Ny trampolinpark i Fields - Bounce

Min lille smuttur til Egypten – Nyt Playitas resort

Indlægget indeholder Reklame

Pressetur med Apollo rejser

Hvis I følger mig på instagram så har I uden tvivl lagt mærke til, at jeg lige har været en smuttur til Egypten. Ganske ganske kort.  Fra onsdag til fredag for at være helt præcis. Hvis I ikke følger mig på instagram, så gør det endelig 😉 Min profil er @pforpernille.dk.

Den sidste måned har været hamrende travl for mit vedkommende – også oppe i mit hoved ;0) Der foregår rigtig mange ting i mit liv lige pt. som kræver mit fulde fokus. Det gør desværre, at bloggen her har været lidt for nedprioriteret. Livet er fyldt med op- og nedture. Mit liv er lige pt. fyldt med rigtig meget optur, men desværre også en del af de ret kedelige situationer som fylder rigtig meget. Det går ud over dagligdagen, rutinerne og overskuddet.
Så da jeg pludselig fredag aften i sidste uge, fik muligheden for at hoppe en smuttur til Egypten med Apollo rejser i selskab af nogle af de skønneste blogkollegaer jeg kender, så sprang jeg altså til. Jeg rejste sammen med Conni fra Urbannotes og Michala fra Bastabum – skønne skønne piger, som jeg i den grad nød selskabet med.

LÆS OGSÅ:NU GØR JEG DET IGEN….

Aqua Vista powered by Playitas

Turen ned til Egypten var med fokus på åbningen af et spritnyt Playitas hotel i Hurghada, Egypten. Jeg har jo lige været på Apollos flagskib af et sportsresort på Fuerta Ventura med hele familien.
Jeg vil ikke fortælle så meget om hotellet og oplevelsen her. Det kræver helt sikkert sit eget indlæg. Jeg vil så gerne fortælle om både Fuerta Ventura og nu det nye Playitas hotel i Hurghada. Der er bestemt fordele og ulemper begge steder.

→ LÆS OGSÅ:HJEMME IGEN…..

Playitas er jo et koncept med sports hoteller, hvor man under sin ferie også kan dyrke en masse sport. Jeg ELSKER normalt at dyrke motion og træner helst 3-5 gange ugentligt. Men ligesom alt det andet jeg har måtte nedprioritere i den sidste tid, så har min træning også været nedprioriteret :0( Det er på ingen måder godt for mig, for mit humør og generelle velvære hænger også rigtig meget sammen med at jeg får rørt mig regelmæssigt.

Træning på Playitas

Min lille smuttur til Playitas satte skub i min motivation igen, og jeg blev grebet af alle de fede faciliteter der er dernede. Nu SKAL jeg altså ind i rytmen igen med regelmæssig træning.
Vi havde faktisk kun én enkelt dag dernede, så desværre var det ikke så meget jeg fik trænet dernede. Jeg var dog med på 2 holdtræninger dernede. Havde vi haft mere tid, havde jeg bestemt trænet meget mere.

Så nu tænker jeg at spørge dig, om der er noget bestemt du kunne tænke dig at vide om resortet? Om Playitas generelt og sportsferier af den art?
Jeg har masser at fortælle om det, men sig endelig til her i kommentarfeltet hvis du har noget du kunne tænke dig at vide ;0) Indtil da, kan du nyde lidt af de lækre billeder her i indlægget, og så vender jeg stærkt tilbage i den kommende uge.

I aften skal jeg til julefrokost med mit nye arbejde, så jeg skal igang med dulleriet ;0)
Det skulle vist blive et brag af en fest, så selvom jeg ikke kender så mange af pigerne så godt endnu så glæder jeg mig helt vildt. Hvis du vil se mere til os og til vores julefrokost i aften så følg os endelig på vores Instagram profil @nystruposkov

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ny trampolinpark i Fields - Bounce