Når hverdagen rammer igen....

Konfirmation – Invitation / Sådan ser vores ud.

Indlægget indeholder reklamelinks
Reklamelinks er markeret med *

konfirmation invitation

Konfirmation invitation – Så kom de på plads

Så er de ude, alle invitationerne til Julius’ konfirmation her i foråret. Vi fik dem ud her i starten af februar og han skal altså konfirmeres d. 27. april.
Personligt ville jeg gerne have haft dem ude lidt før. Primært fordi jeg så gerne vil have alle har mulighed for at komme. Desværre må jeg nok bare indse at der altid vil være nogle afbud.

Invitationerne er lavet så de kommer fra Julius. Det er jo hans fest og hans konfirmation, så det virkede bare mest rigtigt.

Sådan har vi gjort

Invitationen har jeg fået hjælp til af skønne Maria fra Good-things.dk. Jeg havde fundet lidt inspiration på pinterest, med billeder af et par invitationer som jeg og Julius godt kunne lide. Det var vigtigt for os, at invitationen ikke blev for sød og pæn. Der er jo tale om en dreng, der skal konfirmeres her.

konfirmation invitation

Samtidig ville vi gerne have den så personlig som muligt. Det personlige fik vi både med ved at differentiere skrifttyperne. Både navne på dem der inviteres og Julius’ navn er skrevet med en skrifttype der minder om håndskrift. Derudover er Julius jo meget aktiv springgymnast. Derfor er billedet Maria så fint har sat ind ved hans navn også med til at give et ret personligt udtryk.

konfirmation invitation

konfirmation invitation

Sidst er invitationerne printet på et lidt råt, naturagtigt papir og sendt ud i sorte kuverter. Både papir og kuverter har jeg købt hos Bog & ide*. Navnene på modtagerne har vi ligeledes printet på samme papir som invitationerne. For at give det lidt kontrast, så det ikke blev for pænt har vi revet i papiret og limet det fast på kuverten.

Det har virkelig været en nem process at få vores konfirmation invitation på plads takket være Maria. Hun har nærmest forstået mig med det samme, og det var ganske få rettelser vi havde til hendes første udkast. Vigtigst af alt er de blevet lige som vi ønskede.
Vi modtog filerne direkte til at printe ud, og hele processen har været så nem og lige til.
Maria er kvinden bag den fine kalender jeg skrev om her. Hun er sindsyg dygtig til det grafiske og jeg simpelthen knus ELSKER hendes grafiske stil. Har I lyst til samme type invitationer eller anden grafisk opgave, så kan I roligt kontakte hende. Find hendes kontakt informationer lige her.

2 kommentarer

 • Pia

  De er super flotte! Skal selv holde stor fest til sommer, så måske jeg skulle overveje at få noget hjælp fra Maria.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pernille

   Tusind tak skal du have <3 Du kan roligt tage fat i Maria. Hun er super sød og fantastisk dygtig til at spore sig ind på hvad det egentlig er man ønsker 😉

   Kram fra Pernille

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Når hverdagen rammer igen....