Workout wednesday #6 // Træning når motivationen ikke er der.

Nyt hår ???

Nyt hår

Ja så skal vi simpelthen til det igen :0)
Jeg skal til frisør i morgen, eller det vil sige frisøren kommer faktisk til mig. Jeg har nemlig valgt at prøve en ny frisør, som har den service at hun kører ud til folk og ordner hår. Derudover så er jeg faldet for hende, fordi hun simpelthen har den fineste hårfarve teknik. Alle ovenstående billeder er hendes værk, og jeg er VILD med det.
Jeg har det jo med pludselig at ville gøre alt muligt ved mit hår, og nu skal der altså ske noget igen.

 

Nyt hår – hvad skal der ske?

Denne gang skal jeg have mit hår farvet, for de små grå hår er for alvor begyndt at tage magten over min hovedbund. Dét er jeg altså alligevel ikke helt klar til endnu.
For 5 måneder siden, lige da jeg var blevet ledig og uden fast job, gjorde jeg det her – KLIK
Jeg var egentlig glad for det, både pandehåret og farvningen som dygtige Dorte havde tryllet frem. Alligevel indså jeg også bare ret hurtigt at jeg savnede længden på mit hår, og at pandehåret var besværligt.

Nyt hår

Så selvom det føles som om jeg lige har klippet pandehår, så er det faktisk her 5 måneder efter groet ud igen. Længden er faktisk også vokset godt ud igen, og det er jeg lykkelig for. Så denne gang, så er det farven der er i fokus. Længderne vil jeg gerne bevare.

 

Hårfarve – Inspiration

Nyt hår

Sådan her ser jeg ud idag :0) Så håret er altså blevet noget mørkere og trænger til lidt liv og farvespil igen.
Hvilken en af ovenstående farvekombinationer synes du jeg skal gå efter?
Billedet herunder har fået numre, så du kan vælge den du tænker ;0) Glæder mig til at høre hvad du synes. Jeg har specielt én af farverne herunder i tankerne.

Nyt hår

1 kommentar

  • anna

    til dine farver 6,3 eller 4 – jeg synes de andre ser lidt kunstige ud

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Workout wednesday #6 // Træning når motivationen ikke er der.