Freds World shorts - De bedste shorts til drenge

Mig i bikini……

Jeg ville have været SÅ hot i 1955 :0)
Billede lånt HERFRA
 
 

Krise – Mig i bikini….

Kendet I det? Man glæder sig helt sindsygt til ferie, men er samtidig også virkelig skræmt over tanken om at iføre sig en bikini igen :0)
Jeg svor sidste år, at jeg skulle gøre noget ved det og have helt tjek på det med formen her i år når vi tog afsted. Well – det skete så bare ikke…..
Ja, jeg passer vist bedre ind i idealet herover fra 1955 :0)
Men det gik jo ok sidste år, og jeg vejer pt. præcis det samme som da vi kom hjem sidste år. Må nok bare snart indse at sådan skal jeg bare se ud…..

Bikini-krisen har også medført at jeg efterhånden har bestilt et ret stort lager hjem af bikinier fra boozt.com i håb om at jeg ville finde bare en som jeg ville være ganske tilfreds med alligevel. Og ved I hvad? Det er sgu lykkedes. Jeg har fundet B-I-K-I-N-I-E-N som også er god til os med lidt ekstra på sidebenene.

 

mig i bikini

Bikini fra Seafolly i 3 forskellige farver // Bikini top –  LIGE HER // Bikini trusse – LIGE HER
 
 

Det er ikke fordi den gør noget specielt godt eller forbedrende for min krop, men jeg kan passe den og den er behagelig at have på uden den strammer ind de forkerte steder.
Tænk om man kunne få en bikini og vupti som man tog den på, så var man bare smækker-lækker :0) Sådan en har jeg altså ikke kunne finde, men den her er jeg altså ok tilfreds med.

Og så hjælper det måske også lidt at man forhåbentlig får en lidt bedre tan end man er indehaver af lige pt. :0) Det satser jeg ihvertfald på.

Kan I gætte hvilken farve af bikinierne jeg har valgt? I kan finde ud af det ved at klikke på linkene under billederne eller LIGE HER ;0)

 

 

Indlægget indeholder affiliate links.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Freds World shorts - De bedste shorts til drenge