Outfit til konfirmation - Mulighed 1 // By Malene Birger, Neo Noir, Lolly's Laundry

Outfit til konfirmation – Mulighed 2 // Kjole fra Lollys Laundry

180425-outfit-21Kjole fra Lollys Laundry
Kjole – HER // Blonde top – By Malene Birger (gammel, men lign. HER eller HER) // 
Sko fra Billi Bi (Gamle, men denne model)

Outfit 2 til konfirmation – Kjole fra Lollys Laundry

Okay, så kommer mulighed 2 her af mine outfit til konfirmation. Jeg kan godt ligesom fornemme at mit første outfit ikke helt vinder jeres hjerter 😉 Det er også helt ok, jeg er selv vild med det, men denne kjole er måske bare lidt mere konfirmations fin når nu man er konfirmandens mor?

Kjolen er fra Lollys Laundry, og jeg har den i str. XL.
Normalt føler jeg mig virkelig kone agtig i en lang kjole, men den her er faktisk slet ikke tosset. Måske er det fordi ærmerne kun er 3/4-lange?

Vælger jeg den her kjole fra Lollys Laundry, så er jeg dog nødt til at skifte i løbet af dagen. Julius har nemlig ikke valgt en sådan helt traditionel konfirmation. Derfor er gæsterne også blevet bedt om at klæde sig i tøj de kan røre sig i. En lang kjole som denne, gør sig ikke til det vi skal kan jeg godt røbe. Og mere kan jeg så ikke sige om det lige nu 😉
Det skal dog på ingen måde forhindrer mig i at vælge det her outfit, for det er slet ikke noget problem. Vi holder konfirmationen herhjemme i vores have, så der er rig mulighed for lige at lave en skifter.

Hvad siger I, kan I bedre lide outfit nr. 2 her?
Skal jeg vælge kjolen frem for det andet sæt?

Outfit nr. 1 kan ses LIGE HER: “OUTFIT TIL KONFIRMATION – MULIGHED 1

Kjole fra Lollys Laundry

Kjole fra Lollys Laundry
Kjole fra Lollys Laundry

Kjole fra Lollys Laundry

Kjole fra Lollys Laundry

Kjole fra Lollys LaundryKjole fra Lollys Laundry
Kjole – HER // Blonde top – By Malene Birger (gammel, men lign. HER eller HER) // 
Sko fra Billi Bi (Gamle, men denne model)

kjole– og ja, mærket sidder stadig i 🙂

7 kommentarer

 • Line

  Du er læks i begge sæt😘 Jeg er dog mest til outfit nr. 1 – det er super fedt, med masser af spræl i 😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rikke B

  Begge sæt er mega skønne til dig, dog synes jeg du skal huske på at det er konfirmandens dag, og ham der skal være i fokus. Sættet med bukserne er mega fedt, men råber meget “se mig, se mig” og det skal det ikke den dag. Den dag skal du være mor, og på ingen måder sjæle billedet fra konfirmanden.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Majken Malou

  Hej Pernille, skøn udstråling og flotte ankler😊 egentlig hælder jeg mest til 2 fordi 1 I mine øjne er ALT for trendy til mig. Men outfit nr 1 see du til gengæld mest slank ud på, hvis det betyder noget? God fest!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Linda J

  Kjolen er så fin, den får min stemme – bukserne er super flotte men ikke så vild med det ‘vilde’.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sdr Jylland

  Klart nr. 2

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pernille

  Super fin. Jeg kan ikke se hvad du skulle kunne gøre i outfit 1, som du ikke kan i denne😬😊, måske fordi jeg altid selv går i kjole.
  Tag denne på og skift senere.
  God fest.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Say yes to the dress 😉
  Og så skift til bukser og top senere. Men drop leo kimono i denne omgang.

  Og hav en skøn fest

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Outfit til konfirmation - Mulighed 1 // By Malene Birger, Neo Noir, Lolly's Laundry