Thailand 2017 - Day 4

Thailand 2017 – Day 5

Læs om Thailand ? Day 4 // LIGE HER ? KLIK

Thailand - Day 5

Thailand – Day 5

Selvom dagen i går endte i regn – IGEN, så er vi stadig høje over at vi alligevel nåede at komme ud at snorkle.
Idag vågner vi desværre op til total overskyet og gråt vejr fra morgenstunden. Det er stadig varmt, ca. 30-35 grader, men ikke ligefrem strandvejr. Vores venner beslutter sig for at være ved poolen, men vi er ved at få lidt feriekuller og må ud at opleve noget.
Railay beach er ikke en ø, men det er en tange hvor du kun kan komme til ved at sejle fra fastlandet. Ingen veje fører derud, der er ingen biler og “øen” er ret lille, så det er begrænset hvad vi kan begive os ud i.

Vi beslutter os at gå en tur, for at udforske Railay og beslutter os for at finde stien til Tonsay beach. Det viser sig så at være en større udfordring :0) Det lykkes faktisk aldrig, men vi får lidt på opleveren og får gået en god tur på trods af at Railay er så lille.
Teenageren er mindre tilfreds, men sådan er det nok bare med teenagere tænker jeg :0)

På vores vej, møder vi de grimme aber. De grimme aber er som den abe på det øverste billede ;0) På Railay findes der både grimme og søde aber. Vi har stor morskab af at tage billeder af de grimme aber som nærmest springer rundt om hvor vi går – de er alle steder.

Tilbage på hotellet efter vores tur, støder vi til vores venner ved poolen og nu kommer de søde aber.

Thailand - Day 5

Ungerne er helt vilde og det er den største flok af søde aber vi har set på Railay, hvor vi har været 3 gange nu. Det er ikke altid man er heldig at se dem, og nogle gange er det bare ganske få som bare sidder helt stille i træerne og spiser.
Idag er de bare over det hele. På taget af hotellet, i træerne og fra gren til gren.
Hele eftermiddagen går med at studere de søde aber og tage en masse billeder.

Om aftenen tager vi chancen og håber på at tørvejret holder. Godt nok har det været skidt vejr, med total grå himmel – men dog ingen regn. Vi går ud til Phra Nang for at se solnedgang og køber lidt drikkelse med for at nyde derude.

Som vi ankommer, bliver vi endnu engang mødt af en flok aber. Denne gang de grimme igen og de her er sultne, så de griber ud efter den pose som jeg bærer med vores drikkevarer. Fanme nej og jeg bare sådan giver slip, så jeg rømmer mig som var det en hund hvorefter den skide abe bare væser af mig.

Udover aberne er der også en kæmpe leguan derude, som drengene er meget forundrede over. Om det er vejret der gør det, det ved jeg ikke – men der er helt ekstremt mange dyr idag.

Beklager jeg kunne simpelthen ikke begrænse mig idag, så billederne viser henholdsvis de grimme og de søde aber ;0) 1 billede var bare ikke nok i dag…..

Følg med igen i morgen, hvor jeg viser endnu et billede fra vores tur.

?? Kom til næste afsnit: Thailand 2017 ? Day 6 // LIGE HER ? KLIK

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Thailand 2017 - Day 4