Dagens - Nye jeans fra One green elephant

VIND – Tommy Hilfiger til dit barn

Vi har i samarbejde med Tommy Hilfiger lavet en test af et sæt pigetøj og et sæt drengetøj fra den nye forårskollektion, som du her har chancen for at vinde.
Tommy Hilfiger poloshirt – 449,75 kr. // Tommy Hilfiger tørklæde – 199,75 kr. // Tommy Hilfiger chino buks – 599,75 kr.

Tommy Hilfiger t-shirt – 329,75 kr. // Tommy Hilfiger top – 229,75 kr. // Tommy Hilfiger jeans – 499,75 kr.

Julius tester Tommy Hilfiger

Min egen Julius på 7½ år har fået lov at teste drenge-sættet fra Tommy Hilfiger – et mærke som vi ellers aldrig har haft prøvet på drengene herhjemme.
Julius er normalt en str. 10 år i de fleste mærker som går fra str. 2-10 år, men bukserne fra Tommy Hilfiger er alt for store i str. 10 år og vi må bytte dem til en str. 8 år. Poloshirt’en passer perfekt i str. 10 år.

Jeg ved egentlig ikke hvorfor vi aldrig har brugt Tommy Hilfiger til drengene herhjemme – måske pga. prisen eller det faktum at jeg indtil nu har været meget til det farverige og lidt retroagtige børnetøj. Men jeg må indrømme at det sidste år hvor Julius er blevet så stor at han skal til at gå op i alle teenage-mærkerne, så har den klassiske stil tiltalt mig mere og mere. Nu er Julius også stor af sin alder og selvom han kun er 7½ år er de fleste alm. børnetøjsmærker som kun går til str. 10 år, bare ved at være for små.
Og så synes jeg jo at de grønne chinos er et rigtig godt eksempel på at det ikke behøver være kedeligt selvom det er klassisk.

Tøjet har været flittig brugt og de grønne chinos har også været brugt sammen med andet end lige polo’en. Det er endnu for koldt med kun en kortærmet polo, så derfor har vi brugt den med en alm. hvid basis t-shirt med lange ærmer indenunder. Det har været et rigtig fint sæt og har passet perfekt sammen med tørklædet. Jeg synes det kan være svært at finde pæne tørklæder til drengene uden det er et halstørklæde i tyk strik – og prisen på det her tørklæde synes jeg også er meget fornuftigt – 199 kr. – det kunne jeg sagtens finde på at købe ;0)

Julius kan heldigvis godt lide at have tørklæde på, men jeg kunne godt forestille mig at andre drenge måske ikke lige gider. Så måske er det kun noget man vil bruge til pænt brug – jeg synes nu personligt at det er så fint til drengene med et flot tørklæde :0)

Der er rigtig mange fine detaljer i tøjet, som man ikke finder hos andre mærker og der er slet ikke tvivl om, at det er kvalitet vi snakker om her. Selvom tøjet har været flittig brugt, kan vi ikke se det mindste slidtage eller dårlige syninger. Det har også holdt farven fint – også den marineblå polo, hvor jeg ellers synes at den mørke marine i andre ting – hurtigt kan komme til at se nusset ud.

De grønne chino’s kommer vi til at bruge rigtig meget sammen med alt mulig andet også. De er dejlig bløde og passer perfekt til Julius, uden den indvendige justering skal snøres alt for meget ind, som jeg synes ofte kan være problemet med andre bukser/jeans. Bukserne er faktisk langt federe end jeg havde forestillet mig udfra billedet af dem.

Alt i alt en rigtig god oplevelse af Tommy Hilfiger.

Marie tester Tommy Hilfiger

Tommy Hilfiger tøjet er rigtig lækkert og i klassisk design og stil. Pasformen passer perfekt til Marie, som er en høj og slank – måske spinkel – pige. I det hele taget er tøjet fra Tommy Hilfiger slimfit.

Marie elsker tøjet, specielt toppen som er med blondekanter og en stor blonde henover ryggen. Farven på toppen er sådan en skarp pink – og den er meget populær hos Marie.

Kvalitet er virkelig i top, dog er t-shirt’en i meget tyndt stof, det bliver spændende at se hvordan den holder i længden.

Tommy Hilfiger er en anelse stort i str. Marie er normalt en str. 134/9 år – 140/10 år og tøjet her har hun skulle have i str. 128/8 år – pånær t-shirten som passede perfekt i str. 140/10 år.

Selvom vi synes tøjet er vildt lækkert og passer Marie perfekt, så forventer jeg ikke at købe tøj i dette mærke i fremtiden, primært pga. prisen for jeg kan som sagt ikke sætte en finger på hverken design eller kvalitet.

Hele denne oplevelse har været som juleaften for Marie. Hun elskede at prøve tøjet og ikke mindst at få taget billeder, (blev dog træt til sidst, af at lege fotomodel)

Vind Tommy Hilfiger til dit barn

Du har nu muligheden for at vinde sættene herover til dit eget barn. Alt du skal gøre for at deltage er:
1: “Like” evt. dele Smartkids på FB
2: “Like” evt. dele Børnetøjs-indkøberen på FB
3: Skrive en kommentar herunder med din email som vi kan kontakte dig på og angivelse af om du ønsker at vinde drenge- eller pigesættet.

Jeg finder mandag d. 19. marts de to heldige vindere og får herefter jeres fulde navn på mailen og sammenholder herefter med Smartkids gruppe og i Børnetøjs-indkøberens gruppe om de to heldige er med i begge grupper :0)

Drengesættet fås i str. 4-16 år og har en værdi på 1250 kr. Pigesættet fås i str. 8-16 år og har en værdi på 1060 kr. Præmien kan ikke ombyttes til kontanter eller andre varer.

114 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dagens - Nye jeans fra One green elephant