Sådan fik jeg mine naturlige bryn mere fyldige

Min tøjkrise – Konfirmation

Tøjkrise

1. Kimono fra Ganni – HER // 2. Top fra Lolly’s Laundry – HER //
3. Bukser fra By Malene Birger – HER // 4. Kjole fra Lollys Laundry – HER //
5. Kjole fra Gestuz – HER // 6. Kjole fra Ganni – HER // 7. Kjole fra Gestuz – HER //

Jeg har virkelig seriøs tøjkrise over hvad jeg dog skal klæde mig i på fredag, hvor Julius skal konfirmeres. Det er ikke fordi jeg mangler ideer, men det er som om min krop ikke helt er som jeg regnede med. Mange af de kjoler jeg havde kig på, kan min krop simpelthen ikke bære.
Nogle er simpelthen for små i str. XL !!! Hvad FUCK sker der for det. Sig mig er der et par af jer tøjmærker der mangler en fittingmodel i str. XL? Tilmed en høj en af slagsen. Jeg synes virkelig det bliver sværere og sværere. Det kan UMULIGT være mig der er blevet større…… Hmmmm 🙂
Tror vist aldrig jeg har været i så seriøs tøjkrise før.

→ LÆS OGSÅ: KONFIRMATION TJEKLISTE – HVAD SKAL MAN HAVE STYR PÅ?

Tøjkrise – Hvad skal jeg have på til konfirmation?

Jeg var ellers helt overbevist om, at jeg skulle have den her kjole på. Den er simpelthen så smuk. Men desværre måtte jeg afskrive den, da den slet ikke passede mig da jeg først fik den hjem.

Min idé var en lang kjole, og gerne i noget blåt eller måske endda gult. Problemet er bare, at jeg er virkelig høj (183 cm), så en lang kjole der er lang til alle andre er ofte ikke helt så lang til mig. Måske mangler den bare lige 5 cm for at være lang til mig, men det ser altså virkelig fjollet ud kan jeg godt garantere 😉
Mit næste problem er altså at de der små 5-10 kg jeg gerne ville smide inden, de altså er blevet siddende. Hvad kan jeg sige….. Rygrad som en regnorm, tror jeg er mest dækkende 🙂

Sandheden er, at jeg faktisk stadig ikke helt ved hvad jeg skal iføre mig, til min førstfødtes konfirmation nu på fredag. PÅ FREDAG venner….. GISP altså.

Lige nu er mit valg primært imellem den her kjole (som jeg forøvrigt må have knappen åben i ærmerne på, fordi mine arme er for store til at de kan lukke…..). Eller de her bukser, hvor jeg påtænker en gul top og en kimono ala den på collagen herover. Den er selvfølgelig udsolgt nu, når jeg endelige havde besluttet den var perfekt. Selvfølgelig er den nu ikke til at opdrive nogle steder, så hvis I har set den kimono et sted, så giv mig lige et praj ik’? Ej men altså, kan I følge mig her? For fanden altså!!!
Please hjælp mig med hvad jeg ellers kan sætte til de her bukser? De sidder til gengæld perfekt og er lange nok. TAK By Malene Birger <3

Heldigvis har vi fuldstændig tjek på konfirmandens påklædning, og det er vel ligesom også det vigtigste ik? 😉

→ LÆS OGSÅ: KONFIRMATION – INVITATION / SÅDAN SER VORES UD.

10 kommentarer

 • Helle

  Jeg kunne godt tænke mig at se nummer 5 på også. Nummer 4 er også fin 👍

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det problem kender jeg alt for godt – jeg synes også XL er blevet mindre, og har også svært ved at finde tøj der passer.
  Min mand ville købe nogle toppe til mig, og havde sagt til ekspedient at det skal være noget i str. XL, og så kom han hjem med toppe i str. 40. Hvornår er str 40 noglesinde været en XL!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pernille

   Ej hvor morsomt. Den ekspedient har da vist ikke været helt klar over størrelserne 🙂 XL har da alle dage være en str. 42 – ha ha.

   Og synd for din mand, når nu han faktisk havde husket rigtigt 😉

   Bedste hilsner
   Pernille

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Hov fik trykket for hurtigt…
  https://www.ilsejacobsen.com/dress-NICE01FF.html?c=144548
  Denne model har jeg været heldig med.
  Håber du finder en kjole og I får en dejlig dag på fredag 😊 Vh Louise

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pernille

   Hej Louise,

   Tusind tak for bud <3
   Jeg mener faktisk min veninde skal have en Ilse kjole på. Deres datter skal bare konfirmeres samme dag, så de er ikke med til vores fest.
   Personligt vil jeg rigtig gerne udenom at have helt bare arme 🙂 Men det er sgu fordi jeg synes de er blevet for store….. FUCK det, måske skulle man bare gøre det anyway 🙂

   De bedste hilsner
   Pernille

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Åhhh hvor jeg dog kender det 🙈😔 Er selv 185 cm høj og vejer det samme som dig. Og min benlængde siger 92 cm, og det er virkelig en udfordring! Jeg har haft held med Ilse Jacobsen længe kjoler. De sidder fantastisk (bruger “stram ind stram op” underkjole!) og så kan jeg stadig have en høj sandal på uden kjolen bliver for kort.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise
  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pernille

   Hej Louise,

   Overhovedet ikke, men måske lidt til fest?
   Havde dog godt lidt tænkt på den til bukserne 😉 Jeg synes bare selv at jeg fungerer bedst med enten løse bukser/tætsiddende overdel eller omvendt. 2 løse dele får mig tit til at føle mig som et telt – ha ha 🙂
   Tak for bud <3

   Bedste hilsner
   Pernille

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Jeg hepper på top nr 2 og bukser nr 3 mega flot sæt. Er der ikke en jakke til bukserne som du kan have på til? Så det er et sæt??

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pernille

   Der er vist en top til bukserne, men så synes jeg det er lidt pyjamas agtigt 🙂
   Ja ja – jeg er ikke nem – ha ha

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sådan fik jeg mine naturlige bryn mere fyldige