Tirsdags tanker....

NU rykker jeg…..

171109-sa%cc%8a-rykker-jeg

Det kan godt være man ikke har bemærket det som sådan herinde på bloggen. Det er ihvertfald ikke min fornemmelse 🙂 Sandheden er, at jeg det sidste halve års tid har levet lidt i min egen lille hule.
Siden jeg stoppede hos Boozt.com, har jeg været så langt nede, at jeg kunne begynde at tude bare nogen sagde “Pip” til mig. Ærligt, det har gjort så pisse hamrende ondt at stoppe på det job jeg elskede nærmest højere end mig selv. Men det var og ER det helt rigtige – 100%, det var “bare” svært at vænne sig til.

Noget jeg har fundet ud af er, at der er aldrig noget der skal komme før én selv. Lidt som at man skal huske selv at tage iltmasken på, før man kan hjælpe andre. Dét er præcis det jeg har gjort det sidste halve års tid, og nu, NU kan jeg mærke mig selv igen. Måske i virkeligheden bedre end jeg nogensinde har kunne. Skræmmende, men så sandt.

Bloggens Fremtid

Nu begynder jeg også endelig at finde overskuddet til en masse ting. Ting som jeg har overvejet i lang lang tid, og bare aldrig fået gjort noget ved.
Bloggen her, har nu levet i 6 år. 6 år hvor jeg har været, først på domænet Børnetøjsindkøberen.dk, og derefter lige her på pforpernille.com. Mine arbejdspladser har ALDRIG dikteret hvad jeg skulle skrive herinde, bloggen har altid været 100% min egen. Dog har jeg selv haft et stort ønske om at være tro mod mine arbejdsgivere. Deraf har det været helt naturligt for mig at linke nærmest kun til dem. Jeg har aldrig set det som en mulighed at rykke i netværk, for så ville jeg ikke længere selv kunne styre hvem der kom reklamer for i form af bannere. Derfor har jeg selv styret alle bannere og manuelt lagt dem på.

Men nu, NU er jeg helt mig selv, og derfor er det så naturligt for mig som noget kan være, at jeg selvfølgelig skal være i et netværk. Jeg har heller aldrig været i tvivl om hvor og hvem jeg gerne ville ligge hos, og heldigvis har de også ønsket at have mig med.

 

Bloggers Delight – bloggens nye hjem

Så lige om snart, så rykker bloggen ind hos Bloggers Delight, og derfor så var jeg også med til netværksmiddag igår med selv samme. Det har nogle af jer luret på instagram i går og i dag.

Domænet er stadig det samme, jeg er stadig den samme og bloggen er som sådan også stadig den samme. Så for jer læsere kommer det ikke til at betyde det store. Største ændring er nok, at der igen kommer bannere på bloggen – og denne gang uden jeg selv kan bestemme hvilke eller hvordan.
For mig kommer det dog også til at betyde, at jeg langt hen ad vejen kan koncentere mig om det jeg synes er sjovt; nemlig at skrive og lave spændende indlæg for jer.

Når man, som jeg, har hostet sin blog selv – så er der en masse administrativt og teknisk man ikke kan komme udenom. Det kan jeg nu overdrage til Bloggers Delight og det glæder jeg mig HELT VILDT til.

Som det ser ud lige nu, så rykker jeg i morgen ;0)
Kryds fingre for, at alt går som smurt og, at bloggen hurtigt er live igen. Der er stadig en masse ting jeg skal have justeret når vi går live. Så jeg håber I vil bærer over med mig den første tid <3

 

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Tirsdags tanker....