Purely Professional Facial Cleanser og Hand Cleanser

Vinder af MamaLicious Shapewear

Vinder af MamaLicious shapewear

Hvor er det fantastisk at vide at jeg ikke er den eneste i denne verden der har brug for ShapeWear :0) Hvor har det været fantastisk at læse om alle jeres fortællinger om hvorfor lige I skulle vinde.

Desværre kunne jeg kun finde én heldig vinder, men tilgengæld også en meget heldig vinder som vandt et komplet sæt af MamaLicious shapeWear. Kunne jeg, havde jeg sgu udtrukket jeg alle som vindere – det skal I vide ;0)

 

Vinder af MamaLicious ShapeWear er:

Vinderen har skrevet følgende tekst:

Efter først et vægttab på 22 kg, og dernæst graviditet og stofskiftesygdom som gør det endnu sværer at tabe mig efter graviditet, ville jeg ønske det er mig der vinder, bare for at føle mig lækker i kjole igen og motivere til at tabe noget maveflæsk igen..

Stort tillykke til Christina Thisted 
Det lyder som om du er den helt rigtige vinder og WAUW hvor flot med vægttab på 22 kg.
Håber du vil blive glad for MamaLicious shapewear.

 

 

Tusind tak til alle jer der deltog i konkurrencen.
Hvis du nu stadig har lyst til at prøve MamaLicious ShapeWear, så har det altså en fantastisk pris og du kan læse i mit tidligere indlæg LIGE HER, hvilke dele fra serien jeg kan anbefale.
Du kan købe MamaLicious ShapeWear på SmartKids.dk

 

Husk at holde øje med nye konkurrencer her på bloggen, der kommer løbende nye, og lige nu er der bl.a. en super fed HOUNd konkurrence

 

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Purely Professional Facial Cleanser og Hand Cleanser