Når det hele ramler.....

Imedeen tan optimizer

Indeholder Reklame

Tusind tak for jeres reaktioner og kommentarer på det indlæg jeg udgav sent tirsdag aften <3 Det var på ingen måde for at piske en stemning om, og jeg er helt ok. Jeg har “bare” indset at min grænse var nået for hvad jeg selv kan præstere.
Det har intet med min arbejdsplads at gøre, og lad mig præcisere at jeg IKKE kunne være ansat noget bedre sted. Men jeg er min egen værste fjende – jeg vil så gerne præstere 110% hele tiden og jeg VIL så gerne gøre alle glade. Det kan jeg bare ikke altid, og den jeg skuffer allermest i de periode – ja, det er mig selv. Hvor dumt det end lyder ;0)
Men jeg mener det når jeg siger at der ER lys for enden af tunnelen.

Om ikke så længe, så er jeg nemlig at finde i sydens varme sol og i UV-stråler så kraftige at min blege vinterhud i den grad får brug for hjælp.
Derfor har jeg kastet mig over projektet at forberede min hud til den kraftige sol.

Imedeen Tan Optimizer

Kontrasterne er store ;0)
Sne herhjemme og forberedelse til solens stråler med Imedeen Tan Optimizer.

Imedeen Tan Optimizer

Imedeen Tan Optimizer er en lille tablet, som skal hjælpe huden indefra. Jeg tager én pille hver morgen og skal gøre det 30 dage inden og under mit ophold i solen.
Jeg har købt en pakke med 60 stk. Imedeen Tan Optimizer og den kostede 395 kr. på Matas.dk

Hvis du selv vil prøve Imedeen Tan Optimizer, så kan du lige nu spare 100 kr. på den samme pakke som jeg har købt. Du giver kun 295 kr. for piller til 60 dage – LIGE HER (ADD. LINK)

Jeg aner ikke om det virker eller om jeg på nogen måde mærker en effekt af at have taget Imedeen Tan Optimizer denne gang. Men jeg føler jeg har en meget god forudsætning for at teste det, da det nu er min 5. rejse til Thailand som vi begiver os ud på. Jeg ved præcis hvordan min hud plejer at reagerer på de kraftige stråler og også hvilken kulør jeg plejer at vende hjem med.

Jeg har fået anbefalet Imedeen Tan Optimizer af en bekendt, som selv havde brugt dem når hun var ude at rejse. Hendes kulør holder typisk længere efter hun er vendt hjem, og det håber jeg sådan set også det vil gøre på mig.
Jeg er så træt af min vinterbleghed, og glæder mig så meget til sol sol sol :0)

Da jeg var yngre husker jeg at Imedeen reklamerede med modeller så smukke, bl.a. Christy Turlington (hun er vist faktisk stadig ansigtet udadtil for Imedeen) og kan det passe at Isabel Kristensen også var frontfigur for dem på et tidspunkt? Jeg havde faktisk glemt alt om firmaet til min bekendte anbefalede Imedeen Tan Optimizer.
Men jeg har egentlig altid været tiltrukket af ideen om at huden skulle blive styrket indefra, hvorfor jeg også hver dag tager et olieshot for lige netop at få en pænere hud bl.a. Jeg kan faktisk tydeligt se og mærke forskel når jeg i en periode glemmer mit olieshot.

oiloflife
Som olieshot tager jeg Oil of life – woman. Har tidligere også taget MK olie, men kan bedre lide Oil of life – ligesom den også er billigere end MK. Jeg tager mit shot hver morgen sammen med lidt juice. I starten brugte jeg aronia juice, men det smager ganske forfærdeligt efter noget tid at have været åben. Så nu blander jeg bare olien med lidt friskpresset juice.

Jeg tænker at jeg når vi er vendt hjem igen, vil komme med en opfølgning på, om jeg rent faktisk har mærket en forskel på at bruge produktet denne gang og om det er noget jeg vil investere i igen ;0)

 

Indlægget her er IKKE sponsoreret. Jeg har selv på eget initiativ købt Imedeen tan optimizer og helt frivilligt skrevet dette blogindlæg om det. Eneste reklame i dette indlæg er et enkelt affiliate link, som er tydeligt markeret i teksten hvor det indgår.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Når det hele ramler.....