Uhh baby it's cold outside..... / Mine nye farmor sutsko

Glitter favoritter // Mit julefrokost-outfit

julefrokost outfit

1. Kjole – LIGE HER // 2. Glimmer bluse – LIGE HER // 3. Guld mascara – LIGE HER //
4. Glimmer sko – LIGE HER // 5. M·A·C Lip primer //
6. M·A·C Matte lipstick, Yash // 7. M·A·C Matte lipstick, Taupe //

Mit julefrokost outfit

Weekenden stod på årets første julefrokost 🙂 Måske lidt tidligt, men jeg tænker at flere af jer har julefrokoster foran jer. Jeg har stadig et par stykker tilgode, og i den forbindelse tror jeg min fine glimmerkjole herover skal på igen. Dén er jeg simpelthen så vild med, og du kan finde den LIGE HER. Er den ikke fin?

Jeg er ikke selv så god til bare arme, selvom kjolen sagtens kan bruges uden noget indenunder. Jeg valgte dog en sort glimmer bluse i mesh indenunder. Den fåes også i en flot rød farve og i denne grønne nuance. Jeg tror faktisk den grønne også ville være super flot til kjolen og overvejer om den også skal klikkes hjem. Den er faktisk også nedsat lige nu 😉

Derudover er jeg vild med guld mascaraen, som jeg har fundet LIGE HER. Den fungerer som topcoat oven på din almindelige mascara. Guld mascaraen giver det fineste finish til en festlig aften.

LÆS OGSÅ: 6 Beauty favoritter

Når vi snakker om farve på læberne, så sværger jeg meget til de “nude” farver. Jeg føler mig bare aldrig rigtig tilpas i knaldrøde læber, mens de “nude” fungerer super godt.
Mine personlige favoritter når det kommer til læbestifter er fra M·A·C matte kollektionen. Til daglig kan jeg godt finde på at bruge den farve der hedder YASH. Absolut favorit ! Skal der lidt mere farve på, så er det farven TAUPE, som dog stadig er i den “nude” genrer.

Hvis jeg bruger læbestift, og det gælder både til hverdag og fest, så er det et absolut must for mig med M·A·C lip primer. Specielt med de matte farver, som godt kan være lidt tørre at have på læberne. Den både fugter læberne, og får læbestiften til at holde længere og bedre. Den er ganske enkelt genial 😉

Har du styr på dit julefrokost outfit?

julefrokost outfitKjolen på 😉 Er den ikke fin?

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Uhh baby it's cold outside..... / Mine nye farmor sutsko