Vind lækkert tøj til drengene fra Holly's i dejlige forårsfarver

Hvor er det bare fedt :0)

Hold op hvor er det bare helt fantastisk fedt at se den positive respons på vores første test og konkurrence :0) I finder konkurrencen til pigerne her: Vind lækkert Holly’s tøj til pigerne og drengene her: Vind lækkert Holly’s tøj til drengene.
Vi har sendt meget mere tøj ud til test, så det bliver langt fra den sidste konkurrence herinde. Og der kommer selvfølgelig også konkurrencer til de større børn ;0)

Personligt synes jeg selv det er rigtig dejligt at få den feedback tilbage som vores testere har til tøjet. Rigtig god og konstruktiv feedback til både mig og dem der står bag mærkerne.

Så tusind tak til jer alle sammen og stort velkommen til alle jer nye læsere her på bloggen :0)???????????????????????

3 kommentarer

 • Katrine: Indtil videre har vi de testere vi skal bruge lige her og nu. Men så snart jeg mangler – så vil jeg efterlyse det herinde på bloggen ;0)

  Vibeke: Nej Koin er ikke lavet og trukket endnu. Indlægget med Koin var kun en teaser på hvad der ventede. Så snart vi har fået kommentarer og billeder tilbage fra vores testere, så udlodder vi også sættet fra Koin ;0)
  Og tro mig der er meget mere på vej ;0)

  De bedste hilsner
  Pernille

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • det er da ikkke den første Pernille 😉 var der ikke den fra KOIN_- også ? eller husker jeg helt forkert 😉 hilsen Vibeke

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katrine Gunnersen

  Bliver da nødt til at høre, hvordan man bliver tester:)

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Vind lækkert tøj til drengene fra Holly's i dejlige forårsfarver