Nogle dage.....

Workout wednesday – Bodylab BCAA

Indeholder Reklame

Affiliate links

Bodylab BCAABodylab BCAA brusetabletter – Køb dem LIGE HER

Jeg har igen virkelig fundet ind til glæden ved at træne. Det er en glæde jeg i mange år har kæmpet for at opnå, da jeg gik med ideen om, at det eneste der sådan for alvor duede når man skulle tabe sig, det var at gøre det så hårdt som muligt.
Men jeg har fundet ud af, at det vigtigste for at træning overhovedet skal fungerer er, at det rent faktisk er noget man finde en glæde ved. Man kan faktisk godt nyde at træne.

Men ligesom hos alle andre, så mister man bare glæden ved træning når man bevæger sig ind i f.eks. stressede perioder, og perioder hvor overskuddet bare ikke lige er der. Det kender vi nok allesammen.
For jeg er ikke anderledes end så mange andre, så træning er noget man skal prioritere i sin hverdag.

Jeg ved af bitter erfaring at min største succes med vægttab eller bare generelt at holde mig i form, den er når jeg også sørger for at træne min. 3 gange pr. uge. Det behøver ikke være sådan for alle, og 70-80% af et vægttab er udelukkende baseret på kosten. Jeg har bare personligt en større motivation ved også at motionere, ligesom det giver mig mere energi og jeg forøvrigt er i bedre humør.

Fordi jeg nu i nogle år har blogget både lidt om mit vægttab, og på min instagram profil vist en del billeder relateret til min træning og naturligt får en del spørgsmål hertil, så vil jeg de næste uger dedikere et indlæg herom hver onsdag til netop de emner. Workout wednesday vil være mine personlige råd til træning og kost, dvs. for helt almindelige mennesker der hverken skal træne op til en bikini konkurrence, lave en ironman, løbe en marathon eller det der ligner. Ganske enkelt bare det som jeg selv har kunne mærke på egen krop har virket igennem de sidste mange år.

Undgå hovedpine ved træning med Bodylab BCAA

Som sagt er det ikke fordi jeg selv træner fuldstændig fanatisk og intensivt. Motion skal i min optik helst være sjovt og noget man nyder.
Men engang imellem når træningen alligevel bliver meget intensiv, så kan jeg godt efterfølgende blive ramt af en frygtelig hovedpine. Jeg er altid meget opmærksom på at få nok væske samt den rigtig kost op til en intensiv træning og alligevel sker det. Det har nok også noget at gøre med hvor vant til at træne man er, så i perioder hvor jeg ikke rigtig er i form så sker det oftere.

Hver onsdag træner jeg, nu her mens jeg ikke har fast job, om formiddagen. Efter træningen på ca. 1 time, så nupper jeg 2 gange saunagus. På de knap 2 timer forbrænder jeg op imod 1200 kcal og selvom jeg elsker det, så endte jeg bare altid med en gigantisk hovedpine efterfølgende. Det er næsten nok til at dræbe motivationen, så jeg var nødt til at finde en løsning.

De sidste 3 gange har jeg nu taget Bodylab BCAA tabs i min drikkedunk, og undgået hovedpinen. Vil man vide mere om Bodylab BCAA / Aminosyrer kan man læse på bodylabs hjemmeside LIGE HER.
Jeg synes altid det er svært at gennemskue hvorvidt tingene påvirker min øvrige kostsammensætning og derfor har jeg også rådført mig med min kostvejleder, som har sagt god for, at jeg bruger Bodylab BCAA tabs. Jeg er bare lykkelig for at slippe for den bragende hovedpine efterfølgende, så hvis du også døjer med hovedpine efter træning så kan det måske også hjælpe dig? Hvis I har andre gode tips og tricks til at undgå hovedpine efter træning så byd endelig ind ;0)

Bodylab BCAA tabs kan fås i rør, hvor de er nemme lige at have med til træning. 3 rør koster 99 DKK, fås i 3 smagsvarianter og kan købes lige her. De er sukkerfri og indeholder koffein.

Bodylab BCAA

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Nogle dage.....