Mit nye job

Velkommen tilbage – lidt om min jobstart

jobstartLiberté Alma top – 170,- kr. // Liberté Alma pants – 200,- kr. //
Steve Madden sneakers (Købt i N&Ø Køge)

Velkommen tilbage

Tusind tak for jeres lykønskninger til mit seneste indlæg om mit nye job og min jobstart. Har simpelthen fået så mange søde kommentarer, både herinde på bloggen, privat og på mine profiler på de sociale medier.
Som jeg også skrev, så var jeg faktisk i tvivl om hvorvidt jeg ville dele når jeg fik et nyt job igen. Specielt efter mit sidste eventyr, hvor jeg fik delt og det så alligevel ikke var drømmejobbet.

→ LÆS OGSÅ: JEG HAR SAGT MIT JOB OP…..

Derfor har jeg også haft brug for de sidste 14 dage at trække stikket fra bloggen. Jeg har haft brug for at hellige mig 100% min jobstart. Så derfor VELKOMMEN TILBAGE :0) Jeg håber stadig du er her, og har lyst til at følge med?

Vigtigst af alt, så er jeg oprigtig glad. Flere har skrevet til mig, at de synes det kan ses – og det er jeg bare helt ekstremt glad for. TUSIND TAK!

Mit valg af job

Jeg har fået virkelig mange spørgsmål omkring mit nye job, og også meget specifikt ind på mit karrierevalg. Hvad er det lige der har ført mig til, at det var her jeg altså nu har valgt at søge nye udfordringer? Og lad mig bare være helt ærlig. Det ér helt bevidst.

→ LÆS OGSÅ: MIT NYE JOB

Vigtigst af alt, så har jeg savnet arbejdsglæden. Noget som jeg egentlig altid har haft – en stor arbejdsglæde. Jeg har indset, at jeg her har været meget priviligeret igennem mine jobs frem til nu. Jeg har altid set mine jobs som en stor del af hvem jeg var, og jeg er gået op i dem med liv og sjæl.
Efterhånden som jeg fik analyseret HVAD der motiverede mig, så fandt jeg frem til, at jeg først og fremmest havde brug for at mærke at andre brænder igennem for det. Og jeg har en kæmpe motivation i at være med til at bygge noget op. Jeg har derfor helt bevidst ledt efter et projekt med potentiale. Et projekt hvor jeg kunne mærke en livsånd, en god energi, iværksætterånd og ikke mindst sjæl.

Da jeg først indså at ovenstående var langt vigtigere for mig, end at have en høj stilling med dertil hørende høj løn, så gik jeg ret målrettet efter det. Og det var faktisk slet ikke helt nemt. Jeg har nemlig haft en del vejledning med på sidelinien. Både i form af karrierevejledere, min A-kasse og et længere coach forløb som alle smed mig i puljen til ledende stillinger i store internationale firmaer til høje lønninger og utallige personalegoder.

Min jobstart

Jobstart - sådan er det gået

God jobstartLiberté Alma top – 170,- kr. // Liberté Alma pants – 200,- kr. //
Steve Madden sneakers (Købt i N&Ø Køge)

Jobstart – Hvordan er det så gået?

Det har været helt afsindigt spændende med alle de samtale jeg har været til, men også ret frustrerende. Jeg syntes nemlig slet ikke jeg kunne se mig selv i nogle af de mange fancy stillinger rundt omkring. Følte slet ikke, at jeg kunne være mig selv og følte mig i den grad presset.

Men hos Nystrup & Øskov var energien en helt anden helt fra starten af. Jeg var slet ikke i tvivl om, at dét her, det ville jeg VIRKELIG gerne. Heldigvis havde Tanja og Dorte som ejer Nystrup & Øskov det på samme måde, og vi var derfor også ret hurtige om at blive enige om detaljerne. Jeg er SÅ glad for at de har troet på mig, og givet mig chancen for at starte i stillingen som e-commerce manager hos dem. En nyoprettet stilling, som også er en kæmpe investering for dem.

Og hvordan er min jobstart så gået?
Efter 14 dage hos dem, føler jeg mig allerede taget så godt imod, at jeg bare kan være 100% mig selv. Jeg er slet ikke i tvivl om, at jeg denne gang har valgt helt rigtigt. Mine kollegaer er fantastiske og vi har sådan en god energi hver dag, at det er en ren fornøjelse at gå på arbejde. Vi har rigtig mange udfordringer og projekter vi skal skyde igang. Vi keder os ikke, men humøret er altid højt.

Webshoppen er forholdsvis ny, og vi er i fuld gang med at optimere den for en endnu bedre kundeoplevelse. Vi knokler løs, det lover jeg. Hvis I har lyst, så kig endelig forbi. Støder I på noget – ris som ros – så er I meget velkomne til at skrive til mig. Find Nystrup & Øskov webshop HER.

Følg også Nystrup & Øskov på Facebook LIGE HER og på Instagram LIGE HER. Vi deler ret meget af vores hverdag, så følg endelig med ;0)

2 kommentarer

 • Gode kollegaer er bare det bedste – det gør hele forskellen for mig. Dejligt at du er faldet godt til (:

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anette

  I love it! 😃

  Ingen god kantineordning, titel eller personalegode kan erstatte god energi samt iver efter at gøre en forskel for sine kunder – og i markedet!

  Og hvor ser du bare smækker lækker ud!

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mit nye job