Ugen der gik #11 // Tog, Trampolin og årets dummeste køb

Imedeen Time Perfection – Min udfordring og hvad jeg filmede…..

Reklame

Annonce for Imedeen

Imedeen Time Perfection - Reklamefilm

Okay, jeg har fået ret mange spørgsmål til, hvad det var for en video, jeg filmede der for et par uger siden. Der har både været lidt billeder på min Instagram og jeg har også vist et par billeder herinde på bloggen. Nu kan jeg endelig afsløre hvad det hele gik ud på ;0)
Jeg har nemlig fået en udfordring.

Imedeen Time Perfection - hudscanning

Imedeen Time Perfection

Måske havde I allerede gættet det, men det er Imedeen, der har sat mig stævne og udfordret mig. Både i forbindelse med at stille mig foran kameraet og skyde en contentfilm, men også fordi jeg de næste 4 måneder skal tage Imedeen Time Perfection.
Contentfilmen vi skød er første step, og den skød vi inden jeg begyndte på hudplejetabletterne.

Imedeens hudplejetabletter hjælper huden indefra, og resultatet skulle gerne være færre fine linjer og rynker. Nu nærmer jeg mig jo de 40 år, og jeg skal være helt ærlig, at jeg de sidste år har fået flere fine linjer og rynker – specielt omkring øjnene. Jeg har det lidt ambivalent med det. Personligt synes jeg nemlig ikke der er noget værre end at se en kvinde på 40-50 år, som ikke har en eneste rynke. Det ser simpelthen så unaturligt ud, og de smukkeste kvinder – efter min mening – er på ingen måde defineret ud fra deres rynker eller ej. Så hvorfor er det så, at vi alligevel har det så svært ved de rynker?

Jeg har overvejet botox og restylane, men det taler virkelig bare imod min ovenstående holdning. Man kan så nemt blive grebet af det, og jeg er bange for, at det tager overhånd.
Derfor var jeg ikke længe om at tage imod udfordringen fra Imedeen. Jeg synes, det giver mig en naturlig måde at udfordre min egne hudplejerutiner på, og hey hvis det kan medføre færre linjer og rynker for mig, så er det da total win-win.

Imedeen Time Perfection

Min hudplejerutine – Nu inkl. Imedeen Time Perfection

Jeg har egentlig altid haft meget fokus på mine hudplejerutiner. Om vinteren er min hud på de tørre områder nærmest ikke til at fugte nok. Med tiden har jeg fundet en god rutine, som bl.a. også gør at jeg bruger forskellige hudplejeprodukter alt efter årstiden. Det kan være en anelse omstændigt, sådan at skifte alle produkter ud fra tid til anden.
Imedeens hudplejetabletter arbejder i hudens dybe lag og bidrager til at forbedre hudens kvalitet og fugtbalance. Så måske vil jeg også kunne mærke en forskel på mit fugtproblem fra sommer til vinter?

Imedeen Time Perfection - Hudplejetabletter

Jeg renser min hud hver aften og burde også gøre det hver morgen, men helt ærligt, det når jeg altså ikke altid.
Dog går jeg stort set altid med make-up, og det er lidt en vane jeg har mig. Jeg har virkelig svært ved at se mig selv uden makeup, men er med årene blevet langt bedre til det. Der er ingen tvivl om at al den make-up også gør at min hud ikke altid får luft.

De sidste år har jeg også haft sværere ved at lægge min make-up fordi de fine linjer og rynker, der er kommet, gør det lidt mere besværligt. Det har bl.a. gjort, at jeg den dag i dag ikke bruger foundation mere, hvilket jeg eller altid har gjort. Jeg synes simpelthen jeg bliver for malet at se på og den sætter sig i linjerne.

Det er nok utopi at tro, at Imedeen Time Perfection vil give mig et mere naturligt forhold til mit udseende. Men jeg må indrømme at jeg er meget motiveret for forløbet her.

Styrk din hud indefra med Imedeen time perfection

Hvordan har Imedeen Time Perfection så virket?

Ja, det finder vi så ud af om 4 måneder.
En af de ting der tiltaler mig ved det her samarbejde, er at vi skal scanne min hud både før og efter min min testperiode med Imedeen Time Perfection. På den måde synes jeg det – forhåbentligt – bliver lidt mere konkret og dokumenteret om det rent faktisk har virket.

Scanningen jeg har fået foretaget, viser et øjebliksbillede af min huds tilstand, og om 4 måneder laver vi en tilsvarende scanning. Herefter kan vi sammenligne de to scanninger og se om mit indtag af hudplejetabletterne har givet den ønskede effekt. Vi ved det ikke endnu, og dét er da et eller andet sted virkelig sejt af Imedeen. Så tror man altså på sit produkt, og det er jeg altså kæmpe stor fortaler for.

Imedeen Time perfection - Virker det?

Nu skal jeg først og fremmest de næste 4 måneder tage hudplejetabletterne – og naturligvis supplere med en sund livsstil og drikke masser af vand. Om det virker på mig, og hvilken effekt det vil give mig, det kan kun tiden vise. Resultaterne skal vi filme om 4 måneder, og så lover jeg at jeg følge op med min ærlige mening.
Jeg skal nok holde jer løbende opdateret herinde, sådan nogenlunde midtvejs. Man anbefaler, at man tager Imedeen Time Perfection i min. 90 dage for en effekt.

Har du erfaring med Imedeen og vil du dele dem med mig?

Personligt har jeg kun tidligere benyttet mig af Imedeen Tan Optimizer, hvilket du kan læse mere om her:

→ LÆS MERE: IMEDEEN TAN OPTIMIZER” og her “Virkede Imedeen Tan Optimizer

Imedeen Time Perfection kan købes her, og Imedeen kan følges på Facebook.

Dette indlæg er blevet til via et honoreret samarbejde med Imedeen, men alle holdninger er selvfølgelig mine egne.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ugen der gik #11 // Tog, Trampolin og årets dummeste køb