Workout wednesday #3 - Hvorfor Zumba ???

Sofie Schnoor AW17 kollektion – Kom med mig i “prøverummet”

Indeholder Reklame

Affiliate links

Sofie Schnoor AW17

Blomstret blazer, pink – Find den LIGE HER //
Blomstrede bukser, pink – Find dem LIGE HER // Sort kjole – Find den LIGE HER // Velourbukser, rosa – Find dem LIGE HER // Støvlet, sort ruskind – Find dem LIGE HER // Hvid skjorte – Find den LIGE HER // Blomstrede bukser – Find dem LIGE HER //
Blå skjorte med hvide prikker – Find den LIGE HER // 
Nederdel, grå – Find den LIGE HER  // Støvler med spænder – Find dem LIGE HER //

Sofie Schnoor AW17 – Kom med i “prøverummet”

Jeg har her i dag postet den længste insta-story nogensinde, hvor jeg tager jer med i “prøverummet” herhjemme hos mig selv. Jeg har nemlig fået leveret en masse nyt tøj fra Sofie Schnoor, fra deres helt nye efterårs kollektion. Tøj som jeg har bestilt for måske 8 måneder siden, hvilket jeg normalt aldrig gør. Men jeg har en svaghed for Sofie Schnoor, da jeg synes hun laver sådan nogle fine styles og til rimelige priser. Så jeg måtte tage chancen da jeg forudbestilte dét i kollektionen som jeg syntes allerbedst om.

Derfor synes jeg også det kunne være sjovt at invitere jer med i “prøverummet” mens jeg prøver det på for første gang, og hvilke udfordringer man kan have i den retning når man er 183 cm høj og en str. XL. XL er nemlig den største størrelse i Sofie Schnoor og desværre er jeg ikke altid lige heldig. Det er ikke så meget Sofie Schnoor, men faktisk alle mærker jeg oplever det her med, så måske er det bare min pasform den er hel gal med. Jeg hører tit, at så kan man jo bare gå en str. op, hvis den style man forelsker sig i, ikke lige passer. Meeeennnn det kan man altså ikke når man allerede er den største størrelse der findes ;0)
Derudover, så finder jeg faktisk ikke mig selv sådan overdrevent stor. Jeg kan nok ikke komme udenom det, altså at jeg er stor, men jeg mener den største størrelse der findes? Personligt synes jeg det er træls at være en str. XL, men jeg er også af den overbevisning at man sagtens kan klæde sig pænt selvom man er stor og, at det også sagtens kan se pænt ud.

I kan se videoen hvor jeg prøver alt tøjet på, på min instastory på instagram. Min profil er pforpernille.dk 😉

 

 

2 kommentarer

 • Camilla

  Jeg synes du er så smuk og med en super velproportioneret krop. Det er så trist hvis en som du føler dig stor.
  Er så glad for sådanne indlæg med tøjprøvning med andre end str s, da det gør tøjet så meget mere virkeligt for en som mig. Men tror desværre ikke jeg kan passe tøjet.
  Hvorfor går du ikke ind og rådgiver virksomheder omkring tøj med mere rummelighed? Du har så god stil og kan revolutionere tøj i str 44-46…. så vi ikke ligner telte.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pernille

   TUSIND TUSIND TAK for dén kommentar <3 Det gør mig simpelthen så glad at høre og præcis det jeg håbede at opnå med videoen.
   Mht. om du kan passe tøjet, så snyder jeg altså virkelig – netop pga. proportionerne. Jeg går tit i butikker og siger jeg skal bruge XL, hvortil ekspedienten nægter at tro mig, for jeg må da max være en L.
   Så hvis du synes om tøjet, så lov mig at give det et forsøg.
   Tusind tak for dig <3

   Kram fra Pernille

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Workout wednesday #3 - Hvorfor Zumba ???