Workout wednesday #4 - Adidas by Stella McCartney tights

6 Beauty Favoritter

170914 - Beautyprodukter2

Jeg er på ingen måde en ekspert ud i dullegrej, men dem der kender mig ved også at det altid er noget jeg har gået ret meget op i. Jeg er konstant på jagt efter nye produkter som kan gøre mit liv meget nemmere og mit udseende mere strålende :0)

I takt med, at jeg er blevet ældre har mine behov også ændret sig markant, hvor jeg idag kan være på jagt efter den perfekte base til en hud med fine linier. Det er faktisk noget jeg synes bliver sværere og sværere, da et totalt overmalet ansigt sjældent gør noget godt for rynkerne. Så jeg forsøger virkelig at dæmpe min make-up markant som tiden går.

Derfor har jeg forsøgt at samle 6 af mine beauty favoritter lige pt., som egentlig nok er 7 produkter, men de to af dem hører sammen.

Mine 6 beauty favoritter

OLYMPUS DIGITAL CAMERAWeleda Skin Food – Køb den her (affiliate link)

1. Weleda Skin food

Denne her creme er simpelthen intet mindre end genial. Genial til de allermest tørre steder, og hvor du virkelig har brug for fugt. Jeg bruger den primært om aftenen efter jeg har renset min hud af, og inden jeg går i seng.
Mine rander under øjnene er ret markante og dybe, så derfor har jeg altid brugt meget krudt på at dække dem. Efter de fine linier er begyndt at komme, så er de dog sværere at dække og jeg har derfor brug for mere fugt under øjnene.

Jeg bruger derfor Weledas skin food som øjencreme under øjnene inden jeg går i seng og sover med det. Ellers kan den også anbefales på de ru albuer og neglebåndene eller bare generelt hvis du har steder på din hud med behov for ekstra fugt.

Den er ganske fornuftig i pris så alle kan være med og kan købes LIGE HER (affiliate link).

Beauty favoritter2. Mannakadar highlighter/blush

Denne her Blush fra Mannakadar er seriøst den bedste blush jeg har prøvet på min hud. Den har den helt perfekte farve og er super nem at påføre, så man ikke ligner en omvandrende-contour-hungrende ældre dame :0)

Desværre har jeg ikke kunnet finde mærket forhandlet i Danmark endnu, og jeg fik min igennem GoodieBox som jeg modtager hver måned og som forøvrigt kan anbefales hvis man er bare lidt beauty interesseret.
Man kan dog finde den perfekte blush lige her på Mannakadar’s egen hjemmeside.
Jeg håber snart, at nogle flere vil forhandle mærket, for jeg vil virkelig gerne have en ny når min er opbrugt.

Beauty favoritter3. Le Mini Macaron gele lak

Den her geniale gel lak har jeg skrevet om før og den er stadig absolut en af mine aller største beauty favoritter. Jeg kunne måske godt lige have gjort mig en anelse mere umage da jeg tog billederne til indlægget her, og rent faktisk taget Le Mini Macaron lak på….. I må tjekke det gamle indlæg lige her, hvor I også kan se hvordan det IKKE skal gøres ;0)

Jeg er selv den største tåbe til neglelak, og skulle jeg være fin var der ikke andet middel end shellak. Men det var før Le Mini Macaron, for nu bruger jeg ikke andet.
De almindelige neglelakker er lige ledes røget ud til højre. På mig holder det ca. en uge, men mest normalt er at det holder i mere end 14 dage.

Min yndlingsfarver er den her, og lige nu overvejer jeg faktisk om den her  skal være min næste investering.

Beauty favoritter4. Benefit Boing concealer

Den her concealer har jeg brugt i flere år, og har anbefalet til flere af mine veninder som efterfølgende også er blevet afhængige af den. Den er fra mærket Benefit og har lige fået nyt design og emballage, men indholdet er stadig præcis det samme som altid.

Benefit er et af mine absolut favoritmærker blandt mine beauty favoritter og det er primært i Sephora jeg køber det.
Den lille concealer er super god fordi den ikke tørrer huden ud der hvor man smører den på. I mit tilfælde primært under øjnene og hvis jeg får en urenhed der skal dækkes.
Den er ubestridt den bedste concealer jeg har prøvet og den fås i 3 forskellige nuancer.

Benefit Boing Concealer kan købes LIGE HER.

Beauty favoritterBeauty favoritter5. Benefit Brow

Som den trofaste læser ved, så er jeg pt. igang med et projekt med mine bryn som ham her hjælper mig med. De er qua min unge dage, hvor vi plukkede lige rigeligt på dem, ikke så fyldige som jeg gerne ville have dem. Derfor har jeg nogle gange brug for lidt ekstra make-up til brynene og der er jeg glad for Benefits brow serie, hvor specielt disse to produkter er fast inventar i min make-up pung:

Benefit Gimme Brow Voluminizing Fiber Gel og Benefit Goof Proof Brow Pencil Easy Shape & Fill.

Lige pt. er det mest Gimme Brow jeg bruger fast, da jeg ikke har helt så meget behov for at tegne brynene op med f.eks. Goof Proof når bare jeg kommer fast hos Kenny.
Goof Proof er dog god i slutningen af perioden, når det snart er tid til et besøg hos Kenny igen. Der går som regel 8 uger mellem mine besøg.

Beauty Favoritter6. Benefit Roller lash

Denne mascara er ubestridt min favorit over alle mascaraer og også fra yndlingsmærket Benefit.
Den hedder Roller lash mascara og kan købes LIGE HER.

En anelse i den dyrere ende, men den er uden tvivl det værd. Også denne har jeg anbefalet til rigtig mange hvor den efterfølgende også er blevet en af deres beauty favoritter.

2 kommentarer

 • Henriette Jensen

  Super input.
  Du har skrevet i dit første le mini macaron indlæg, at du vil lave et indlæg om hvordan du får neglelakken af… har du lavet det? Jeg synes ikke jeg kan finde det.

  Jeg skal have købt et mini macaron set. Ville gerne købe det i weekenden, men det lader ikke til at det er muligt at købe i kogle butikker

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pernille

   Nej det har jeg faktisk aldrig fået lavet….. UPS.
   Du kan dog se en video her på deres egen hjemmeside: http://www.leminimacaron.dk/fjern-gel-polish/

   Jeg er ikke helt klar over om de ikke har nogle fysiske butikker der forhandler det. Kan lige prøve at høre min kontaktperson 😉
   Men ellers er det super nemt, både at bestille fra Le Mini Macaron selv og også fra Nicehair, hvor jeg faktisk har en rabatkode til hvis du er interesseret. Send mig en mail hvis du vil have den 😉

   Mvh. Pernille

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Workout wednesday #4 - Adidas by Stella McCartney tights