Thailand 2017 - Day 7

Thailand 2017 – Day 8

Læs om Thailand ? Day 7 // LIGE HER ? KLIK

Thailand - Day 8

Thailand – Day 8

YES, endelig vågner vi op til fantatisk vejr i det mest fantastiske hotelværelse med store vinduer som giver os udsigt ud over hotellets pool og sunrise beach.
Vi har bevidst booket et af de dyrere hoteller på Koh Lipe og hvor værelserne er store så vi alle 4 kan være på ét værelse. Vi har luftmadrasser med i vores rygsække, som vi puster op til drengene for på den måde at spare en ekstra opredning. Men på Mountain resort insisterede de på at lave en opredning til drengene for det er uanset hvad med i prisen. Det har været umuligt at finde en hotel på Koh Lipe som acceptere børn over 12 år og derfor har vi skrevet frem og tilbage med hotellet inden vi bookede. Det kan godt være hotellet er lækkert, men standardmæssigt er det fuldstændig som de andre hoteller vi bor på, på Railay og Phuket – men bare dobbelt så dyrt.
Vi giver for 6 overnatninger på Mountain resort ca. 7.500 DKK inkl. morgenmad. Det er i den pænt dyre ende.

Dagen bruger vi på Sunrise beach, hvor vi går fra den nordlige ende og helt ned i den anden ende som støder mod Pattaya beach. Her er der klipper og små oaser vi kan dase ved – total paradis. Drengene hopper i vandet fra klipperne mens det er højvande og kravler rundt. De kan bruge timer på at lege sådan også selvom Julius efterhånden har en alder hvor man ikke leger helt så meget mere ;0)

Her på 8. dagen er solen det kraftigste vi har oplevet på ferien og vi nyder det. Jeg glemmer at smøre mig ind i hovedet efter at have snorklet rundt, og fødderne bliver også pænt røde efter svømmefødderne. Man skal virkelig passe på solen hernede og i dag mærker vi, at vi for alvor også er blevet skånet for de værste opstarts solskader pga. vejret.

Billedet idag er fra vores stranddag på Sunrise beach. Vandet er helt fantastisk på Koh Lipe. Helt klart og med rig mulighed for snorkling.

Følg med igen i morgen, hvor jeg viser endnu et billede fra vores tur.

?? Kom til næste afsnit: Thailand 2017 ? Day 9// LIGE HER ? KLIK

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Thailand 2017 - Day 7