Thailand 2017 - Day 5

Thailand 2017 – Day 6

Læs om Thailand ? Day 5 // LIGE HER ? KLIK

Thailand - Day 6

Thailand – Day 6

Sidste dag på Railay beach og idag er vi heldige med vejret, eller det vil sige, det er vi ihvertfald om dagen.
Stadig en del flere skyer på himlen end vi ellers har været velsignet med når vi har rejst rundt i Thailand de foregående år, men i dag er solen da i det mindste fremme og skinner dejligt.

Så vi nyder primært bare dagen og lader mentalt op til at skulle forlade Railay. Det er tredje år i træk vi har været på Railay, og selvom vi første år faktisk ikke var sådan synderligt begejstret for stedet, så er det nu endt med at være et af vores favorit steder i Thailand. Første gang vi var på Railay boede vi i små bungalows, og standarden var lidt mere primitiv end vi ellers helst foretrækker. Men efter vi så året efter besluttede at tage et andet værelse på samme hotel, betale lidt mere og få en hel anden grad af standard så fik vi bare en helt anden oplevelse af stedet.

Ligesom det er sidste dag på Railay, så er det også sidste dag vi er sammen med vores venner. I morgen bryder vi op og rejser videre hver for sig. Så aftenen nyder vi i deres selskab ligesom vi har gjort de andre aftener. De fleste aftener har det jo regnet som pisket, så vi har ikke rigtig kunne komme ned og se solnedgang, som vi ellers har tradition for når vi rejser til Thailand. Det er sådan en god afslutning på dagen, og er faktisk en tradition vi har haft på vores rejser helt fra drengene var ganske små.

Denne sidste aften gør vi forsøget og begiver os ned på Phra Nang beach for at se solnedgangen selvom der egentlig toner sig nogle ret så mørke skyer op på himmelen. Vi når nærmest ikke andet end lige at komme derned og så åbner himlen sig. Vi når at søge ly inde i klippeformationerne på vej ud til Phra Nang og her ender vi vel med at sidde i en halv times tid. Det vælter seriøst ned og til sidste beslutter vi os for at vi er nødt til at se om vi kan komme ned mod en restaurant og få noget aftensmad.
Vi løber op til restaurant gaden, bag walking street og er fuldstændig sjask våde da vi ankommer. Regnen bare fortsætter og fortsætter, så selv da vi er færdige med at spise så regner det stadig.

Billedet i dag viser Phra Nang Beach da vi ankommer for at se solnedgang og hvordan det eksotiske sted ser ud med store, tunge, mørke skyer, lige inden himlen åbner sig.

Følg med igen i morgen, hvor jeg viser endnu et billede fra vores tur.

?? Kom til næste afsnit: Thailand 2017 ? Day 7// LIGE HER ? KLIK

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Thailand 2017 - Day 5