NU rykker jeg.....

Workout wednesday #6 // Træning når motivationen ikke er der.

TræningMin t-shirt er herfra ;0)

Kender I det? Når man bare ikke orker dagens program, og det nemmeste for at få hele logistikken til at gå op, vil være at skippe den træning man ellers havde planlagt?
Sådan havde jeg det oprigtig i går aftes, hvor jeg vidste, at det meste af min dag i dag ville gå med træning fra kl. 9-11.30. En fast onsdags rutine, som jeg har fået mig efter jeg stoppede på mit faste job her.

Jeg ELSKER min træning, på en måde som jeg virkelig aldrig har troet var mulig. Men midt i mellem alt det her med jobskifte, et liv uden fast job, mange selvstændige aktiviteter og tidligere stress, så øver jeg mig også i KUN at gøre det jeg oprigtig føler for. Kan jeg mærke at min motivation eller lyst ikke er der, så gør jeg det ganske enkelt ikke. Det er SÅ vigtig at jeg igen kan mærke mig selv og de signaler min krop sender mig.
Det lyder måske rigtig nemt, men det er det faktisk slet ikke. Her gælder det så om ikke at slå sig selv i hovedet over, at man sprang træningen over. Lige den del er jeg så slet ikke særlig god til.

LÆS OGSÅ: Det glæder ikke om at se tynd ud

Derfor gjorde jeg det

Jeg kender mig selv godt nok til, at jeg ved, at min træning den giver mig det ekstra skud energi som jeg ofte har brug for. Træningen gør mig glad og ikke mindst tilfreds med mig selv.
Selvom jeg havde tusind ting, jeg også gerne ville nå idag så endte jeg med at prioritere min træning.

Omvendt ved jeg også, at hvis jeg havde droppet træningen idag så ville den genvundne tid nok højest sandsynligt være forsvundet ud i den blå luft. Sådan er det nemlig ofte, så derfor hev jeg mig selv op og drog afsted i morges.

Og hvor var det godt, at jeg kom afsted idag. Jeg kom hjem med en energi og en velvære som var lige netop det jeg manglede. Hele grunden til, at jeg overvejede at droppe det, var jo at min energi og min velvære var helt i bund. Jeg ved det lyder som en kæmpe cliché, men det er altså rigtigt ;0)
Men jeg ved hvor svært det kan være, og selvom jeg elsker at træne nu, så har jeg altså også de dage hvor jeg virkelig ikke orker. Alfa og omega er vitterlig, at man finder en træningsform som man bliver motiveret af, som man har lyst til, som gør en glad og som giver en fornyet energi.

→ LÆS OGSÅ: Opfølgning på det med kropsidealer

Træning – Gør du?

Typisk træner jeg 3-5 gange på en uge, men ofte på flere hold samme dag. For mig er det fuldstændig voldsomt. Jeg tror ikke, at jeg har trænet så meget siden jeg var 16 år og gik på idrætsefterskole :0)

Jeg er nysgerrig. Træner du egentlig?
Hvis du har lyst, så vil jeg rigtig gerne høre lidt om dig. Går du egentlig op i det med træning?
Jeg har altid selv kæmpet med at komme ind i en god rytme omkring sport/motion/træning. Det har i sandhed været en kamp for mig at finde glæden ved det.
Jeg vil rigtig gerne dele lidt mere omkring hvordan jeg er nået hertil hvor træning vitterlig er noget jeg slet ikke kan undvære. Men er det overhovedet interessant for lige netop dig?
SÅÅÅÅÅÅÅ please, smid endelig en kommentar til mig om hvem du er, om du træner, gerne vil – eller bare generelt ikke kunne være mere ligeglad ;0)
TAAAAAKKKKKK

1 kommentar

  • Rikke

    Jep træner 2-3 gange om ugen. Jeg er for første gang begyndt at træne arme og det top motivere mig at jeg blir stærkere og må øge kilo og at jeg kan se det på mine arme. Men bedst af alt er at jeg aldrig har hovedpine fordi jeg styrker min nakke.

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

NU rykker jeg.....