NETTO tip - Skum alfabet til badet

Converse All Star i Leo-print

Converse

Converse All Star i Leo-print kan nu købes

 

I sidste uge flashede jeg mine nye Converse All Star på instagram (@boernetoejsindkoeberen) som jeg har fået i gave fra Converse. De er med Leo-print og jeg forelskede mig i dem da jeg købte Converse ind til børn.

Hold op hvor var der mange der reagerede på billedet ovenover af mine nye sko ;0)
Jeg lovede jer derfor at tippe jer om, når de kom online på SmartGirl.dk og YEAH – det er de nemlig nu !!!!

Find dem lige her: Converse All Star i Leo-print

All-StarConverse All-star

Min ide var faktisk at jeg ville skifte de meget hvide snørebånd ud med nogle i neon :0) Jeg har bare ikke lige fået købt nogle endnu, men forestiller mig at både neon gul, neon orange og neon pink snørebånd i dem.
De har kobberfarvede detaljer og kobberfarvet glimmer i Converse logoet, så det tænker jeg også kunne være ret fedt i dem ;0)

Kender I nogle gode steder på nettet at købe snørebånd? Overvejede eBay, men har faktisk ikke den helt store eBay erfaring….

Follow me on Bloglovin? Like me on Facebook ? Follow me on Instagram: @boernetoejsindkoeberen

2 kommentarer

 • Hej Pernille 🙂

  Uhhh, jeg er også stor (og mangeårig) All Star-fan og har haft mange gennem årene! Brugt så meget at de også løbende er røget ud for at blive erstattet af nye 😉

  Disse i leopard er bestemt fede, og du har ret i, at de nok også er fede med neon- eller kobberfarvede snørebånd. Mit allerfedeste købe nogensinde er et par All Star, som jeg købte i den officielle Converse webshop, da jeg boede i New York. Converse havde i en årrække haft muligheden, hvor man selv kunne designe sine Converse All Star – og dette til en pris langt under, hvad et par almindelige koster i DK. Jeg ventede og ventede blot på, at de også åbnede for muligheden i læderudgaven 🙂 Så da det skete, fik jeg mig et par sorte læder All Stars med mit efternavn Conner broderet med hvid skrift på en dybrød stribe, der gik på langs på hælen! Foret valgte jeg skulle være sebrastribet 😉 Og de er bare SÅ fede, og jeg elsker dem, og de specialsyede sko kostede mig kun ca. 360,- inkl. porto 😀

  Jeg handler selv rigtig meget på engelsk Ebay (www.ebay.co.uk), og det har jeg gjort i snart 9 år efterhånden, har vist noget nær 400 handler bag mig, og jeg køber derfra næsten hver uge 🙂 Jeg har dog ikke erfaring med at købe snørebånd, men du er velkommen til at skrive til mig, hvis du har brug for hjælp til Ebay 😉

  For at handle på Ebay, skal du oprette dig som bruger på Ebay.co.uk, og derefter oprette en bruger på det tilknyttede betalingssystem Paypal (www.paypal.com – medmindre du selvfølgelig allerede har en bruger på Paypal, for så kan du bare tilknytte den til din Ebay-brugerkonto). Når du søger, så vælg med det samme filter-muligheden “within EU”, for så får du frasorteret alle de sælgere fra lande, hvorpå der vil ryge told og moms på. Så længe du handler indenfor EU, kommer der ikke noget på 🙂 Dernæst vælger du i drop down menuen billigste pris m. forsendelse (Price + P&P: lowest first) til DK. Dernæst når du har fundet en forhandler, så sikr dig, at denne har mange positive handler bag sig, og når det kommer til f.eks. sko- og tøjforhandlere er det ret nemt at finde etablerede forhandlere, som har mange tusinde positive handler bag sig, og som ofte også har deres egen hjemmeside, hvor der er flere varer at vælge imellem. Hvis du skulle finde flere varer hos samme sælger, skal du ikke betale med det samme (betaling foregår sikkert via Paypal, hvor du skal have en (gratis) konto), men anmode sælger om en combined postage invoice ved at trykke dig ind under “Request total price”, når du kommer mod betalingen. Dernæst logger du blot ud og afventer du nogle minutter/timer eller en dag på, at der kommer en automatisk besked i din tilknyttede email-indbakke om, at sælger har sendt dig en kombineret faktura, hvor portoen er beregnet. Dernæst følger du blot Buy Now-knappen i mailen 🙂

  Hiv endelig fat i mig, hvis der er noget, eller du har brug for et godt råd 😉

  Hej fra mig,
  Maja
  Conner✩s Nest…♥

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pernille

   Hej Maja :0)
   Tusind tak for din kommentar. Dejligt med nogle tips til Ebay, hvor jeg må indrømme at jeg for nogle måneder siden oprettede en bruger – men så bare aldrig er nået videre.
   Må vist hellere få kastet mig ud i det ;0)Det kan sagtens være jeg må hive fat i dig igen ;0)

   Tak for din udførlige beskrivelse.
   De bedste hilsner
   Pernille

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

NETTO tip - Skum alfabet til badet