Ugen der gik #2 // Avocadoer, løbetur og Harley Davidson

Outfit til konfirmation – Mulighed 1 // By Malene Birger, Neo Noir, Lolly’s Laundry

Outfit til konfirmationOutfit til konfirmation:
Bukser – HER // Top – HER // Kimono – HER // Sko – Billi Bi (gamle)

Outfit til konfirmation

Som jeg skrev lidt om i det her indlæg, så har jeg virkelig haft tøjkrise i forbindelse med min søns konfirmation.
NU er jeg så endelig nået frem til 2 muligheder, og nu kan jeg fanme da ikke vælge 😉 Jow jow, det struggle is real.

→ LÆS OGSÅ: MIN TØJKRISE – KONFIRMATION

Så i dag har vi da lige lavet en lille photoshoot med de to outfit, og her kommer altså mulighed 1.
Det var egentlig det her outfit jeg hældte mest til indtil jeg fik tjekket billederne af outfit 2 igennem lige før…… TYPISK.

Det er lidt spraglet og vildt, men jeg ELSKER det. Jeg elsker farver og specielt nu hvor foråret er kommet. Det giver mig lyst til at kaste mig rundt i en stor farvelade af farver. Jeg er ligesom alle andre virkelig god til at gå i sort og meget klassiske kombinationer. Men jeg elsker når andre giver den fuld skrald med farver og mix af mønstrer og striber på kryds og tværs.

Jer der har fulgt med ved, at jeg var i krise over, at den Ganni Kimono jeg havde kig på, var blevet udsolgt for næsen af mig. Løsningen skulle vise sig allerede at hænge i mit skab, med den Leo Kimono jeg allerede havde fra Neo Noir. Jeg er selv vild med kombinationen, omend det nok for mange er lidt vildt. Jeg havde ikke i min vildeste fantasi overvejet at sætte den til, indtil en af mine tidligere leverandører skrev til mig efter mit sidste indlæg 😉 TAK – du ved hvem du er <3

Hvad siger I til outfit 1? For vildt? For lidt festligt?
Husk vi skal holde konfirmationen i haven, så det skal heller ikke være for fint 😉
Outfit 2, kommer på lige om et øjeblik 😉

Outfit til konfirmation

Outfit til konfirmation

Outfit til konfirmation

Outfit til konfirmation

Outfit til konfirmationOutfit til konfirmation:
Bukser – HER // Top – HER // Kimono – HER // Sko – Billi Bi (gamle)

Outfit til konfirmation

5 kommentarer

 • Pia

  Jeg synes det her outfit er über cool!!! Hvis du har modet, vil jeg klart sige GO FOR IT. Den gule kjole er også mægtig flot, og måske mere ‘konfirmandens mor’-agtig – men du rocker bare det her sæt <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • anna

  tre flotte stykker tøj der alle klæder dig godt men

  hold dig til disse
  1) top og “jakke”

  2) bukser + top

  3) men ikke bukser og “jakke”

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sdr Jylland

  Vi to kunne være krops-tvillinger (hvis der er et ord😜) det er ikke farverne, men striberne på bukserne synes jeg bare ikke er gode👎🏻

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Du ser knaldgod ud, men… Jeg synes, det bliver for spraglet. Husk på du skal på mange billeder også – og du skal ikke stjæle opmærksomheden fra din søn – ej heller skabe uro på billeder med gæster.
  Gem det skønne sæt til en anden dag og snup den smukke gule kjole.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pernille

  Hvad siger konfirmanden?
  Mine sønner ville have frabedt sig, hvis jeg havde så spraglet tøj på 😊
  Havde konfirmation sidste år, og der bad han mig tage mere festlig mor tøj på😂, jeg havde fundet en glat sort, hvilket han fandt for kedelig, så jeg endte i blå blonde kjole. Han er ellers ikke en der stiller krav, men det sorte blev for kedeligt.

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ugen der gik #2 // Avocadoer, løbetur og Harley Davidson