Julius 14 år - Nu mor til en på FJORTEN !!!

Midtvejsstatus på min Imedeen udfordring – Virker det?

Reklame

Annonce for Imedeen

Imedeen udfordring - virker det?

Min Imedeen udfordring

Inden sommerferien påbegyndte jeg min Imedeen udfordring, hvor jeg i 4 måneder skulle tage Imedeen Time Perfection tabletterne dagligt. Nu har jeg taget tabletterne i 2 måneder, dvs. halvdelen af tiden er gået. Så har jeg egentlig oplevet en forskel? Og kan jeg allerede mærke resultater efter blot 2 måneder?

→ LÆS OGSÅ: IMEDEEN TIME PERFECTION – MIN UDFORDRING

Inden jeg begyndte på Imedeen udfordringen lavede vi en lille video, som I kan se lige her:

Videoen var super sjov at lave, og selvom jeg aldrig på den måde har lavet en sådan så kastede jeg mig ud i det med stor optimisme. Jeg håber I har lyst til lige at se den, da den også forklarer lidt mere omkring min Imedeen udfordring.

Om 2 måneder, når jeg har taget tabletterne i de ialt 4 måneder, så laver vi en opfølgende video hvor jeg også igen skal have scannet min hud.

Har jeg mærket effekt allerede?

Man anbefaler generelt at man tager tabletterne i minimum 90 dage. Jeg har nu taget Imedeen Time Perfection i lidt over 60 dage, og skal tage dem yderligere i 60 dage.
Personligt synes jeg dog allerede jeg mærker en effekt af hudplejetabletterne. Det gør jeg på flere måder, men specielt omkring mine øjne hvor jeg har små fine linier. De er på ingen måder forsvundet, men jeg synes jeg har nemmere ved at lægge min makeup omkring øjnene.

Jeg har prøvet at tage et nærbillede, uden filter eller noget som helst andet her efter 60 dages brug af Imedeen hudplejetabletterne. Jeg HAR altså fine linier, eller måske hvad man decideret vil kalde rynker.

Imedeen udfordring - Min hud efter 60 dages brug

Jeg har så absolut ingen problemer med mine rynker, men jeg indrømmer at de før min brug af Imedeen faktisk gik mig lidt på. Jeg synes det var blevet sværere at lægge en makeup som ikke klumpede eller satte sig i de fine linier omkring øjnene.
Det er som om min hud er mere gennemfugtet nu, og jeg ikke på samme måde har det problem efter jeg er begyndt at tage Imedeen Time Perfection.

Jeg er 39 år, og altså virkelig tæt på de 40 år (GISP). Alt andet lige ville det være virkelig mærkeligt hvis jeg ikke havde de her rynker. Så det har jeg slet ingen problemer med, og jeg havde heller ikke i min vildeste fantasi forestillet mig at de ville forsvinde helt.

Forbedret fugtbalance

Indtil videre kan jeg kun give jer mine egne ord på, hvordan det virker. Eller hvordan det føles det virker på mig. Om 2 måneder får jeg som sagt endnu en hudscanning. Den vil altså kunne afsløre om det jeg mærker rent faktisk også kan ses på resultaterne.

Imedeen udfordring

Generelt synes jeg min huds fugtbalance er forbedret. Både i ansigtet, som man nok har en tendens til at fokusere på. Men også på resten af kroppen synes jeg min hud føles mere fugtet.
Jeg er faktisk lidt overrasket over det, og havde måske ikke troet det ville kunne mærkes i så markant grad som jeg altså føler jeg kan. Nu glæder jeg mig bare til om 2 måneder hvor vi forhåbentlig også kan se resultaterne på hudscanningen.

Imedeen Time Perfection kan købes her, og Imedeen kan følges på Facebook.

Dette indlæg er blevet til via et honoreret samarbejde med Imedeen, men alle holdninger er selvfølgelig mine egne.

2 kommentarer

 • Lise lotte Storgaard

  Måske skulle i bruge en model, der har lidt flere rynker, så man bedre kan se forskel, ellers tror jeg ikke på det

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pernille

   Hej Lise Lotte,

   Tænker, at jeg bør takke dig og tage det som et kompliment ;0)
   IMEDEEN fås til flere aldersgrupper og er ikke kun et spørgsmål om at forbedre sin hud indefra. Du kan opleve at de mindskes – hvilket er det jeg også synes jeg har følt, men forsvinde det gør de altså ikke.
   Dette indlæg var blot et midtvejsstatus fra min synsvinkel, hvor jeg om ca. 2 måneder får en komplet hudscanning igen som vi kan sammenligne direkte med den jeg fik inden jeg begyndte brugen af IMEDEEN.

   De bedste hilsner
   Pernille

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Julius 14 år - Nu mor til en på FJORTEN !!!