Hvad bruger en konfirmand sine penge på anno 2018?

Ugen der gik #11 // Tog, Trampolin og årets dummeste køb

Bum, så blev det tirsdag og vi er allerede godt igang med en ny uge. Ugen der gik #11 og dermed status på den forgangne uge hænger derfor i en mega tynd tråd for at sige det mildt.
Sagen er den, at drengene har fået sommerferie, og derfor har jeg nu selskab i dagligdags timerne. Det har jeg lige skulle vænne mig til. De er trætte og har brug for at slappe af, men jeg føler alligevel ikke helt jeg er lige så effektiv med dem omkring mig ;0) Lidt dumt, for de er jo faktisk så store at de mere eller mindre klare sig selv. Det er nok mere et spørgsmål om at jeg skal arbejde lidt med mig selv og mit indbyggede service-gen……

Sidste uge, var både en rigtig god uge, men på mange måder også en rigtig dum uge. En dum uge hvor en masse dumme følelser igen væltede op i mig og jeg følte mig pænt ligegyldig. Når det sker, så går jeg selvsving og formår ikke rigtig at blogge……
Alle går og glæder sig til ferie, og jeg må bare indrømme, at det ikke er helt det samme når man ikke lige helt er der hvor man gerne vil være rent arbejdsmæssigt. Men som en god veninde sagde til mig, så har jeg gang i så mange spændende ting. Jeg skal lade være med at slå mig selv i hovedet. Så nu har jeg igen ja-hatten på og forsøger at komme endnu mere ud over stepperne.

Ugen der gik #11

Ugen der gik #11

Ugen har bl.a. budt på:

Togtur til København

Eftersom jeg har afleveret min leasede bil tilbage, så er jeg rimelig “grounded” herude i provinsen 😉 Jeg har ikke tidligere gjort det super meget i at tage toget frem og tilbage. Har på mange måder følt at min bil var et spørgsmål om liv eller død for mig. Det kan jeg så konstatere nu, at det er det faktisk ikke. Jeg klarer mig forbavsende fint helt uden bil !!! Hvem skulle have troet det?

I den forgangne uge har jeg været med toget flere gange, bl.a. mandag hvor jeg tog det fra Fårevejle til København (og tilbage igen). Her havde jeg flere forskellige møder, som rent karrieremæssigt måske er ved at give bid. Derudover besøgte jeg skønne Elephants & Ants, som er det skønneste PR bureau med fokus på Kids og hele universet omkring børn. Jeg synes de er de sejeste og, at de har ramt spot on med deres kids fokus. Desværre var jeg forhindret i at deltage i deres launch ugen inden, så derfor havde jeg taget den fineste buket blomster med til dem. Det fortjente de ;0)

Møde med jobcenter

Jeg har haft endnu et møde med mit jobcenter. Du kan læse om mit første møde her:

→ LÆS OGSÅ: MIT FØRSTE MØDE MED JOBCENTRET

Der er ingen tvivl om at jeg stadig er dybt taknemmelig for den behandling jeg får af jobcenteret. Jeg føler i høj grad, at jeg har den sejeste jobkonsulent og at hun er der for at hjælpe mig ;0) Sådan burde det jo også være som standard, men man har bare hørt så mange dårlige historier.

Trampolin samling

Onsdag tog en drejning, da Julius’ nye investering pludselig blev leveret. Hvis du ikke ved hvad jeg snakker om, så tjek det ud her:

→ LÆS OGSÅ: HVAD BRUGER EN KONFIRMAND SINE PENGE PÅ ANNO 2018?

Det var en kæmpe stor DHL lastbil der leverede den onsdag morgen på matriklen. Transporteret hele vejen fra Finland.
Og så skal jeg ellers lige love for at der gik sport i at få skidtet samlet, samt pakke den gamle ned.
Jeg tror samlet vi brugte noget der ligner 8 timer på det. God workout, for den vejer et kvart ton og jeg kan med stolthed i stemmen sige at Julius og jeg samlede den alene. Det var nærmest en parforholdstest, men her med min teenager. Hvis det ikke giver point, så ved jeg ikke hvad gør ;0)

Forresten tusind tak for alle kommentarerne til indlægget om Julius’ investering. Dem blev jeg overrasket over, men hvor er jeg glad for hver og én. Det har uden tvivl været en stor beslutning og noget der har fyldt meget her i vores lille hjem de sidste måneder siden konfirmationen.

Terapi torsdag – med begge drengene

Torsdag var terapi dag med Lucas, og vi var så heldige at Julius valgte at tage med. Vi tog toget til Roskilde alle 3.
Lucas er nu så langt i sin terapi at vi virkelig kan mærke en forskel. Det var virkelig dejligt at Julius valgte at tage med, og vi fik alle 3 noget godt ud af det.

Hvis du vil læse lidt mere om hvad det er for noget terapi vi går i, så har jeg skrevet lidt om det her:

→ LÆS OGSÅ:UGEN DER GIK #5 // KAFFEMØDER, BRILLER OG LIDT OM TERAPI

Efter terapi fik drengene lov at komme på McDonald’s, og på vej mod toget fandt vi en stor bland selv slik forretning. Her fik de lov at fylde en pose til randen, hvilket de i den grad udnyttede ;0) Du kan se deres poser på billedet herover.
Ingen sukker politik her – ha ha.

Årets grimmeste køb

Jeg kom også en smut forbi både Søstrene Grene og Flying Tiger på vej mod toget i Roskilde. Det er uden tvivl nogle af mine yndlingsbutikker.
I Søstrene Grene har de lige pt. nogle super fine Daily planner og Weekly planner blokke, som kan ses her. Men i Flying Tiger fandt jeg simpelthen hvad der må betegnes som årets grimmeste køb. Ved ikke helt hvad jeg skal bruge den perlemors lyserøde muslingeskal til, men den måtte bare med hjem……
Så dumt jo……
Jeg købte kun den her muslingeskal, men jeg kan se at andre bloggere derude også er faldet for dem :0) Bl.a. hos denne skønne dame som har købt denne her dobbelte musling og et lille batteridrevet lys indeni :0) Og så hende her, som er gået all-in og har købt alle 3 udgaver ;0) Måske er det en ny blogger trend istedet for den oppustelige flamingo…..

 

Denne uge er allerede godt igang, og vigtigst så går Hr. mand på ferie fra på torsdag. Herefter er vi traditionen tro på Vig Festival og skyde ferien igang torsdag, fredag og lørdag. En totalt udsolgt festival, og jeg glæder mig helt vildt. Den skal ikke have for lidt, så hvis vi ses – så kom endelig og hils ;0) Kan dog ikke garantere for mit ædrueligheds-game…… Sådan her så det forresten ud sidste år, da vi var på Vig Festival:

→ LÆS OGSÅ: VORES FERIEPLANER….

Rigtig dejlig uge til dig ;0)

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hvad bruger en konfirmand sine penge på anno 2018?