Status - 40 år, midtvejskrise og skilsmisse

Fødselsdag – Det eneste jeg ønsker mig er…

Fødselsdag rabatkode

Først og fremmest tusind tusind tak for reaktionerne på mit sidste indlæg. Jeg har læst hver og én af jeres kommentarer, ligesom jeg også stadig har i sinde at svare hver og én også <3
Verden er ligesom bare gået i stå ik’? Og bedst som jeg troede at lyset for enden af tunnelen kunne anes, så kom alt det her coronavirus lige og toppede det hele. Tror nok vi alle sammen efterhånden har forstået alvoren.

Min situation er ikke specielt holdbar, og jeg er skræmt for fremtiden ligesom mange af jer helt sikkert også er. Sagen er den, at jeg de sidste år har truffet nogle valg, som har givet mig et forholdvist løst grundlag, men en bedre fornemmelse i maven. Både jobmæssigt og altså også på privatlivsfronten. Her pr. 1. april har jeg købt og overtaget vores hus, så hele det her corona-krise kunne ligesom ikke falde mere ubelejligt ned i min lille usikre hat.
Men sammen klarer vi det, og jeg er ved godt mod. Så længe vi får bekæmpet den her virus, så skal jeg nok komme igennem.

Nystrup & Øskov – Min arbejdsplads

Jeg har det sidste halvandet år, arbejdet hos Nystrup & Øskov – en mindre tøjvirksomhed i Køge, ejet og drevet af 2 seje kvindelige iværksættere.  Dorte og Tanja som de sidste ca. 10 år har knoklet for deres livsværk med de op- og nedture det giver som selvstændig. Det er ubetinget deres hjertebarn som hele deres sjæl og opsparing er lagt i.
Vi er en lille virksomhed, og jeg har hjulpet virksomheden med deres digitale udfordringer og optimering af deres webshop.
Vi er i den grad ramt nu, og heldigvis for, at vi har en velfungerende webshop hvor vi fortsat kan drive salg igennem i disse tider. Det er virkelig hårde tider for de små selvstændige erhvervsdrivende – ja for os alle. Jeg vil så forbandet gerne beholde mit job og også meget gerne beholde alle mine fantastiske kollegaer, både på webshoppen og i vores fysiske butikker <3

Fødselsdag – Rabatkode til jer

Som jeg skrev i mit sidste indlæg så glædede jeg mig til at sige et stort fedt farvel til livet som 40-årig. Synes i den grad ikke det sidste år har været sødt ved mig.
I dag bliver jeg 41 år – og shit en drejning det lige tog bedst som jeg troede det værste VAR overstået.
Jeg “fejrer” min fødselsdag herhjemme, hvor begge drengene er hjemme. Har bedt alle andre om at holde sig væk, inkl. mine elskede forældre og resten af min familie. Jeg vil simpelthen ikke risikere noget som helst.
Men ved I hvad jeg ville blive så uendeligt glad for at få på min fødselsdag? Det ville være, at I sender al jeres opbakning til min arbejdsplads – Nystrup & Øskov. Så derfor har jeg fået lov at dele en rabatkode på 20% på alle varer der ikke allerede er nedsat på shoppen. Normalt har vi ALDRIG rabatkoder, men vi har vitterlig brug for al den støtte vi kan få for at holde hjulene igang.

Køber du for over 300 kr. har vi tilmed fri fragt – også på hjemmelevering direkte til din dør.

Så PLEASE shop løs <3

Brug koden: PforPernille

Du taster koden i checkout, og rabatten bliver automatisk fratrukket.

Køb af gavekort

Bor du i nærheden af Køge eller omegn er der også mulighed for at støtte vores fysiske butikker ved at købe et gavekort. Ved køb af gavekort til de fysiske butikker, giver vi også 20% rabat. Så kan du efterfølgende besøge os i butikkerne, når alt det her er overstået og får professionel og personlig service af vores dygtige piger. Gavekortet kan bruges til alle ikke allerede nedsatte varer.
Ønsker du at købe et gavekort, så send mig en mail på: pernille (a) pforpernille.com – så fikser vi også det 😉

Rabatkode Nystrup & Øskov

 1. Coster Copenhagen kjole – LIGE HER // 2. Gestuz kjole – LIGE HER //
3. Sofie Schnoor sandal – LIGE HER //4. Depeche bum bag – LIGE HER //
5. Pieces kjole – LIGE HER // 6. Liberté leggings – LIGE HER //
7. Love & Divine leggings – LIGE HER // 8. Liberté kjole – LIGE HER //
9. Liberté kjole – LIGE HER //

Vi har mange af mine egne personlige favoritbrands såsom; Liberté, Gestuz, Coster Copenhagen, Black Colour, Sofie Schnoor, Vero Moda, Yas, Love & Divine og mange mange flere. Se nogle af mine favoritter lige pt. herover (Ja jeg går virkelig meget i kjoler for tiden……).

Hver fredag har vi noget vi kalder “Week-offers“, som er skarpe tilbud i begrænset mængde. Altid med min. 50% rabat på helt nye varer. Vores “Week-offers” fortsætter igennem corona-krisen. Vi håber sådan at I vil bakke os op, og støtte vores lille forretning ved fortsat at shoppe.

Af hjertet tak for din støtte ❤️

 

1 kommentar

  • Majken

    Det er helt klart en tid med udfordring for alle, her på dag 6 er jeg mega stresset over daglige mails fra de 2 skoler mine børn går på, om endnu flere lektier! Vi kan simpelthen ikke nå det, og i morges vågnede jeg med en knugen I maven da jeg så endnu 2 mails fra skolen, og tænkte Åhh hvordan skal vi nå det i dag.
    Men for at kommenterer på de udsatte butiksdrivende, så får jeg også her hver dag mails om gode rabatter og tilbud fra diverse butikker og webshops, og man forstår det jo godt, men med hver mail er det er symoativækkende bøn til at vi hjælper og støtter ved at handle på deres webshops, men kære søde butikker – der er ikke noget jeg hellere vil ens at hjælpe jer alle ud af krisen, men måsk bliver jeg fyret, måske bliver jeg i næste uge sendt hjem med lønnedgang, måske gør min mand eller os begge. Lige nu passer vi og sikkert også de fleste på pengene, for hvad nu hvis (og min røv er spids (ikke)). Hvis jeg skulle bruge penge ville det være på de ting vi mangler nu. Ikke en lækker trøje eller sko😞håber det bedste for os alle❤️

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Status - 40 år, midtvejskrise og skilsmisse