Min lille smuttur til Egypten - Nyt Playitas resort

Resultatet af min Imedeen hudscanning – Har Imedeen en effekt?

Reklame

Annonce for Imedeen

Imedeen hudscanning

For 4 måneder siden startede jeg op på min udfordring fra Imedeen: Test af  deres hudplejetabletter dagligt i 4 måneder for at se, hvilken effekt det ville have på min huds udseende.

Inden jeg begyndte brugen af hudplejetabletterne fik jeg foretaget en Imedeen hudscanning, som viste min huds tilstand i de dybere hudlag på dette tidspunkt. Efter 4 måneder ville jeg endnu engang få foretaget en sådan hudscanning, så man ville kunne se om jeg havde haft effekt af hudplejetabletterne. Og den Imedeen hudscanning har jeg altså nu fået foretaget, og kan dermed afsløre om jeg har haft en effekt af at bruge Imedeen Time Perfection.

→ LÆS OGSÅ: IMEDEEN TIME PERFECTION – MIN UDFORDRING

Mine tanker om hele forløbet

Det er ingen hemmelighed, at dette forløb er et  sponsoreret samarbejde jeg har lavet med Imedeen. Men det er nok det samarbejde jeg indtil videre har set mest frem til at lave her i bloggens 7 år lange levetid.

Jeg har fra dag 1, gjort meget ud af at huske at tage tabletterne dagligt. Det er blevet en fast del af min rutine hver morgen sammen med morgenmaden. Tror ikke der er en eneste dag, hvor jeg ikke har fået taget tabletterne. Jeg er virkelig gået ind i forløbet med liv og sjæl ;0)

Allerede efter de første 6-8 ugers tid, syntes jeg selv jeg begyndte at mærke de første små tegn på, at hudplejetabletterne havde en positiv effekt  på min hud. Det kan du bl.a. læse om i mit midtvejsindlæg.

→ LÆS OGSÅ: MIDTVEJSSTATUS PÅ MIN IMEDEEN UDFORDRING – VIRKER DET?

Jeg synes selv jeg bl.a. har oplevet:

  • Synes generelt min hudkvalitet er blevet forbedret væsentligt
  • Har stort set ikke brug for øjencreme mere, som jeg ellers var storforbruger af både morgen og aften, før brug af Imedeen.
  • Nemmere ved at lægge min makeup, specielt omkring øjnene hvor jeg har små fine linier hvor min makeup inden brug af Imedeen satte sig i “folderne”
  • Min hud på kroppen føles mere blød og glat. Ligesom med dagcreme, har jeg også mindre behov for at smøre mig i bodylotion for at holde min hud fugtet.

Imedeen hudscanning

Før- og efter billeder fra scanning

Alle de opremsede forbedringer herover, var hvad jeg selv synes at kunne mærke efter min brug af Imedeen. Men som med alt andet, så kan tro jo flytte bjerge, og jeg var derfor enormt spændt på at se hudscanningen efter de 4 måneder. Ville den også kunne vise at Imedeen Time Perfection havde haft en positiv effekt på min hud?

Først synes jeg I skal se videoen, hvor Imedeens hudscanner, Mette Maria, forklarer lidt om mit resultat. Se videoen her:

Imedeen hudscanning

Billederne herover er resultaterne af min hudscanning – – før- og efter min brug af Imedeen. Det er måske lidt svært at se med det blotte øje, når man ikke lige ved hvad man skal kigge efter. Men lad mig forklare så godt jeg nu kan:

  • Der hvor man skal kigge først, er den mørke linje, som jeg har markeret med et 1-tal. Linjen repræsenterer epidermis, huden overflade, og her kan man se på efter-billedet, at den er blevet mere tyk og tæt, hvilket viser at min overhud trives.
  • Området som jeg har markeret med et 2-tal er min huds usynlige hudlag. Her kan man på efter-billedet se flere mørke felter, som repræsenterer kollagen og elastin proteiner, hvor før-billedet viser mange flere lyse områder. Jeg har altså fået et forbedret niveau af kollagen og elastin proteiner og dermed en forbedret hudkvalitet. Hvis du vil læse lidt mere om Imedeens hudscanninger generelt, kan du gøre dette her

Jeg er selv virkelig glad for, at hudscanningen også viste at min hud har udnyttet næringsstofferne i Imedeen Time Perfection. Det er klart med til, at jeg stoler på, at alle de forbedringer jeg selv har følt om min huds udseende også er rigtige.
Samtidig har det kun bekræftet mig i, at Imedeen Time Perfection fremover bliver en fast del af min daglige hudplejerutine. Jeg er slet ikke i tvivl om, at jeg fortsætter med brugen af hudplejetabletterne.

Sådan får du selv en Imedeen hudscanning

Selve den scanning jeg har fået tilbudt, er også en scanning som du kan få – ganske gratis. Imedeen kommer nemlig løbende rundt til forhandlere rundt omkring i Danmark, hvor man kan få foretaget en sådan hudscanning. Hvis du følger Imedeen på deres Facebook side, så poster de bl.a. herinde hvor man kan få tilbudt en hudscanning. Følg Imedeen på Facebook LIGE HER.

Hvad med dig? Kunne du overveje at gøre Imedeen Time Perfection til en daglig del af din egen hudplejerutine?
Du kan købe Imedeens hudplejetabletter lige HER.

PP-IME-DNK-0398

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Min lille smuttur til Egypten - Nyt Playitas resort