Julius' konfirmation - Del 3 // Sumobrydning

Personlige bordkort til konfirmation

Reklame for ByRavn

Personlige bordkort

Personlige bordkort

Ved Julius konfirmation, havde vi sørget for at hver gæst fik en personlig gave som samtidig var deres bordkort. Nu har jeg de sidste dage skrevet lidt om hvordan vi valgte at holde festen for Julius på en lidt anderledes måde. I den forbindelse havde bordkortene fra ByRavn også en helt speciel funktion, som I kan læse mere om i dette indlæg.

Personlige bordkort

Bordkortene var lavet i sort læder, hvor hver gæst havde sit navn indgraveret. Men bordkortet var samtidig en personlig gave til hver gæst, som de kunne tage med sig hjem. Hver gæst fik altså hver deres nøglering i læder med hjem, med deres navn indgraveret.
Vi havde valgt sort læder, med en ring i gammel messing for et rustikt look. I virkeligheden kan man designe sit bordkort/nøglering præcis som man ønsker, og der er et utal af kombinationer. Der er sågar mulighed for at få et personligt tryk på også, eller måske et lille citat. Genialt hvis de skal bruges som bordkort til bryllup, tænker jeg.

Julius havde valgt sort og grønt, som tema i bordopdækningen. Vi forsøgte egentlig at holde det hele lidt dæmpet sådan rent pynt mæssigt. Både fordi det var en havefest og også fordi det skulle passe til Julius.
Borddekorationerne var uden deciderede blomster, men en masse grønt sat tilfældigt sammen i vaser på bordet. Det fungerede virkelig fint og blev ikke for overpyntet.

Personlige bordkort

Personlige bordkort

Hvad koster bordkortene?

Flere har spurgt mig, om det ikke er en bekostelig affære med sådanne bordkort – og jo, det er det nok. Jeg ved ikke hvad man ellers ofrer på bordkort, men herhjemme er vi ikke specielt kreative og havde aldrig kastet os ud i at lave noget selv. Jeg ved at flere af pigerne i Julius’ klasse var enormt kreative og selv kreererede bordkort.

Jeg elsker at give gaver, overraske og ikke mindst glæde andre. Folk der var inviteret til Julius’ konfirmation var alle personer der betød noget. Vi var kun 31 personer ialt. Hver og én havde Julius selv valgt skulle være med. Vi kunne sagtens have inviteret mange flere og holdt en kæmpe fest, men det var sådan her Julius ønskede det og det respekterede vi.
Nu er bordkortene sponsoreret af ByRavn, men jeg kunne sagtens have fundet på at investere i dem selv hvis jeg havde kendt til muligheden. Vores gæster blev simpelthen så glade for dem.

Skal man have lavet bordkort som dem vi havde fra ByRavn, så koster de 45 kr. stk. ved køb af min. 50 stk.
I kan se meget mere om priser og muligheder for designs på ByRavns hjemmeside.

Personlige bordkort

Hvert bordkort havde en ekstra funktion

Vores bordkort havde en ekstra funktion, i forhold til den anderledes konfirmationsfest som vi havde planlagt for Julius.
Efter hovedretten, samlede vi alle bordkortene ind og smed dem i en pose. Posen tog vi med hen til plænen hvor vi skulle spille rundbold og lave stafet. Inden vi gik i gang, skulle vi have sat hold. Det skete ved at vi nu trak en af gangen op af posen og fordelte folk en efter en på hvert hold.

→ LÆS OGSÅ: JULIUS’ KONFIRMATION – DEL 2 // EN ANDERLEDES KONFIRMATIONSFEST

Vi var jo lidt nervøse for at folk ikke ville være helt så hooked på ideen om aktiviteter ligeså meget som os. Så ved at dele alle ind på hold, satsede vi på at folk var lidt mere med på ideen. Det lykkedes og stort set alle var med.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Personlige bordkort

Gæsternes reaktion

Vores gæster var meget glade for deres personlige bordkort, så da festen brød op og jeg stadig havde alle kortene i posen måtte de efterlyse det for at få fingrene i dem. Og det gjorde de!

Jeg havde ikke et eneste bordkort tilovers da gæsterne var taget hjem. Alle havde simpelthen husket at få deres personlige bordkort med hjem.
DET må da siges at være en succes?

Personlige bordkort

Personlige bordkortMit eget personlige bordkort/nøglering i læder 

 

Udover de flotte personlige bordkort til konfirmation, har ByRavn også en masse andre lækre produkter. Jeg er selv blevet ret vild med de her dækkeservietter i kernelæder og de her smarte ølbrikker. De ville passer perfekt ind til vores rå plankebord.

1 kommentar

  • Tina

    Meget flotte bordkort og passer i stilen til en ung frisk konfirmand:-)
    God idé med konceptet at gøre dem personlige og brugbare.
    Rig gode solrige dage ønskes:-)

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Julius' konfirmation - Del 3 // Sumobrydning