Let me introduce #1 - Gardner and the gang

Getting ready for Thailand #1

Indeholder Reklame

Reklamegaver fra Duolac og Vichy

Jep, den er simpelthen god nok.
Vi smutter igen her i det tidlige forår til varmere himmelstrøg, præcis som vi har gjort de sidste 4 år. Det er virkelig luksus og jeg kniber mig selv en lille smule i armen over hvor priviligerede vi er at kunne gøre det som familie. Måske er det endda sidste år vi kan gøre det, for næste år der skal Julius konfirmeres – HVOR VILDT ER DET LIGE?
Og for at det ikke skal være løgn så følger der i 2019 så en 40 års fødselsdag i marts, i 2020 et kobberbryllup i april og så runder vi ligesom festen af med endnu en konfirmation i foråret 2021. Derudover skal Julius på efterskole i 2020/2021. Så hvorvidt vi får råd fremover til vores elskede Thailand, det må altså virkelig være det helt store spørgsmål….
Men i år tager vi os altså igen friheden i ikke mindre end 3 uger, og jeg er lige så småt begyndt at forberede mig.

Mine vigtigste forberedelser til Thailand

1. Imedeen Tan Optimizer

Sidste år prøvede jeg for første gang Imedeen Tan Optimizer og skrev lidt om det lige her. Jeg synes jeg havde en god effekt af pillerne, og selvfølgelig passede jeg også på min hud i den skarpe sol med ekstra høj faktor. Men jeg synes faktisk, at jeg havde en effekt af Imedeen og min hud virkede til bedre at kunne modtage solens stråler. Min tan var uden tvivl den bedste tan jeg nogensinde er vendt hjem med efter vores rejser i Thailand. Det er jeg ret sikker på var pga. Imedeen Tan Optimizer som jeg tog 4 uger inden vi rejste og imens vi var afsted.

Imedeen Tan Optimizer er hermed bestilt hjem igen. Desværre er jeg lige lidt sendt på den, for jeg burde faktisk allerede være startet på pillerne.

2. Solcreme

Solcreme har vi faktisk altid med hjemmefra. Man kan sagtens købe solcreme dernede – masser af steder faktisk. Men det er ikke særlig billigt, har ofte stået på hylderne længe og så føler jeg mig bare ikke sikker på indholdsstofferne. Lucas er ekstremt sart i sin hud og derfor brugte vi i mange år La Roche Posay til både ham og os selv. Simpelthen fordi jeg synes det var det bedste, og for mig var det kendt som brandet til sensitiv hud. Jeg havde tidligere prøvet et utal af mærker som han bare altid endte med at slå ud af, så jeg holdt slavisk fat i La Roche Posay som det eneste vi nogensinde har haft succes med.

Vichy Ideal Soleil

Vores favorit solcremer fra sidste år – Vichy Ideal Soleil // Reklamegave

Sidste år var vi så, så heldige at få solcreme med fra Vichy som var en gave fra deres PR bureau. Det blev vi faktisk så glade for, og det er ubestridt den bedste solcreme jeg nogensinde har brugt. Så vi har faktisk besluttet igen i år at bruge solcreme fra Vichy. Til os selv bruger vi Vichy Ideal Soleil ultra melting milk-gel SPF30, den er SÅ nem og behagelig at smøre ud. Til drengene bruger vi Vichy Ideal Soleil sollotion til børn SPF50, som er lidt drøjere og dermed en anelse sværere at smøre ud. De første dage bruger vi faktisk også børnenes faktor 50 til os selv.

I år tror jeg at jeg skal prøve mig med en speciel solcreme til ansigtet. De sidste 2 år er jeg nemlig endt med en voldsom allergisk reaktion, som nærmest får mig til at ligne en avatar.

Ja ikke det mest flatterende vel?

Jeg har tidligere troet at det var et myggestik der gjorde det, eller en anden form for allergisk reaktion. Problemet er bare at sidste år tog jeg allergipiller allerede fra vi rejste fra DK og lige meget hjalp det.
Jeg har fået det råd nu, at det formodentlig er en reaktion på den kraftige sol, så jeg skal beskytte mit ansigt bedre. Det er helt sikkert forsøget værd, for at undgå at se sådan her ud:

Har i nogle gode råd, eller hørt om noget lignende så må I meget gerne sige til 😉

3. Mælkesyrebakterier

Vi plejer ikke at døje med dårlig mave og det der ligner, når vi rejser i Thailand. Men klimaet og bakterierne er bare noget helt andet end herhjemme. Selvom thai’erne faktisk er ret omhyggelige med hygiejnen, så kan man godt blive lidt chokeret når man ser deres køkkener og ikke mindst restauranterne. Alt er bare lidt primitivt dernede og et eller andet sted er det også det vi elsker ved det.

Vi gør dog lige det, at vi forberede vores maver med mælkesyretabletter fra Duolac. Vi tager et tablet dagligt 2-4 dage inden afrejse og 1-2 tabletter hver dag mens vi er dernede. Duolac Rejse+ 2-i-1 tabletterne kan tages fra man er 3 år gammel, så vi tager alle 4 tabletterne.

Duolac Rejse+ 2-i-1 er en gave.

4. Læbepomade med solfaktor

Af bitter erfaring ved jeg at læbepomade med faktor er et must. Et år havde jeg min elskede EOS læbepomade med, men den er så uden faktor hvilket medførte at mine læber nogenlunde lignede at jeg havde fået lidt for meget restylane pumpet i dem og det gjorde virkelig ONDT!

Solen tørrer mine læber helt enormt, så jeg ved bare at jeg ikke kan undvære at fugte dem. Sidste år brugte jeg faktisk denne her, men har I ellers nogle anbefalinger så kom endelig med dem 😉

5. Begræns oppakningen

Vi rejser jo ret primitivt når vi rejser i Thailand, og det har vi fundet ud af fungerer bedst for os. De sidste 2-3 år har vi faktisk rejst med backpack, men vores oppakning har bare stadig været alt alt for stor – primært pga. mig.
Jeg SKAL virkelig huske at begrænse mig, for jeg får ikke brug for halvdelen af det jeg pakker med. Den primære beklædning er bare en bikini, tøj i ren bomuld og ellers bare løst og let. Og nej jeg behøver IKKE 5 forskellige sandaler med !!!

Okay – det blev lidt længere end jeg lige havde tiltænkt, og jeg har faktisk flere forberedelser jeg gerne ville dele. Så……. – forsættelse følger 😉

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Let me introduce #1 - Gardner and the gang