Hvad der sker på 2 år...

Workout Wednesday II – Det gælder ikke om at se tynd ud….

? LÆS OGSÅ: Workout wednesday ? Bodylab BCAA

Så blev det onsdag igen og dermed “Workout wednesday” her på domænet.
Idag et citat fra min yndlings-onsdags-træner, som simpelthen har brændt sig fast hos mig. Det kan nemlig ikke siges mere rigtigt:

“Det gælder ikke om at se tynd ud, men om at være sund
– både mentalt og fysisk”

Hvorfor træner vi?

Jeg tror mange af os træner eller gerne vil træne for at blive tyndere eller måske generelt for at tabe os. Det er også en rigtig god måde at booste sit vægttab på, men den velvære man får af at træne er så motiverende, at når man først er igang så er det svært at stoppe.

Derudover så synes jeg også citatet er så rigtigt i forhold til alt det her med kropsidealer og hvordan vi skal lære at acceptere, at sundhed kan komme i alle mulige forskellige typer kroppe.

? LÆS OGSÅ: Krop og Kropsidealer / Har de sociale medier skabt urealistiske idealer?

Vægttab og mental velvære

For 2 år siden, kæmpede jeg rigtig meget med min vægt – IGEN. Jeg startede på et vægttabskursus hos en vejleder som kørte de her hold hvor vi samledes hver uge. Efterfølgende hos en kostvejleder med private sessioner, og uanset hvad jeg gjorde og hvor lidt jeg spiste så tabte jeg mig bare ikke. Det gør jeg stadig ikke, men jeg ved nu (eller det tror jeg, at jeg ved) at det er fordi jeg ikke mentalt har haft overskud. At jeg i 2 år ikke har lyttet til min egen krops klare signaler på, at jeg burde stoppe op og mærke efter.
Der er ingen tvivl om, at jeg idag er på en rejse, en rejse med mig selv og mit sind. Både rent arbejds- og karrieremæssigt, men i den grad også med at finde mit mentale overskud igen. Jeg vil rigtig gerne tabe mig igen, for jeg har stadig ikke nået min idealvægt og har et lidt for højt BMI. Men jeg ved, at det vægttab ikke skal være mit fokus lige nu, for det kommer ikke uden jeg rent mentalt er med.

? LÆS OGSÅ: Opfølgning på det med kropsidealer

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hvad der sker på 2 år...