var grædefærdig og jeg følte mig som verdens mest lortede mor…..

3: Roskilde Domkirke

Tilbage til hudlægen. Lucas fik noget bedøvende creme på, og vi fik besked på at gå en tur i Roskilde de næste 2 timer. Jeg tror faktisk det var meget godt at vi fik de 2 timer, for det gjorde lige, at Lucas og jeg fik talt det ekstra igennem.

Tiden udnyttede vi til lidt sightseeing, og besøgte Roskilde Domkirke. Det var virkelig hyggeligt, og selvom Hr. mand og jeg faktisk har boet i Roskilde inden vi fik børn, så har jeg aldrig været inde i Domkirken. Så den kan vi krydse af nu 😉

4: Jobsøgning

Min jobsøgning går derud af. Jeg er stadig ret betaget af de forskellige muligheder der byder sig, og på ingen måder i panik endnu. Jeg tror på og hviler i, at jeg nok skal finde det helt rigtige igen.

Jeg ved det for mange lyder enormt angstprovokerende det der med at være ledig. Personligt udnytter jeg det til virkelig at finde ind til hvad jeg i virkeligheden motiveres af, og hvad der er helt rigtigt for mig.

5: Den perfekte kimono

I løbet af ugen, er jeg virkelig faldet i svime over den her kimono. Ej men, shit hvor er den smuk og måske i virkeligheden den jeg lige præcis manglede til det her outfit?

→ LÆS OGSÅ:OUTFIT TIL KONFIRMATION – MULIGHED 1

6: Møde med A-kassen

I og med, at jeg er meldt ledig, så er der også en række møder jeg skal deltage og møde op i. I den forgangne uge var jeg således til mit første møde med min A-kasse AJKS. Ligesom jeg skrev i mit tidligere indlæg omkring mit første møde med jobcentret, så vælger jeg at gå positivt ind i det hele. Også selvom selve systemet og alle reglerne kan virke enormt firkantet.

→ LÆS OGSÅ: MIT FØRSTE MØDE MED JOBCENTRET

7: Frokostmøde med BD

Mødet med A-kassen foregik i København og tog det meste af formiddagen. Så nu jeg alligevel var inde i byen, så udnyttede jeg lige muligheden for et lille frokost møde med søde Caroline fra Bloggers Delight.
Vi spiste og snakkede i over 2 skønne timer på PS bar. SÅ dejligt.

8: Gokart og drengerøve

Weekenden kom, og så gik der drengerøv i den. Min storebror har købt en go-kart som drengene kan drøne rundt i. I weekenden fik de deres allerførste prøvetur i dyret, og de var VILDE med det.
Måske mor ikke skal være til stede, for shit jeg synes allerede det så vildt ud. Men jeg ELSKER at min bror kan lave sådan noget med mine unger ;0) Drenge skal sgu have lov at være drenge, og min bror er den ultimative drengerøv :0)

9: Træning

Min træning røg lidt fløjten i sidste uge, og jeg fik slet ikke trænet det jeg ellers normalt får trænet. Det er altid lidt øv, når man ikke får trænet det man vil. Og jeg elsker virkelig at træne, så det er en vigtig del for mig og mit velbefindende at jeg får holdt det ved lige.
Nogle gange er det bare ikke helt muligt, og i stedet for at slå mig selv i hovedet med det så acceptere jeg at det er sådan det er.

Dog er jeg glad for min aktivitetstracker, så jeg i det mindste får holdt øje med mine skridt. Mit mål er at gå min. 10.000 skridt pr. dag, og ihvertfald 70.000 skridt pr. uge.
Det lykkedes på trods af den manglende træning.

Jeg bruger et Polar Loop ur, som også kan måle puls når jeg træner.

Ugen der gik #3

10: Bigum

Den opmærksomme læser vil vide at jeg skulle have startet på kursus hos Bigum & Co i mandags. Desværre var der ikke nok deltagere på kurset jeg var tilmeldt, så min opstart er indtil videre rykket til d. 22. maj :0)
Så må vi se om jeg når at finde job inden der. Gør jeg det, så har jeg heldigvis en nødløsning mht. kurset. Jeg vil nemlig rigtig gerne have det kursus ;0)

 

Det var den uge, og nu er der blot en arbejdsdag tilbage i denne uge for de fleste. Som ledig er der ikke noget der hedder helligdage, men Hr. mand og drengene holder fri.
Rigtig dejlig uge til jer alle 😉

→ LÆS OGSÅ:UGEN DER GIK #2 // AVOCADOER, LØBETUR OG HARLEY DAVIDSON

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Personlige bordkort til konfirmation