De 3 mest læste i august...

Jeg er SÅ langsom…. Bioderma

Indeholder Reklame

Affiliate links

Bioderma

Altså jeg er lidt en slowmover, måske ikke i forhold til alt, men ihvertfald i forhold til Miscellar :0) Jeg har i ret lang tid lagt mærke til hvordan folk anbefalede Bioderma Miscellar til afrensning af make-up. But if it ain’t broken right?
Jeg har nemlig i så lang tid, jeg kan huske tilbage sværget til at afrense min makeup med 3 forskellige produkter. En øjenmakeup fjerner, en rensemælk og en skintonic. Primært om aftenen dog, for indrømmet at stå og bøvle med 3 forskellige produkter både morgen og aften, det har altså bare ikke fungeret for mig.

Men 3 forhold har altså nu fået mig til at ændre mening omkring min renserutine.

1: Denne her – som jeg modtager hver måned. For et par måneder siden var der en lille flaske Bioderma Miscellar med. Jeg var faktisk tæt på at smide den ud, allerede inden jeg overhovedet havde prøvet den. Heldigvis gjorde jeg da ikke det, for nogle måneder efter så blev jeg yderligere påvirket af…..

2: Ham her. Han er verdensmesteren indenfor bryn og han er i øjeblikket ved at forsøge at hjælpe mig med at få langt langt pænere bryn. Det skulle vise sig at være et lidt større projekt end først antaget, for den olie han anbefalede mig ved første besøg har bare ikke den store effekt på mig. Så her i august, hvor jeg aflagde mit andet besøg i hans salon, måtte jeg indse at jeg må igang med den dyre serum fra M2 (Spar 18% på den LIGE HER). Havde ellers håbet at den billige løsning ville virke på mig, men nej, selvfølgelig ikke……
For lige at sætte prikken over i’et så rådede han mig til IKKE at bruge oliebaserede afrensningsprodukter omkring øjnene og det var jo for f….. det jeg gjorde….
Derfor beklagede jeg mig til……..

? LÆS OGSÅ: Jagten på de perfekte bryn ? Kenny Anker Brows

3: Hende her som jeg efterfølgende havde en frokost aftale med. Hun var ikke bleg for at sige: “Jamen hvorfor bruger du ikke en miscellar???”, da jeg ellers beklagede mig over, at NU skulle jeg gudhjælpemig også til at ændre mine ellers helt fine renserutiner for de skide bryn. Så hvad skal jeg sige. Hun fik simpelthen overbevist mig om, at jeg måtte give det et skud, at en miscellar altså sagtens kunne erstatte alle mine 3 øvrige produkter og forøvrigt faktisk var det eneste rigtige.

Derfor…. Bioderma Miscellar

Så ovenstående 3 punkter fik mig altså på magisk vis mig overbevist om at give Bioderma Miscellar en chance og jeg er nødt til at kapitulere. Dét er altså genialt. Og det gode ved det er, at jeg nu får renset min hud både morgen og aften fordi det er så nemt og enkelt ;0)
En anden ting jeg tænker nu er meget nemmere, er når jeg skal ud at rejse. Nu skal jeg kun have ét produkt med, istedet for de 3 jeg slæbte med tidligere ;0)

Køb Bioderma Miscellar LIGE HER.

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

De 3 mest læste i august...