Dagens feriebarn 2: M8 og Freds Federation

Vores næste rejse – New York med FDM travel?

Hvis du fik helt frit valg mellem alle FDM travels destinationer til USA, hvad ville du så vælge?
Du kan se udbuddet lige her: FDM travel – rejser til USA


Billeder fra vores tur til USA sidste år.
 

Min drømmerejse – New York med FDM travel

FDM travel har spurgt om jeg vil fortælle lidt om mine oplevelser med USA og hvor min drømmerejse skulle gå hen hvis jeg havde frit valg.

Jeg har aldrig lagt skjul på at Hr. mand og jeg elsker at rejse – også uden børn. Vi tager os gerne den frihed at rejse helt uden børn, og har faktisk gjort det hvert år de sidste 4 år. Og inden du dømmer det at rejse uden børn alt for meget, så tjek lige skønne Guldlogs indlæg om netop dette emne LIGE HER. Synes hun beskriver det så smukt og meget bedre end jeg nogensinde ville være i stand til ;0)

Selvom vi netop har afsluttet vores rejse til Thailand, som var helt igennem vidunderlig – så er jeg faktisk allerede begyndt at drømme om vores næste rejse, med eller uden børn. Det er nok ulempen ved netop at have overstået en fantastisk ferie – man drømmer sig tilbage eller også drømmer man om de næste eventyr.

Sidste år i oktober rejste vi til USA, for at besøge vores familie. Det kan I læse meget mere om i dette indlæg LIGE HER. Det var min fjerde tur til USA og lige nu har jeg bare en vild drøm om at komme tilbage til USA, og gerne på en tur alene med Hr. mand.
New York ville være det ultimative – for pokker hvor ville jeg gerne opleve New York. Jeg har aldrig været der og kun hørt om folks fantastiske historier. Ét er helt sikkert, en dag skal jeg simpelthen opleve New York.

Selvom man sagtens kan opleve New York med børn, så trækker det også i mig for at opleve det bare mig og Hr. mand.

Billeder lånt hos FDM travel
 

Hvad end du er i New York for første gang, eller helt på hjemmebane, kan man inde på FDM’s hjemmeside finde gode råd til steder man skal se, ting man kan opleve og ikke mindst anbefaling af de vigtigste seværdigheder.

De andre gange vi har rejst til USA, har vi selv booket flybillet og hotel hjemmefra – ikke noget med nogen pakkeløsning. Ofte også fordi vi alligevel bor hos vores familie. Men jeg må indrømme at lige mht. New York – der virker det nemt og enkelt at booke igennem FDM travel som er Danmarks største udbyder af rejser til USA. Typisk forbinder man måske lidt FDM med en lukket klub (det har jeg ihvertfald gjort), men faktisk kan du booke rejser igennem FDM travel også selvom du ikke er medlem af FDM. Og det til samme gode pris.
Jeg tror jeg vil holde lidt øje med priserne og tilbuddene den næste tid hos FDM travel – drømmen lever og hvem ved måske får vi mulighed (læs: RÅD) til en rejse til New York.
Faktisk har jeg tilmeldt mig deres nyhedsbrev LIGE HER. Tilmelder man sig har man følgende fordele:

 Vind rejsegavekort på op til 25.000,-.
 Quiz og vind månedlige rejsepræmier.
 Drøm dig væk hver uge med de bedste rejsetilbud og -tips.

 

Din drømmerejse?

Hvis du skulle vælge frit mellem alle FDM rejser’s USA destinationer – hvor ville du så tage hen?
Du kan se hele udvalget LIGE HER

Kopier gerne link ind i din kommentar herunder. Måske skal jeg drømme mig til en helt anden destination end New York?

 

Indlægget er lavet i samarbejde med FDM travel.

 

 

4 kommentarer

 • Louise Hove

  Lyder skønt både at rejse med og uden børn.

  Jeg drømmer også om at komme til New York.
  Ser 5 af mine gamle folkeskoleveninder vi sætter 100 kr ind på en konto hver måned. Når vi bliver 40 (om 6 år) skal vi til New York sammen 🙂

  Glæder mig allerede 😉 drømmer også om at kører langs vest kysten og udfordre det. Det måtte gerne være med mine unger og kæreste 🙂

  Tak for en skøn blog.
  Rigtig god påske
  Kh Louise

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hej Louise,

   Uhh en ren venindetur til New York, det kunne godt nok også være det fedeste. Så skulle der virkelig shoppes og hygges. Hvor er det en god ide at spare sammen med veninderne hver måned.

   Rigtig god påske til dig også og tak for de søde ord.

   Kram fra Pernille

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg har i mine tanker flere gange planlagt en familieferie til Florida. Og lillebrors ankomst her i juli har ikke fået mig væk fra de tanker. Det kunne dæleme være fedt med en tur her i barselsperioden. Så … hvem ved … måske er det FDM, vi skal rejse med …

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hej Monica,

   Ej det lyder også vildt fedt. Jeg har også en drøm om sådan en rejse hvor vi kører igennem USA, men jeg synes drengene lige skal være et par år ældre endnu. Julius har egentlig en god alder til det, men Lucas kan stadig være lidt ustabil i humøret pga. hans sensitivitet.
   Men klart det gad jeg godt :0)

   Kram fra Pernille

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dagens feriebarn 2: M8 og Freds Federation