Test af Ticket 2 Heaven flyverdragt, vinterjakke og skibukser

Test af Hust and Claire flyverdragt, vinterjakke og skibukser

Sidste år var vi selv så heldige at have et 2-delt sæt fra Hust and Claire til Julius, som vi testede igennem en lange vinter. Derudover havde jeg Alberte til at teste både flverdragt og to-delt sæt, da hun var alderen hvor man måske ofte dropper flyverdragten. I kan læse første del af Hust & Claire testen lige her: Test af Hust and Claire – Del. 1

I dette indlæg kan I læse om vores erfaringer med  overtøjet fra Hust & Claire efter brug en hel vinter.

 

Test af Hust & Claire vinterjakke og skibukser – Julius

Test af Hust and Claire

Julius har testet vinterjakke og skibukser fra Hust & Claire
 

Julius’ mor (Pforpernille) beretter:

Vi var så heldige at få lov at teste det to-delte sæt fra Hust and Claire, bestående af vinterjakke og skibukser til Julius igennem hele sidste vinter.
Julius fik selv lov at vælge farve, og da hans yndlings farve er grøn, var sættet bare lige perfekt for ham ;0) Personligt var jeg ret vild med de ternede skibukser, som brød sættet lidt istedet for ensfarvede skibukser.

Specielt skibukserne var ret tynde i kvaliteten, og jeg var derfor en anelse spændt på både hvor meget de ville kunne holde til, men også om Julius ville kunne holde varmen i dem.
Ingen af delene har dog været et problem. Her efter en hel vinters brug er det stort set ikke til at se at bukserne har været brugt og der er stort set ingen slidtage på dem på trods af at Julius virkelig har brugt dem meget. Han har heller ikke på noget tidspunkt været kold i dem – tværtimod.
Her kan jeg dog kun anbefale at man aldrig bruger tørreskab til sit vinterovertøj – uanset mærke. Jeg ved det kan være svært i forhold til børnehaver og SFO, men der er intet overtøj uanset hvad de lover der kan holde til den konstante varme et varmeskab kan udsætte den enkelte dragt for.

Test af Hust and Claire

I buksebenet har skibukserne fra Hust & Claire en super smart funktion, som vi virkelig har sat stor pris på. Der er en udvendig lynlås som man nemt kan justere og få buksen nemt udover støvlen og lyne til igen. Hvis man har en stor støvle på (f.eks. en alpin støvle) så kan man også bare lade åbningen stå åben, for der er snefang inde bagved, sådan at den faktisk ikke behøver være lukket.
Vi har brugt denne åbning/lukning rigtig meget, da Julius har haft Sorel støvler denne vinter, og det kunne derfor være svært at få buksen udover.

Jakken har ubestridt været Julius’ yndlingsjakke igennem vinteren. Han har nemlig haft 2 jakker, men det har primært været den grønne her han har hevet fat i når han skulle ud. Jeg mistænker lidt at det primært er pga. farven, da han virkelig elsker grøn ;0)
Og selvom jakken har været brugt i stor stil er der stort set heller ikke noget at sætte på den. Den står også stadig som var den helt ny, og det eneste der har taget lidt slidtage til sig – er den pelskant der sidder på huen.
Jeg må indrømme at jeg ikke har tænkt over at tage den af ved vask – og den kan i princippet også sagtens vaskes, men den er mere sart end selve jakkens materiale. Denne vinter vil jeg være opmærksom på at tage pelskanten af inden vask, hvis den ikke lige er beskidt.
Det kan generelt anbefales ved kunstpels, da den ellers hurtig blive lidt kedelig at se på. De fleste jakker til børn er med kunstpels.

Julius havde både jakke og bukser i str. 140/10 år – og det har passet fint igennem vinteren. I år er han dog vokset og vi er nødt til at finde et nye sæt som er større til ham, men ellers havde vi sagtens kunne genbruge det fine sæt.

Udover jakke og skibukser, har vi også haft hue og vanter fra mærket. Begge dele har bestemt også levet op til vores forventninger. Huen har dog været en anelse stor og lidt kort i halsstykket. Handskerne har uden tvivl været de bedste handsker vi nogensinde har haft til Julius, da de er i en super tynd kvalitet som ikke hæmmer hans bevægelse af fingrene men samtidig har holdt ham varm. I år kunne jeg derfor godt finde på at have handsker fra Hust and Claire igen, for det er de eneste jeg har oplevet været så geniale til ham.

Udseende og hvordan farverne er sat sammen er super vigtigt for mig også, når jeg vælger overtøj til drengene år for år – men jeg vil bestemt ikke udelukke at vi skal have Hust and Claire igen en anden gang. I år er vi dog endt med nogle helt andre mærker, men det er også fordi jeg generelt gerne vil prøve de forskellige mærker af qua mit job. Men jeg ville bestemt ikke have noget imod at have Hust & Claire igen – og jeg ville ikke et sekund være i tvivl om at det ville leve op til mine forventninger.

Sættet her er nu gået i arv til en anden heldig dreng, og det har på ingen måde været svært at få afsat det brugt.

Test af Hust and Claire

Test af Hust and Claire

Hust and Claire sættet efter brug igennem vinteren
 
 

Test af Hust and Claire flyverdragt – Alberte

Test af Hust and Claire

Alberte har testet både flyverdragt (med uldfoer) og to-delt sæt fra Hust & Claire
 

Albertes mor beretter:

Alberte var så heldig at få lov til at teste to lækre sæt fra Hust & Claire ? en flyverdragt og et to delt sæt med vinterjakke og skibukser.

Jeg var selv i tvivl om det skulle være det ene eller det andet. Men Alberte var helt klart mest til det to delte sæt. Flyverdragten var for små børn!!! Lød kommentaren. (Alberte var 6 år sidste vinter da vi testede, så hun lå lige på grænsen af hvor jeg ville droppe flyverdragten helt)

Og vi har da også været glade for begge dele gennem den kolde vinter.

Vi kendte ikke til Hust & Claire inden testen, men det første indtryk var super kvalitet og fede detaljer. Detaljer som viste sig at være et hit. Et super dejligt uldfoer, som aldrig blev for varmt ? men som samtidig har holdt Alberte varm på trods af mange timer i sneen. Det kunne tages ud, men det har ikke været nødvendigt ? da det bare har holdt hende varm uden den klamme svedige fornemmelse. Faktisk har hun flere gange leget i sneen med bare en t-shirt indenunder ? uden at blive kold.

Der er elastikker i benene (Super praktisk i forbindelse med vinterstøvlerne) og især gummiremmen til at sætte under støvlerne ? har været super god (har tidligere prøvet en stofrem, som hurtigt bliver knastør og nærmest ubrugelig). Dertil var der justerbar lukning i ærmerne og lynlås i benene ? hvilket jo gør livet nemmere!

Det første indtryk har holdt stik gennem hele vinteren. Vi har virkelig været glade for Hust og Claire. På trods af Alberte?s ivrige forsøg på at hærværke overtøjet ? er det ikke lykkedes hende. Det står stadig knivskarpt og er virkelig klar en endnu en vintersæson med alt hvad dertil hører.

Test af Hust and Claire

Hust & Claire overtøj i form af både flyverdragter, vinterjakke, skibukser og tilbehør til den kommende vinter kan bl.a. købes på SmartKids.

Find alt Hust & Claire funktionelt vinterovertøj lige her: Hust & Claire vinterovertøj

Indlægget kan indeholde affliate links 
 
 

4 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Test af Ticket 2 Heaven flyverdragt, vinterjakke og skibukser