Historien om Pelle // Om at adoptere en hund

Mit nye job

Mit nye job

Nu kan jeg endelig løfte sløret for, hvor jeg har fået job henne.
Det er ingen hemmelighed, at jeg det sidste års tid til halvanden, har arbejdet rigtig meget med mig selv. Arbejdet på at finde helt ind til arbejdsglæden igen. Så at sige at have hele mig med i det jeg kastede mig ud i.

Når man som jeg har haft det ene drømmejob efter det andet, så har det faktisk været svært. Aldrig har jeg været sådan i tvivl om hvor min karriere skulle føre mig hen, som jeg har været det det sidste år. Omvendt var det også vigtigt for mig selv at tage styringen og ikke bare lade mig føre videre med strømmen.

I starten troede jeg, at drømmen var en stilling i en stor international virksomhed, med mange ansatte og store budgetter. Meget gerne på brand siden.
Det førte mig også hurtigt til at lande en stilling hos en virkelig cool virksomhed. Jeg troede at jeg havde fundet drømme stillingen tilbage i januar hvor jeg startede.

Desværre kunne jeg ret hurtigt mærke, at jeg slet ikke befandt mig godt dér.
Jeg havde simpelthen ikke haft mig selv med, og selvom der allerede ved samtalerne havde været flere advarselslamper der blinkede, så valgte jeg at lytte til fornuften frem for min egen intuition.

→ LÆS OGSÅ: JEG HAR SAGT MIT JOB OP…..

Mit nye job

Derfor valgte jeg at træffe beslutningen om at stoppe, også selvom jeg ikke havde andet på hånden. Jeg har været rigtig meget i tvivl om jeg nu turde at råbe højt hvor jeg har fået job henne denne gang. Både fordi jeg stadig føler en lille snert af nederlag over alt det jeg har været igennem. Men denne gang er anderledes. Jeg kan oprigtig mærke, at jeg denne gang har mærket efter helt nede i maven. Det føles ganske enkelt så rigtigt hele vejen igennem. Jeg har 100% valgt med hjertet og min egen intuition denne gang.

I morgen, mandag d. 1. oktober starter jeg hos Nystrup & Øskov, hvor jeg skal være e-commerce manager.

Mit nye job - Nystrup & ØskovMine nye chefer – Dorte Øskov og Tanja Nystrup

Hvis I er fra Køge og omegn, så kender I helt sikker Nystrup & Øskov. Hvis ikke så kan jeg fortælle at det er en række tøjbutikker drevet af Dorte Øskov og Tanja Nystrup. Super seje piger, med så meget god energi og iværksætter ånd. De har (snart) 2 butikker i Køge, 1 i Rødovre og altså også en webshop.

Tilbage for 6-7 år siden, da jeg arbejdede HER, der talte man om Nystrup & Øskov pigerne. De var dengang banebrydende på sociale medier, og var nogle af de første der firmamæssigt brugte f.eks. Facebook og involverede kunderne i deres dagligdag.
Derfor er jeg også umådelig stolt over at få chancen for at være med til at hjælpe dem ind i en ny digital rejse. Det er en kæmpe ære for mig at lande et sted hvor der er så meget sjæl og energi med i projektet.

Og selvom der nu ikke længere er tale om børnetøj, så føler jeg på mange måder, at jeg er vendt hjem <3

I kan følge Nystrup og Øskov på Facebook LIGE HER, og Instagram LIGE HER.

3 kommentarer

 • Lizette

  Stort tillykke med jobbet, jeg er sikker på du vil føle dig hjemme og helt tilpas hos dem ❤️
  Det der med arbejdskriser, det er en svær en. Ens arbejde er så stor del af ens identitet, og det medfører virkelig et indre kaos når man pludselig ikke ved hvor man hører til! Jeg har selv været der, og det slog noget hårdere end jeg havde kunnet forestille mig!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Karina H Schrøder

  Stort tillykke med jobbet.
  Sikker på du bliver glad for at arbejde for de 2 fantastiske quinder 😉

  Der er en helt speciel ånd hos Nystrup & Øskov/ By N&Ø som man ikke finder mange steder. De søde piger i butikkerne yder top service og er altid glade og smilende.

  De har 2 butikker i Køge. Den ene(By N&Ø) er de ved at flytte til større lokaler, det bliver super godt 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anette

  Intet mindre end fantastisk kære Pernille! Sikke et par skønne farverige chefer – passer perfekt til dig! Dejlig dejlig nyhed at læse. Så velfortjent. Jeg ønsker dig alverdens held og lykke! Kram og kæmpeknus fra Amager.

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Historien om Pelle // Om at adoptere en hund