Sikke en dejlig dag....

Joha – Vind lækkert uld til dit barn

Bruger du uld til dine børn?
De fleste vil måske tænke at uld er en vinter ting, og et gammelt råd siger at man bør bruge uld i alle måneder med r – dvs. fra september – april. Men faktisk er uld også rigtig godt om sommeren i det det beskytter mod stærk varme. Ulden giver en behagelig varme når det er koldt, men kan også køle kroppen på en varm sommerdag. For babyer og børn der sveder meget, kan uld om sommeren faktisk være en bedre løsning, fordi bomuldsundertøj bliver fugtigt og klæber til huden. Ulden vil transportere eventuel fugt væk fra huden. Læs mere om uldens gode egenskaber her.

Vi har sammen med Joha fundet 3 familier, som aldrig har brugt uld til deres børn før. I alt 4 børn har testet Joha uld for os, og vi glæder os til at dele deres oplevelser med jer.

Derudover giver vi jer læsere chancen for selv at få Joha uld i ungernes garderobe. Vi trækker 4 heldige vindere som vinder Joha uld for mellem 600-1000 kr. alt afhængigt af barnets størrelse.
Se mere om hvordan du deltager i dette indlæg.

Marie har testet ren uld – Sæt 1 i str. 50-100
Joha råhvid uld-body – 149,75 kr. // Joha lilla uld-natdragt – 229,75 kr. // Joha lyserød uld-natdragt – 229,75 kr. //
Joha lyserød uld-body – 149,75 kr.//

Morten har testet ren uld – Sæt 2 i str. 90-150

Joha uld-undertrøje – 129,75 kr. // Joha uld-underbukser – 99,75 kr. // Joha grå uld-strømper – 79,75 kr. //
Joha sorte uld-strømper – 79,75 kr.  // Joha uld-t-shirt – 149,75 kr. // Joha uld-leggings – 179,75 kr. //
?
Josephine har testet uld/bomuld – Sæt 3 i str. 50-100

Smilla har testet uld/bomuld – Sæt 4 i str. 90-150?
Joha langærmet uld/bomuld-t-shirt? – 149,75 kr. // Joha uld/bomuld-leggings – 149,75 kr. // Joha uld/bomuld undertrøje – 89,75 kr. // Joha uld/bomuld trusse – 69,75 kr. //

Marie og Mortens mor fortæller om Joha 100% uld

Jeg synes at JOHA er et rigtig lækkert produkt. Jeg blev overrasket over hvor tyndt kvaliteten er, og stadig rigtig dejlig varmt for ungerne at have på. Bodyerne i uld er geniale til Marie, som ikke kan gå endnu, og derfor er rigtig meget på gulvet. Når de er i legestuen er det i et lokale med tæppe på betongulv, så er rart at vide at hun ikke bliver kold. Natdragterne er også rigtig lækre, og smart at man kan lave ?fod? i dragten. Jeg synes dog at benene er meget lange i forhold til ærme-og skridtlængden. Igen dejligt at vide at hun holder varmen selvom dynen ryger af.

Kradser ikke

Morten har brugt det lange undertøj her hvor det har været rigtig koldt, og ellers har han brugt det som nattøj eller hyggetøj om morgenen i weekenden. Det almindelige undertøj var jeg lidt spændt på om han ville have på ? men ingen problemer – Det er en super lækker blød kvalitet der overhovedet ikke kradser.

Vaskes ved 40 grader
Jeg var positivt overrasket over at tøjet kan vaskes ved 40 grader ? jeg havde regnet med at skulle håndvaske det. Det gør også, at man får det mere brugt fordi det ikke kræver ekstra arbejde.

Designet er jo ikke prangende ? farverne er fine, men ellers meget neutralt. Men det funktionelle gør at man stadig vælger at give ungerne det på.

Så alt i alt ? rigtig gode oplevelser med tøjet, og det er i hvert fald ikke sidste gang jeg bruger Joha uld.

Josephines mor fortæller om Joha uld/bomuld

JOHA har overrasket os meget positivt. Josephine på 16 mdr. har desværre haft børneeksem siden hun var ganske lille, og hendes hud er generelt sart og reagerer på selv de mindste påvirkninger. Vi var derfor ret skeptiske overfor, at hun skulle gå med tøj der indeholdt uld, som ellers ikke er bestemt rart for eksem-børn. Vi havde dog en anden udfordring, nemlig at hun absolut ikke gider sove med dyne og derfor hurtigt bliver kold om natten. Derfor ville vi gerne give tøjet med uld/bomuld-kombinationen en chance. Joha-tøjet har vi hovedsagligt brugt til hende som nattøj, hvor hun har haft én af bodyerne på under sparkedragten.

Ingen gener på trods af eksem-hud
Vi er meget positive over effekten af ulden i tøjet, for vi kan tydeligt mærke forskel. Josephine bliver slet ikke kold om natten, selv om dynen stadig bliver sparket ned i fodenden. Hun virker tempereret og meget veltilpas. Hun har ingen gener af ulden, til trods for hendes eksem-hud.

Tåler både vaskemaskine og tørretumbler
Tøjet kan heldigvis tåle både vaskemaskine og tørretumbler (vi har dog ikke haft det i tørretumbleren endnu), så det er ikke besværligt at have med uldtøj at gøre.
Vær dog opmærksom på, at der i vaskeanvisningen står, at tøjet krymper 1 størrelse, hvis man anvender tørretumbler (er nok meget rart at vide, inden man investerer i den størrelse, der passer barnet lige netop nu).

Normalt i str.
Mht. pasformen, så passer str. 90 i Joha-tøjet fint, selv om Josephine ellers kun bruger str. 80-86 i andre mærker. Ærmer og ben (i natdragterne) er lidt lange, men længden i selve ?kroppen? passer lige som den skal. Til gengæld passede ærmelængden i den langærmede body perfekt og skulle ikke smøges op. Vi vil dog hellere give hende tøj på, som er for stort end for småt, især mht. nattøj, som bare ikke må stramme eller genere – Joha tøjet i str. 90 var perfekt. Den stribede sparkedragt er med lynlås, hvilket gør den dejlig nemt at få af og på, specielt fordi lynlåsen går næsten helt ned i venstre ben. Det er rigtig rart med en krudtugle, som på ingen måde har tænkt sig at ligge eller sidde stille, når hun skal have tøj på.

Designet
Det eneste ?negative? der er at sige om Joha er, at designet ikke er så innovativt. Det er rigtig sødt som nattøj, men som hverdags-tøj synes jeg der mangler noget ?spræl?. Den langærmede body med striber er dog rigtig sød sammen med et par jeans.

Alt i alt er vi meget positive overfor Joha-tøjet. Så længe der er lidt køligt i vejret, så vil vi helst ikke bruge andet nattøj til Josephine, for hun virker meget veltilpas i det om natten (og vi behøver ikke bekymre os om at gå ind og give hende dyne på i tide og utide).

Smillas mor fortæller om Joha uld/bomuld
Smilla har meget sart og tør hud, men har desværre også ofte svært ved at holde varmen når det er rigtig koldt. Vi har aldrig brugt uld til Smilla, fordi jeg måske nok forbandt det med noget der var ubehageligt på hendes sarte hud.
Joha tøjet klæder Smilla rigtig godt, og det er super blødt og lækkert i kvaliteten. Smillas tørre og sarte hud, har haft det rigtig godt i Joha uld/bomuld og det er dejlig blødt siger hun. Hun har bl.a. haft t-shirt og leggings på under flyverdragten når hun har været ude i kulden og lege – Hun var dejlig varm når hun kom ind, selv i bidende kulde som denne vinter også har budt på.


Hun bruger også t-shirt og leggings som nattøj og her fungerer det også fint på trods af at der er uld i, det har været vasket flere gange og det ser stadig ud som nyt og det passer fint i str. til hendes 120 cm og er ikke krøbet i vask. Det er helt sikkert noget jeg vil købe til hende fremover.

Vind Joha uld til dit barn

Du har nu muligheden for at vinde Joha uld til dit eget barn – til en værdi på mellem 600-1000 kr. alt afhængig af barnets str. Alt du skal gøre for at deltage er:
1: “Like” evt. dele Smartkids på FB
2: “Like” evt. dele Børnetøjs-indkøberen på FB
3: Skrive en kommentar herunder med din email som vi kan kontakte dig på.

Jeg finder mandag d. 12. marts hele fire heldige vindere og får herefter jeres fulde navn på mailen og sammenholder herefter med Smartkids gruppe og i Børnetøjs-indkøberens gruppe om de fire heldige er med i begge grupper :0)

147 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sikke en dejlig dag....