Kom du bare an Marts :0)

Freds World shorts – De bedste shorts til drenge

Freds World shorts

De perfekte shorts til drengene fra Freds World – Find dem LIGE HER.
 

Jagten på det helt perfekte sommertøj til drengene er gået ind i sidste slutspurt for vores vedkommende. Det er en anelse tidligt, da kollektionerne jo nærmest først er ved at lande i butikkerne. Men snart trækker vi stikket og stikker af til sydens sol og varme, så derfor tjekker jeg dagligt og løbende om vores favoritter er landet. Og selvom jeg jo har set det hele for noget der ligner 6-8 måneder siden, så kribler det i mine små fingrer for at få det mellem mine hænder og at iklæde mine egne børn mine helt personlige favoritter fra den nye sæson. Bare kald mig miljøskadet – det er helt ok :0)

Freds World shorts

En af de ting jeg var helt sikker på at vi skulle have med på ferie var vores absolutte favorit shorts til drengene som kommer fra Freds World by Green Cotton. Siden vi første gang for nogle år siden stiftede bekendtskab med dem første gang, har jeg ytret mit store ønske til Freds World om at de lavede lige netop denne shorts i flere forskellige farver og op i str. Det er nemlig ofte svært at finde virkelig bløde og behagelige shorts til drengene.
Er man fast læser her på bloggen, så kan man måske huske at jeg før har nævnt Freds World shorts som værende vores yndlings, eller kan det genopfriskes i disse indlæg.

E-N-D-E-L-I-G i år, kommer der intet mindre end 7 forskellige farver og vi er så heldige at vi allerede har fået dem i hus. Så kan vores rejse bare komme an, for shorts’ne til Lucas er i hus ;0) Julius er desværre blevet for stor….. ÆV.

Freds World by Green Cotton shorts kan du finde LIGE HER

Indlægget indeholder affiliate links.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Kom du bare an Marts :0)